- 12 Şubat 2025
- 840
- 1.254
- 28
Merhaba, hayırlı akşamlar . Başlıkta da belirtiğim üzere konu babam. Yıllar önce maddi durumumuz çok iyiyken üniversite sınavına hazırlandığım dönem babamın annemi aldattığını öğrendim. Hayatım alt üst oldu kimseye anlatamadım ne sınava çalışabildim nede kendime odaklanabildim. O zamanlar öğrendiğim anlamıştı ve bunu kimseye söylememem gerektiğini söylersem boşanmaya gider diyip korkutu beni. Sonra onlarla ortaya çıktı her şey düşündüğümden daha korkunç oldu . Çok zor zamanlardan geçtim aylarca evden çıkmadım. Babam o zamanlar kendi hayatına baktı dükkanlar açmaya başladı . Maddi açıdan o kadar çok güçlendi ki açtığı dükkanlar yetmedi hep daha fazlasını istedi. Para istediğim zaman üç kuruş gönderip onun hesabını yaptı.
Son bir yıldır çok kötü durumda milleten borç istiyor ödüyemiyor. Kafam çok karışık bi yanım nefret ediyor bir yanımda çocukken yolunu gözlediğim adama acıyor. Maddi olarak yapacağım hiç bir şey yok yirmillerin başındayım. Benden para istese olsa bile veremem diyorum . Son zamanlarda çok depresif son konuşmamızda da tartıştık. Sizce ne yapmalıyım? Aramazsam aramaz hep kendi derdinden bahsediyor benim nasıl olduğumla pek ilgilenemez . Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız ? Başına bişey gelir mi ya bişey olursa ? Çok üstüne gidiyorum ona karşı olan öfkem geçmiyor. İlerde pişman olmaktan korkuyorum her şeyi sineye çekip destek mi olmalıyım yada ne yaparsa yapsın diyip köşeye mi çekileyim
Son bir yıldır çok kötü durumda milleten borç istiyor ödüyemiyor. Kafam çok karışık bi yanım nefret ediyor bir yanımda çocukken yolunu gözlediğim adama acıyor. Maddi olarak yapacağım hiç bir şey yok yirmillerin başındayım. Benden para istese olsa bile veremem diyorum . Son zamanlarda çok depresif son konuşmamızda da tartıştık. Sizce ne yapmalıyım? Aramazsam aramaz hep kendi derdinden bahsediyor benim nasıl olduğumla pek ilgilenemez . Benim yerimde olsanız siz ne yapardınız ? Başına bişey gelir mi ya bişey olursa ? Çok üstüne gidiyorum ona karşı olan öfkem geçmiyor. İlerde pişman olmaktan korkuyorum her şeyi sineye çekip destek mi olmalıyım yada ne yaparsa yapsın diyip köşeye mi çekileyim