- 19 Haziran 2025
- 593
- 909
- 18
Rica ederimÜzüldüğümde beni çok ağlatığı aklıma gelecek ve daha çok nefret edicem. Burayı seviyorum gerçekten iyi insanlar var . Bundan sonra elimden geleni yapıcam kendim için ilerde bide bunun için pişman olmak istemem . Yorum için teşekkür ederim iyi ki varsınız
Banlanırsın yapma :)Rica ederimilk defa rolümden çıkıp kendi hakkımda özel bişey yazdım kız deşifre olmıyım nerden siliniyor şu mesajlar dsdsds
Beni sevmediğini biliyorum. Zamanında üç kuruşu bana çok gördüğünüde biliyorum. İçimdeki o vicdan duygusundan kurtulamıyorum. Mallesef bazı ebeveynler çok bencil . Yorumunuz dikkate alıcam inşallah biraz akıllanırım .Sizin babanız ve yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz ama şahsen ben anam babam olsalar bile vaktiyle ne maddi ne manevi yanımda olmamış, kendi bencillikleri uğruna beni harcamış, ne yapıyorum ne ediyorum ilgilenmeyen insanlara vicdan yapamıyorum.
Kendileri için her şey mükemmelken benim esamem bile okunmazken maddi olarak düşkün hale gelince ya da bakıma muhtaç, orada bir evladım var deyip yanaşılması beni iyice soğutur.
Bilemiyorum. O aldatma durumu annenizle babanız arasında siz affetmelisiniz.Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor.
Değildir.Kız evlat için baba çok başka bir yerdedir.
Silmeyin banlanırsınız sjsjs yorumunuz beni güldürürRica ederimilk defa rolümden çıkıp kendi hakkımda özel bişey yazdım kız deşifre olmıyım nerden siliniyor şu mesajlar dsdsds
aslında yaşın ilerledikçe sen de burada yazılan kafaya gireceksin çünkü sen ne kadar uğraş verirsen ver değişmeyeceklerini ve yaptıkları şeylerden sorumlu olduklarını anlayacaksın yani kendi evlatlarını umursamıyorlarsa bu bilmeden yaptıkları bir hata değil.. bunu anlamak için içinden geleni yap sen sevgi gösteriyorsun ki karşıdan da aynı sevgiyi alır mıyım diye. yap gör.Anlamadığım şeyde bu işte bu kadar üzmesine rağmen neden halla endişe duyuyorum.
Şaka şaka yeter ki faydamız olsun gençlereBanlanırsın yapma :)
Bu herkes için değişir tabi..Değildir.
Bi aralar her şey düzelir umuduyla çok çırpındım olan bana oldu artık kılımı kıpırdatmam. Babam gerçekten kötü biri onun için hiç bir şey yapmıycam galiba. Onunla olan iletişimi kesmek ruh halimi daha iyi etkiler .Bilemiyorum. O aldatma durumu annenizle babanız arasında siz affetmelisiniz.
Kız evlat için baba çok başka bir yerdedir.
Ona bir şey olsa yaşayacağınız acıyı tarif bile edemezsiniz.
O yüzden aileniz sağlıklıyken onları toparlayın. Evde pozitif bir ortam için elinizden geleni yapın. Hem bu, size de iyi gelecektir.
Size bakması ilgilenmesi gerekirken kendi zevk sefasına düşmüş,parayla oynarken aklına bile gelmemişsiniz.Ben sizin yerinizde olsam yolda görsem selam vermem.Hayatımın bir döneminin içine sıçmış sözde babanın bu saatten sonra ne halde olduğu umrumda olmaz .Eğer pişman olmamak için yaklaşırsanız daha büyük darbe yersiniz, çünkü adam ağır bencil ve kendin mutluluğu için gözünü kırpmadan sizi harcar....Merhaba, hayırlı akşamlar . Başlıkta da belirtiğim üzere konu babam. Yıllar önce maddi durumumuz çok iyiyken üniversite sınavına hazırlandığım dönem babamın annemi aldattığını öğrendim. Hayatım alt üst oldu kimseye anlatamadım ne sınava çalışabildim nede kendime odaklanabildim. O zamanlar öğrendiğim anlamıştı ve bunu kimseye söylememem gerektiğini söylersem boşanmaya gider diyip korkutu beni. Sonra onlarla ortaya çıktı her şey düşündüğümden daha korkunç oldu . Çok zor zamanlardan geçtim aylarca evden çıkmadım. Babam o zamanlar kendi hayatına baktı dükkanlar açmaya başladı . Maddi açıdan o kadar çok güçlendi ki açtığı dükkanlar yetmedi hep daha fazlasını istedi. Para istediğim zaman üç kuruş gönderip onun hesabını yaptı.
