BABAM

derdime derman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
1.271
841
123
babamı kaybettim 15 gün oldu..
hayatıma dönmek zorundayım, devam etmek zorundayım. ama bu boşluk beni bitiriyor.
kendimi bir odaya kapatmak istiyorum aylarca çıkmak istemiyorum. her şey ama her şey o kadar boş ki..
an gelecek hepimizin sonu bu, ve babamı geri getiremem bunu anlayacak yaştayım. ama ben babamın orda yattığına inanamıyorum. bir daha sesini duymayacak olmama katlanamıyorum.
daha 50 yaşında, bir hastalığı yokken. aniden..
daha çocuklarının düğününü görememişken torun görememişken, çok zamansız.
uyku uyuyamıyorum. gece olsun istemiyorum.
zaten ayrı yaşıyorduk, şu anda hissettiğim o kendi evinde, aramak istiyorum konuşmak istiyorum görmek istiyorum ama yok.
çok zormuş.. aşamıyorum bunları

Kolaylıklar dilerim,Başınız sağolsun.
Zor bir durum olsa gerek .Ama işte herşeyin bir sonu var .
Rabbim yattığı yeri nurlandırsın.
Keşke bu gibi durumlarda elden birşey gelse ama yok maalesef.
elden bir şey gelmemesi çok zor gerçekten. allah yaşatmasın

Canım başın sağolsun. Bende 4ay önce kaybettim. Çok zor ve dayanılması gerçekten çok güç. Heleki babaya düşkünlük varsa daha da artıyor. Allah sabır versin hepimize. Allah'ın emrine karşı gelemeyiz, ayrıca sakin isyan etme çok fazla aglayip ve dovunmek isyan olur. Bolca dua et. Babanın şuanda sadece duaya ihtiyacı var.

Canım benim Allah sabırlar versin. Başımıza gelince nasıl ağır bir acı
Toprağı bol olsun yattığı yer incitmesin babanızı
Hayat böyle kurulu ne yazık ki, çare yok alışmaktan başka
Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler versin. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Acıyı paylaşmak ne kadar zor

başın saolsun.
ben de babamı 54 yaşında kaybettim. tam 3 yıl oldu. 2 kız kardeşim il dışında okuldaydı. aylardır görmemişti.il sıralar yüreğin cayır cayır yanıyor. o ateş hiç sönmez sanıyorsun. ama zamanla durumu kabulleniyorsun. şayet inançlıysan bol dua et. babana en çok o iyi gelecektir. hayrını yap. sık sık mezarına git. bunlar baya işe yarıyor. ve sonuçta hepimiz gideceğiz Rabbim hayırlı ölümler versin. ha o ateşin bir parçası maalesef hep kalıyor.

Baba.. baba kelimesi bile bir kiz cocuguna guc veriyor.cok uzuldum o insani bir daha gorememek sesini duyamamak eline bir bardak cayi verememek gercekten aci ama sadece bu dunyada gecerli bu durumlar obur dunyada zaten insallah kavusacaksiniz.bu dusunce ile aciniz biraz hafiflesin olur mu.su an babaniz icin yapabileceginiz dua kuran okumak onun adina hayir yapmak borcu varsa borcunu kapatmak.bir de biliyor musun..
İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat...

Başınız sağolsun.Bu acı geçmiyor sadece yaşadıklarımız, hayatın akışı bizi oyalıyor.
Mecbur sizde oyalanacaksıniz ama acı geçmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…