- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Dmi babamı tanıyan herkes üzülme bu hayatı kendi secti diyor ama ben bunu kendiime anlatamıyorumBitanede bende var zerre umrumdaysa namerdim bana acımayana ben neden acıyayım...beter olsun
Hamilelik vicdanı bu.Dmi babamı tanıyan herkes üzülme bu hayatı kendi secti diyor ama ben bunu kendiime anlatamıyorum
Sizi üzmek asla istemem ama bir de şöyle düşünün acaba bu yaşa gelmiş ay benim çoluguma çocuğuma bulaşmaz inşallah demismidir...hiç sanmam...siz boşverin onu kendinizi düşünün..kötüye hiç bisey olmaz korkmayınDmi babamı tanıyan herkes üzülme bu hayatı kendi secti diyor ama ben bunu kendiime anlatamıyorum
Üzüntü içinde okudum ya allahım madem sorumluluk evladına sevgi vermeyeceksin ne diye baba anne olursunAnnemle babam 15 sene önce ayrıldı, babam terketti. Annem senelerce eve döndürmeye calıstı. İkinci kez evlenip yine aldatma sebepli boşandılar. Yeri geldi dersane taksidimi ödemedi bilincli olarak, ev sahibini arayıp boşandık onları evden at dedi annem zorda kalsın diye. Oysa annem kızın sınav senesi en azından git ama söyleme cocuga demesine rağmen beni anneme eziyette silah olarak kullandı. Evlenicem dedim iyi napiyim dedi gelmek istemedi. Atanınca aradım önemsemedi. Ama tabii işimle, evliliğimle her yerde övündü. Şimdi de torununun resimlerini istiyor. Bana araba alıcakken yüklü para verdi. Sanki pişman gibi yaşattıklarından. Şuan 73 yasında yalnız benden farklı sehirde yasıyor. Bir kadının peşine gitti o şehire. Ondan ayrılınca da dönmedi orada başka başka ilişkiler, saçma sapan akrabalarıyla takılmacalar peşinde. Komik ama 73 yasında hala 30 yasında gibi kız düşürme muhabbetleri yapıyor. Bence psikolojik bir rahatsızlık bu. Gel gelelim derdime, corona cıktıgından beri korkar oldum. Yalnız orada. Elim yetmiyor, senelerce kızgın olsam da herkes gibi cok seviyorum babamı. Dikkat etmez hic kendine. Ben babama hic doyamadım neredeyse hic bilmiyorum baba sevgisini ama aradığımda sesini duymak da yetiyor. O telefonun calması da. Cok korkuyorum onu kaybetmekten evet ölüm Allahın emri ama işte gönül de bunu dinlemiyor....
Annem 4. Evliliğiymiş mesela ama gec evlenen(40) bekar biri sanıyormus babamı. Benim bursluluk sınavım icin nüfus dökümünü alınca görmüştük evlenip boşanmalarını annem(aralarında 18 yaş var) Baya depresyona girmişti. Gercekten anneme cok cektirdi. Ben hep babama düşkündüm sanırım yeterli ilgiyi görmediğimden.73 yasina gelmis butun yaptiklarina ragmen masallah ya
Benim babamda sorumsuz vurdumduymaz bi adam, ben o kadar ah alsam kesin allah belami vermisti bu zamana kadar. iyi buna ragmen hala yasiyorlar ve hala kari kiz derdindeler
Siz de kafaniza takmayin bu onun hayatı ve onun sinavi
Yok ben hep öyleydim. Düğünüme zorla getirdim ailedeki herkes kızdı bana bırak gelmesin dedi ama ben eksik hissederim mutlu olamam onsuz dedim. Şimdi de yaşı ilerleyince doyamadan kaybetme korkum başladıHamilelik vicdanı bu.
