- 26 Temmuz 2022
- 17
- 9
- 6
- 32
- Konu Sahibi Papatyalarvebabam
-
Aminn aminn Allah'ım inşallah.. Allah razı olsun..Allah sabırlar versin.
Babanıza da rahmeti ve merhametiyle muamele etsin inşallah.
Babanızın arkasından dua eden evlatlarının kalması bile çok güzel, sizlere uzun ömürler, sonrasında da cennette kavuşmak nasip olsun.
İnsan içtiği sudan utanır mı yediği yemekten ? Çalışıyorum ben iş arkadaşlarımla konuşurken ettiğim muhabbetten tebessüm etmekten utanır mı.. babam Allah'ım çok güzel yerlerde olsunlar hiç incinmesin babalar ve anneler.. çok ama çok üzgünüm ciğerlerimin solduğunu hissediyorum sadece.. Mekanları cennet olsun hepsinin. Ve şuna da çok inanıyorum yanlarına gidince biz kavuşmaların en güzelini yaşıycaz..Ayın 24 inde tam yıl oldu o gideli, hayatımın adamıydı, yuruyusum, saçlarım,gözlerim hep babam. Huylarım da babamonun sesini duymadan 1 hafta geçirmezdim, illa bi aloo diyecek, tam 3 senedir ne sesi ne görüntüsü var,anca rüyada, acı tarifsiz zehir gibi bıçak gibi ciğerini söker gibi bir acı. Her an her saniye aklımda, onun geyiklerini zeka kokan muhabbetini beni sevmesini,o kurban olduğum kıvırcık saçlarını özledim, bir özledim ki kalbim bağırıyor içeriden dışarda tık yok. Ya nasıl birşey bu, yanı inanıyorum beni bekliyor ,e bende gidicem tabi canımın içinin yanına, o benim nefesim,dünyam,babam. Antidepresan ile yaşıyoruz işte, 2 Çocuk var ,annem var Allah uzun ömür versin ,canım eşim var ,Allah evlat acısı göstermesin, elbet bir gün can babamla ilk Askim dünyam ile kavuşacağız, zaten orda o yalnız değil ,annesi babası doğmadan ölen 2 kardeşim de orda. Bekle beni can babam,nefesim. Çok özledim çok, ben ayin 24 ünü yâsamadim,tüm gün uyudum taa akşam 6 ya kadar uyudum,hiç uyanmak istemedim,ciğer yangınım hiç dinmedi ,tuhaf ama Allah sabrını veriyor.
Başınız sagolsunBugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
Başın sağolsun diyorlar şu yaşıma kadar bende çok kullandım bu kelimeyi ama anlamını yeni öğrendim yaran iyileşsin demekmiş. İyileşir mi başım sağolur mu hiç.. olmaz olmuyo..
Gidicez eminim, bununla ilgili çok şey okudum,sordum soruşturdum, dünya dersinden kurtulup Allah a kavuştular, ora güzel yer,sıramız gelince gidicez, herkes gidicek, burda doğan bebekleri karşılarlarya ,orda da bizi onlar karsilayacak Allah 'ın izniyle. Baglarimiz hiç kopmadı boyut değiştirdi, gonlunu ferah tut, Rabbim huzur içinde uyursun, cennetin en güzel yerine koysun, tüm anne babaları hz muhammed sav komşu eylesin, inşallah .İnsan içtiği sudan utanır mı yediği yemekten ? Çalışıyorum ben iş arkadaşlarımla konuşurken ettiğim muhabbetten tebessüm etmekten utanır mı.. babam Allah'ım çok güzel yerlerde olsunlar hiç incinmesin babalar ve anneler.. çok ama çok üzgünüm ciğerlerimin solduğunu hissediyorum sadece.. Mekanları cennet olsun hepsinin. Ve şuna da çok inanıyorum yanlarına gidince biz kavuşmaların en güzelini yaşıycaz..
Gidicez eminim, bununla ilgili çok şey okudum,sordum soruşturdum, dünya dersinden kurtulup Allah a kavuştular, ora güzel yer,sıramız gelince gidicez, herkes gidicek, burda doğan bebekleri karşılarlarya ,orda da bizi onlar karsilayacak Allah 'ın izniyle. Baglarimiz hiç kopmadı boyut değiştirdi, gonlunu ferah tut, Rabbim huzur içinde uyursun, cennetin en güzel yerine koysun, tüm anne babaları hz muhammed sav komşu eylesin, inşallah
Aminn aminn inşallah Allah'ım inşallah.. Allah razı olsunAllah sabırlar versin.
Babanıza da rahmeti ve merhametiyle muamele etsin inşallah.
Babanızın arkasından dua eden evlatlarının kalması bile çok güzel, sizlere uzun ömürler, sonrasında da cennette kavuşmak nasip olsun.
Allah'ım sabır versin, başınız sağolsun Allah'ım rahmet eylesin... Okumaya devam edin ben de başlayacağım öğrenmeye...Bugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
Başın sağolsun diyorlar şu yaşıma kadar bende çok kullandım bu kelimeyi ama anlamını yeni öğrendim yaran iyileşsin demekmiş. İyileşir mi başım sağolur mu hiç.. olmaz olmuyo..
