Babam.

Amin....

21 senedir yüz yüze gorusmedigim babam geçen aralikta vefat etti... Hem de feci bir trafik kazasında. Babam bana çok düşkündü çocukken. Ben de ona çok düşkündüm. Sonra olan oldu yollar ayrıldı. Bana her ulaşmaya çalıştığında engelledim, hep cevapsız bıraktım veya agresif davrandım. Dünyada beni en çok seven, en çok sevdiğim beni nasıl anneme verirdi... Neyse işte iyi tarafından bakın en azından bir aradaydiniz. Varliginin nasıl bir his olduğunu biliyorsunuz. Ben eşimin gömleğini utulerken. Düşünüyorum, acaba babamın gömleğini utulesem nasıl olurdu? Hiç yaptığım bir yemeği yemedi. Halam babama en son oğlumun doğum gününden fotoğrafimizi göstermiş. Bu gerçekten kalimero mu diye sormuş çok acı geliyor bana şimdi. Babanıza sarildiginiz günleri düşünün, birlikte olan güzel anıları anın. Elbet birgün öte dünyada inşallah sevdiklerimizle buluşacağız. Allah geride kalanlara ömürler versin. Tüm rahmetli babalarımızın mekanı cennet olsun... Başınız sağolsun...

Acın geçmeyecek canım ama alışacaksin zamanla.Ben de canımı o toprağa gömdüm.Yarım hala onu gömdüğüm yerde.Kalanla yaşamaya çalışıyorum.Cok daraldığım da kapatıyorum kendimi mutfağa ağlayıp rahatlıyorum.Ona sürekli dua gönderiyorum adına hayir yapınca iyi olabileceğini düşünüp bir nebze rahatlıyorum.Ama asla kendimi öylece bırakmıyorum.Biliyorum ki o bunu istemezdi.Kavusacagimiz güne kadar içimde bu özlemle fakat onu oralarda üzmeden geçip gidecem bu dünyadan.Rabbim mekanlarını cennet eylesin.

Aminn aminn aminn Allah'ım bütün anne babalarımızın mekanını Cennet eylesin

Biliyorum. Benimde babam fefat etti acısı acayip zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…