Annenizin yerine koyabiliyorum konuda kendimi. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini. Hiç doyamadım demissiniz. Hayatta olan bir insan nasıl bu kadar sorunsuz olur anlamıyorumAnnemle babam 15 sene önce ayrıldı, babam terketti. Annem senelerce eve döndürmeye calıstı. İkinci kez evlenip yine aldatma sebepli boşandılar. Yeri geldi dersane taksidimi ödemedi bilincli olarak, ev sahibini arayıp boşandık onları evden at dedi annem zorda kalsın diye. Oysa annem kızın sınav senesi en azından git ama söyleme cocuga demesine rağmen beni anneme eziyette silah olarak kullandı. Evlenicem dedim iyi napiyim dedi gelmek istemedi. Atanınca aradım önemsemedi. Ama tabii işimle, evliliğimle her yerde övündü. Şimdi de torununun resimlerini istiyor. Bana araba alıcakken yüklü para verdi. Sanki pişman gibi yaşattıklarından. Şuan 73 yasında yalnız benden farklı sehirde yasıyor. Bir kadının peşine gitti o şehire. Ondan ayrılınca da dönmedi orada başka başka ilişkiler, saçma sapan akrabalarıyla takılmacalar peşinde. Komik ama 73 yasında hala 30 yasında gibi kız düşürme muhabbetleri yapıyor. Bence psikolojik bir rahatsızlık bu. Gel gelelim derdime, corona cıktıgından beri korkar oldum. Yalnız orada. Elim yetmiyor, senelerce kızgın olsam da herkes gibi cok seviyorum babamı. Dikkat etmez hic kendine. Ben babama hic doyamadım neredeyse hic bilmiyorum baba sevgisini ama aradığımda sesini duymak da yetiyor. O telefonun calması da. Cok korkuyorum onu kaybetmekten evet ölüm Allahın emri ama işte gönül de bunu dinlemiyor....
Doğru diyosunuz zaten sevse gitmezdi. Bir lafı cok ağrıma gitmişti, baba sen niye beni görmeye gelmedin hic demiştim bana “sen de paçalarıma yapışıyosun gitme diye, gelsem bırakmazdın yakamı” demişti. O zaman lise 1 filandım. Düşününce hatırladıgım seyler genelde kötü, ama bir iki güzel an ile tekrar tutunuyorum...Sizi üzmek asla istemem ama bir de şöyle düşünün acaba bu yaşa gelmiş ay benim çoluguma çocuğuma bulaşmaz inşallah demismidir...hiç sanmam...siz boşverin onu kendinizi düşünün..kötüye hiç bisey olmaz korkmayın
Öyle gercekten cok isyan ettim ama işte söküp atamıyorsun daÜzüntü içinde okudum ya allahım madem sorumluluk evladına sevgi vermeyeceksin ne diye baba anne olursunne kadar kızgın olsan da anne baba maalesef pişmanlık sebebi oluyor . Onu da oyle kabullencen mecbur .. rabbim yokluklarını göstermesin
Annem 4. Evliliğiymiş mesela ama gec evlenen(40) bekar biri sanıyormus babamı. Benim bursluluk sınavım icin nüfus dökümünü alınca görmüştük evlenip boşanmalarını annem(aralarında 18 yaş var) Baya depresyona girmişti. Gercekten anneme cok cektirdi. Ben hep babama düşkündüm sanırım yeterli ilgiyi görmediğimden.
Ben de ölse mezarına gitmem dedim cogu zaman nebiliyim annemle evliyken beni sevgilisiyle tanıstırıp “bak babam benim kıymetlim ona iyi bak de” bile dedirtmeye calıstı kadına. Ya da annem hpv kaptı ve rahim yumurtalıkları alındı onun yüzünden. Annemle eşit asla sevemem annem cok cok yücedir gözümde ama işte ne kadar soğusan da biyerde olmama ihtimali üzüyorSizin gibi insanları görünce ben kendimi sorguluyorum. Ne kadar kötü kalpliyim nasıl kinciyim dye düşünüyorum. Baban sana neler yaşatmış sen hala onun için endişelenebiliyorsun ne güzel bir kalbin var ama ne yazıkki o adam senin gibi bir evladı haketmiyor. Yaşadıklarımı anlatamıycam şimdi ama babam ölsün dye çok dua ettim. Boğazından geçen her lokmamız haram olsun dedim. Benim içimi böyle kararttı soğuttu.
Annemin gönlümdeki yeri apayrıdır eşim bile annemi kıskanır ama ses edemez. Babama gelince neden böyleyim bilmiyorum.Annenizin yerine koyabiliyorum konuda kendimi. Allah bildiği gibi yapsın böylelerini. Hiç doyamadım demissiniz. Hayatta olan bir insan nasıl bu kadar sorunsuz olur anlamıyorum
Hayat işte yaşadıgımız 1-2 güzel andan bu adam psikolojik hasta yoksa beni seviyor gibi bir yanılgıya düşüp tutunuyorum söylediğiniz ihtimallereNe olursa olsun o senin baban tabiki böyle hissetmek çok normal ,çokta güzel yüreğin var inşallah babana da bir şey olmaz ve güzel bir baba kız ilişkisi kurarsiniz kimbilir hicbirsey imkansız değil. Sıla -ı rahim çok sevap birsey siz evlat görevinizi her zaman yapın İçiniz hep rahat olur .. Geçmiş geçmişte kalmış olarak düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?