Acının yüreğimde hissettim,bilmem ki ne denir? içindeki yangın ferahlasın inşallahBugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
Aminn aminn Allah'ım çok yalvarıyorum hergün her dakika inşallah kavuşucaz bir gün başka hiçbir tesellisi yok.. mekanları cennet bahçeleri olsun inşallah..Acının yüreğimde hissettim,bilmem ki ne denir? içindeki yangın ferahlasın inşallahAbimi kaybettiğimde bir daha yaşayamayız demiştim, patatesi çok severdi, aylarca ağzıma sürmedim,yıllar geçti acının boyutu değişti,bazı an geliyor deli gibi bir özlem kaplıyor,ama sonra hayata dalıyorsun.Saçlarının kokusu bile burnumda canımın içinin ama o kadar yoğun çalışmaya verdim ki kendimi öyle avutuyorum. Acın çok yeni,yas sürecindesin,kıvılcım kalacak am o harlı ateş sönecek,az zaman.. Mekanı cennet olsun,Allah ebedi alemfw kavuştursun bizleri
BAŞIN SAĞ OLSUN CANIM insanın içinde 40 tane mum yanarmış o 40 mumdan hergün birertane söner acın azalırmış 40 gün kalan tek mum sönmez ilkgünki gibi yanmaz ama öbür boyu acısını hissedermişsinBugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
oğlunuza böyle bir sorumluluk yüklemeyin. siz onun arkasında yanında dağ gibi anne olmalısnız yetişkin olan sizsiniz7 yıl oldu benimde babamı kaybedeli, pek iyi anlaşamazdık ama o benim gizli kahramanımdı, arkamdaki gizli destek ve hayatımda yanımda dağ gibi duran tek erkek. O öldüğünde eşime sığınmıştım, ama o babamın ölmesinden yüz bulup (artık beni koruyacak bir erkek olduğunu düşünmediğinden) bana şiddet uygulamaya başladığında anladım ki hiçbir erkek babam gibi olmayacak ve onun gibi sevmeyecek. Ordan kaçıp annemin yanına geldiğimde sabaha kadar ağladık, babam olsaydı böyle mi olurdu o adamın yanına bırakır mıydı diye. Bende oğlumda buldum babamı, umarım o annesinin arkasında duran dağ gibi bir evlat olur. Acı geçmeyecek ama zamanla alışacaksınız o acıya, o yüzden evet başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Bugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
Ya ne alaka hanımefendi? Küçücük çocuğa beni koru arkamda dur mu diyeceğim zaten?Siz benim nasıl bir anne olduğumu biliyor musunuz da tavsiye veriyorsunuz. Yetişkin olanın ben olduğumu gayet farkındayım ve annelik sorumluluklarımın da gayet bilincindeyim.Ben çocuklarımı yalnız büyüten bir anneyim, onlara hem anne hem baba olarak arkalarında zaten dağ gibi duruyorum endişelenmeyin, durmasam başımızda bir baba da olmadığı için şuan da bitik bir halde olurduk değil mi? Ben ileride büyüdüğünde, hayatıma giren erkeklere benzemeyecek, annesini üzmeyecek bir evlat olmasını istediğimi söyledim.oğlunuza böyle bir sorumluluk yüklemeyin. siz onun arkasında yanında dağ gibi anne olmalısnız yetişkin olan sizsiniz
Üzgünüm... Çok fazla. Allah sizden de razı olsun bu öyle bişey ki hani hafiflemiyor geceden beri yorumlara tekrar tekrar bakıp okuyorum Allah herkesin yardımcısı olsun.. İnşallahhbence çok şanslısınız birde şu açıdan düşünün. ben cinsiyet ayrımı yapılan, şiddetle büyüyen ve baba olmasına rağmen sevgisi saygısı olmayan bir ailede olduğum için sizin bu acınızı anlayamıyorum. ama siz babanızı ailenizi ne güzel hatırlayacaksınız ve çocuklarınızada bunu yansıtacaksınız. şiddetle büyüyüp tahammülsüz sinirli bir birey değilsiniz çocukluk travmalarınızda yok anladığım kadarıyla. babanıza Allah rahmet eylesin
Bende 24 Haziranda babamı kaybettiö kalp krizi geçirdi 3 aylık bebeğim var çok istemişti torunu olmasını doyamadan gittiBugün 41gün oldu sanki yeni kaybetmişim onu sanki uyanacak gelecek gibi halaa.. ben hayatım boyunca böyle bir acı yaşamadım sanki organlarımın her biri kanıyor. Allah'a isyan etmek istemiyorum ama alıkoyamıyorum kendimi nasıl oldu daha iyi olsun diye sadece hep iyi olsun o diye biz ameliyat için hastaneye gittik kalbi çok iyi olacaktı güle oynaya gönderdik ameliyathaneye nasıl olur benim babam nasıl uyanmaz aklımı nasıl halaa kaybetmedim ben hala nasıl ölmedim ya o dünya iyisi biriydi arkadaşım sırdaşım ailem herşeyimdi herşeyimi kaybettim ben. Anlatılamaz o kadar tarifsiz bir acıymış ki.. her saniye aklımda kalbimde nasıl yaşanır onsuz olmuyo adapte olamıyorum aklım hep diğer tarafta nasıl ne yapıyor iyi mi bizi görüyo mu yalnız mı orda baba çok özledim. Her gün ama her gün okuyorum ona inşallah gidiyordur inşallah görüyordur. Uyuyamıyorum sürekli yazıyorum bu gecede buraya yazıyorum. Babanıza çok ama çok iyi bakın çünkü bu acı varya tahmin ettiğinizden çok daha büyük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?