Babam

Rica ederim ilk defa rolümden çıkıp kendi hakkımda özel bişey yazdım kız deşifre olmıyım nerden siliniyor şu mesajlar dsdsds

Beni sevmediğini biliyorum. Zamanında üç kuruşu bana çok gördüğünüde biliyorum. İçimdeki o vicdan duygusundan kurtulamıyorum. Mallesef bazı ebeveynler çok bencil . Yorumunuz dikkate alıcam inşallah biraz akıllanırım .

Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor.
Bilemiyorum. O aldatma durumu annenizle babanız arasında siz affetmelisiniz.

Kız evlat için baba çok başka bir yerdedir.

Ona bir şey olsa yaşayacağınız acıyı tarif bile edemezsiniz.

O yüzden aileniz sağlıklıyken onları toparlayın. Evde pozitif bir ortam için elinizden geleni yapın. Hem bu, size de iyi gelecektir.

Anlamadığım şeyde bu işte bu kadar üzmesine rağmen neden halla endişe duyuyorum.
aslında yaşın ilerledikçe sen de burada yazılan kafaya gireceksin çünkü sen ne kadar uğraş verirsen ver değişmeyeceklerini ve yaptıkları şeylerden sorumlu olduklarını anlayacaksın yani kendi evlatlarını umursamıyorlarsa bu bilmeden yaptıkları bir hata değil.. bunu anlamak için içinden geleni yap sen sevgi gösteriyorsun ki karşıdan da aynı sevgiyi alır mıyım diye. yap gör.

Bi aralar her şey düzelir umuduyla çok çırpındım olan bana oldu artık kılımı kıpırdatmam. Babam gerçekten kötü biri onun için hiç bir şey yapmıycam galiba. Onunla olan iletişimi kesmek ruh halimi daha iyi etkiler .

Size bakması ilgilenmesi gerekirken kendi zevk sefasına düşmüş,parayla oynarken aklına bile gelmemişsiniz.Ben sizin yerinizde olsam yolda görsem selam vermem.Hayatımın bir döneminin içine sıçmış sözde babanın bu saatten sonra ne halde olduğu umrumda olmaz .Eğer pişman olmamak için yaklaşırsanız daha büyük darbe yersiniz, çünkü adam ağır bencil ve kendin mutluluğu için gözünü kırpmadan sizi harcar....

Sizi etkilemek de istemiyorum ama şöyle düşünün, bugün yine eski maddi gücüne ulaşsa Ahuzar ‘ı arayacak mı?

Bu olgunluğa sahip olmak istiyorum çünkü bişeyleri kafaya takmaktan uyuyamıyorum artık. Hayata bi kere geliyoruz ve ben her şeyi sırtlanmaktan çok yoruldum

Sizi etkilemek de istemiyorum ama şöyle düşünün, bugün yine eski maddi gücüne ulaşsa Ahuzar ‘ı arayacak mı?
Aramaz bunu çok iyi biliyorum. Eskiden aradığımda da ara ara cevap verirdi şuan ben aramazsam hiç aramıyor. Aldatma olayında Annemi savunduğum için benden nefret ediyor. Sadece bunu belli etmek istemiyor ama ben anlıyorum

Harcar bundan hiç şüphem yok. Belkide dediğiniz gibi hiç yaklaşmamalyım. Burda anlatamadığım o kadar çok şey yaşadım ki beni mahvetti. Salak kafam halla onu düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…