Son bir yıldır çok kötü durumda milleten borç istiyor ödüyemiyor. Kafam çok karışık bi yanım nefret ediyor bir yanımda çocukken yolunu gözlediğim adama acıyor. Maddi olarak yapacağım hiç bir şey yok yirmillerin başındayım. Benden para istese olsa bile veremem diyorum . Son zamanlarda çok depresif son konuşmamızda da tartıştık. Sizce ne yapmalıyım? Aramazsam aramaz hep kendi derdinden bahsediyor benim nasıl olduğumla pek ilgilenemez . Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız ? Başına bişey gelir mi ya bişey olursa ? Çok üstüne gidiyorum ona karşı olan öfkem geçmiyor. İlerde pişman olmaktan korkuyorum her şeyi sineye çekip destek mi olmalıyım yada ne yaparsa yapsın diyip köşeye mi çekileyim
Sizi etkilemek de istemiyorum ama şöyle düşünün, bugün yine eski maddi gücüne ulaşsa Ahuzar ‘ı arayacak mı?Beni sevmediğini biliyorum. Zamanında üç kuruşu bana çok gördüğünüde biliyorum. İçimdeki o vicdan duygusundan kurtulamıyorum. Mallesef bazı ebeveynler çok bencil . Yorumunuz dikkate alıcam inşallah biraz akıllanırım .
Babama sorsan eminim beni çok sevdiğini söyler tek kızım bide ben, ama seviyorum boş boş demekle olmuyorBu herkes için değişir tabi..
Konu sahibi yazdıkça açılıyor babasının kendisini sevmediğini düşünüyor. Hala öyle hissettiriyorsa babası üzücü açıkçası.
Bu olgunluğa sahip olmak istiyorum çünkü bişeyleri kafaya takmaktan uyuyamıyorum artık. Hayata bi kere geliyoruz ve ben her şeyi sırtlanmaktan çok yoruldumaslında yaşın ilerledikçe sen de burada yazılan kafaya gireceksin çünkü sen ne kadar uğraş verirsen ver değişmeyeceklerini ve yaptıkları şeylerden sorumlu olduklarını anlayacaksın yani kendi evlatlarını umursamıyorlarsa bu bilmeden yaptıkları bir hata değil.. bunu anlamak için içinden geleni yap sen sevgi gösteriyorsun ki karşıdan da aynı sevgiyi alır mıyım diye. yap gör.
Eski babalar sevgilerini pek gösteremezlermiş öyle bir durum olabilir mi? Yoksa bilinçli mi hissettirmedi?Babama sorsan eminim beni çok sevdiğini söyler tek kızım bide ben, ama seviyorum boş boş demekle olmuyor
Aramaz bunu çok iyi biliyorum. Eskiden aradığımda da ara ara cevap verirdi şuan ben aramazsam hiç aramıyor. Aldatma olayında Annemi savunduğum için benden nefret ediyor. Sadece bunu belli etmek istemiyor ama ben anlıyorumSizi etkilemek de istemiyorum ama şöyle düşünün, bugün yine eski maddi gücüne ulaşsa Ahuzar ‘ı arayacak mı?
Ay konu sevgi falan değil ya davranışlar huzursuzluk eziyet hala anneme huzur vermez mesela çok şey var o yüzden ben ne olursa olsun babandır laflarını yemem :)Eski babalar sevgilerini pek gösteremezlermiş öyle bir durum olabilir mi? Yoksa bilinçli mi hissettirmedi?
Harcar bundan hiç şüphem yok. Belkide dediğiniz gibi hiç yaklaşmamalyım. Burda anlatamadığım o kadar çok şey yaşadım ki beni mahvetti. Salak kafam halla onu düşünüyorSize bakması ilgilenmesi gerekirken kendi zevk sefasına düşmüş,parayla oynarken aklına bile gelmemişsiniz.Ben sizin yerinizde olsam yolda görsem selam vermem.Hayatımın bir döneminin içine sıçmış sözde babanın bu saatten sonra ne halde olduğu umrumda olmaz .Eğer pişman olmamak için yaklaşırsanız daha büyük darbe yersiniz, çünkü adam ağır bencil ve kendin mutluluğu için gözünü kırpmadan sizi harcar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?