Babam.

İnsan içtiği sudan utanır mı yediği yemekten ? Çalışıyorum ben iş arkadaşlarımla konuşurken ettiğim muhabbetten tebessüm etmekten utanır mı.. babam Allah'ım çok güzel yerlerde olsunlar hiç incinmesin babalar ve anneler.. çok ama çok üzgünüm ciğerlerimin solduğunu hissediyorum sadece.. Mekanları cennet olsun hepsinin. Ve şuna da çok inanıyorum yanlarına gidince biz kavuşmaların en güzelini yaşıycaz..

Yaklasik 20 sene olucak babami kaybedeli ve ne yalan söyliyim o konuda hep bir kanadiniz kirik oluyor. Babam ne mezun oldugumu gördü, ne evlendigimi nede cocuklarimi. Bazen yasasaydi acaba nasil görünürdü diye düşünüyorum. Sesinin kayiti hic yok elimde ona cok üzüldüm. Yani kisacasi acinizi o kadar iyi anliyorum ki. Basiniz sagolsun. Allah sabirlar versin. Babanizin mekani cennet olsun insallah

Başınız sagolsun
Yaraniz iyileşecek tabi ki
Ama eskisi gibi olmayacak hep bir iz, belki daha hassas belki daha hissiz

Gidicez eminim, bununla ilgili çok şey okudum,sordum soruşturdum, dünya dersinden kurtulup Allah a kavuştular, ora güzel yer,sıramız gelince gidicez, herkes gidicek, burda doğan bebekleri karşılarlarya ,orda da bizi onlar karsilayacak Allah 'ın izniyle. Baglarimiz hiç kopmadı boyut değiştirdi, gonlunu ferah tut, Rabbim huzur içinde uyursun, cennetin en güzel yerine koysun, tüm anne babaları hz muhammed sav komşu eylesin, inşallah .

Allah'ım sabır versin, başınız sağolsun Allah'ım rahmet eylesin... Okumaya devam edin ben de başlayacağım öğrenmeye...

Eylül de 2 yıl olacak,2 yılll hiç öyle değil ama daha yakınmış gibi. O ilk aylarda ki şiddetli acınız hafifliyor, geriye anılarınız kalıyor. Onun için okumanız çok güzel, siz her Kuran okuyup ruhuna gönderdiğinizde babanız kimden diyor kızın gönderdi diyorlar. Yani biliyor sizin okuduğunuzu. Perşembe, cuma günleri mezarına gidersiniz sizin geldiğinizi biliyor.
Beni babam için Kuran okumak ayakta tuttu,onun için bir şey yapabildiğimi bilmek. Adına hayır yapın bol bol.
Allah kalbinize ferahlık versin.

Acının yüreğimde hissettim,bilmem ki ne denir? içindeki yangın ferahlasın inşallah Abimi kaybettiğimde bir daha yaşayamayız demiştim, patatesi çok severdi, aylarca ağzıma sürmedim,yıllar geçti acının boyutu değişti,bazı an geliyor deli gibi bir özlem kaplıyor,ama sonra hayata dalıyorsun.Saçlarının kokusu bile burnumda canımın içinin ama o kadar yoğun çalışmaya verdim ki kendimi öyle avutuyorum. Acın çok yeni,yas sürecindesin,kıvılcım kalacak am o harlı ateş sönecek,az zaman.. Mekanı cennet olsun,Allah ebedi alemfw kavuştursun bizleri

Aminn aminn Allah'ım çok yalvarıyorum hergün her dakika inşallah kavuşucaz bir gün başka hiçbir tesellisi yok.. mekanları cennet bahçeleri olsun inşallah..

BAŞIN SAĞ OLSUN CANIM insanın içinde 40 tane mum yanarmış o 40 mumdan hergün birertane söner acın azalırmış 40 gün kalan tek mum sönmez ilkgünki gibi yanmaz ama öbür boyu acısını hissedermişsin

oğlunuza böyle bir sorumluluk yüklemeyin. siz onun arkasında yanında dağ gibi anne olmalısnız yetişkin olan sizsiniz

bence çok şanslısınız birde şu açıdan düşünün. ben cinsiyet ayrımı yapılan, şiddetle büyüyen ve baba olmasına rağmen sevgisi saygısı olmayan bir ailede olduğum için sizin bu acınızı anlayamıyorum. ama siz babanızı ailenizi ne güzel hatırlayacaksınız ve çocuklarınızada bunu yansıtacaksınız. şiddetle büyüyüp tahammülsüz sinirli bir birey değilsiniz çocukluk travmalarınızda yok anladığım kadarıyla. babanıza Allah rahmet eylesin

oğlunuza böyle bir sorumluluk yüklemeyin. siz onun arkasında yanında dağ gibi anne olmalısnız yetişkin olan sizsiniz
Ya ne alaka hanımefendi? Küçücük çocuğa beni koru arkamda dur mu diyeceğim zaten?Siz benim nasıl bir anne olduğumu biliyor musunuz da tavsiye veriyorsunuz. Yetişkin olanın ben olduğumu gayet farkındayım ve annelik sorumluluklarımın da gayet bilincindeyim.Ben çocuklarımı yalnız büyüten bir anneyim, onlara hem anne hem baba olarak arkalarında zaten dağ gibi duruyorum endişelenmeyin, durmasam başımızda bir baba da olmadığı için şuan da bitik bir halde olurduk değil mi? Ben ileride büyüdüğünde, hayatıma giren erkeklere benzemeyecek, annesini üzmeyecek bir evlat olmasını istediğimi söyledim.

Üzgünüm... Çok fazla. Allah sizden de razı olsun bu öyle bişey ki hani hafiflemiyor geceden beri yorumlara tekrar tekrar bakıp okuyorum Allah herkesin yardımcısı olsun.. İnşallahh

Bende 24 Haziranda babamı kaybettiö kalp krizi geçirdi 3 aylık bebeğim var çok istemişti torunu olmasını doyamadan gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…