- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
3 tane kira geliriniz var diye hepsini size yedirmek zorunda değiller bence.. belki bir yatırım planlıyorlar, belki masraflarınızın ucunun kaçtığını düşünüyorlar..
burada babasından tek kuruş almadan üniversite okuyanlar, dahası onu okumaya fırsat bulamadan çalışmak zorunda kalıp kazandıklarını ailesiyle paylaşmak zorunda olanlar var. madem size haftada 50 tl veriyorlar siz de onunla idare etmeye çalışın.
yA öyle bişey olsa tamamda babamın davranışları beni çok üzüyo.paradan ziyade canımı acıtan bu sanırım.Her akşam eve geldiğimde parasıyla otorite kurması.
o zaman sıkarsın dişini kendi paranı kazanır çatır çatır harcarsın canım
sahip olduklarına şükretmelisin
ben de üniversitedeyken araba da araba diye sızlanırdım babama kızardım ama çalışmaya başlayınca o paraların ne zorlukla kazanıldığını anladım
cimri baba diye başlık koymuş bide..
baban cimri olsaydı of yaa geçen ayki kuaför masrafımı hesaplamışşş diyecek durumda olmazdın tatlım
zor kazanılıyo tabi ki.Ama baskı yapmaya gerek varmı.Dışarda yemek yemek bu kadar anormal bişeymi ki.Ben zaten extra para istemiyorum başıma kakmasın sadece
Kredi karti kullan.
kafan da rahat olur pasa pasa odenir de.
okuyorsun sonucta maddi durumunuz iyiyken calismana gerek yok ki. Kendini de kisman yersiz.
evet baban gerçekten cimriymiş.
insan evladını düşünür azıcık, aç kalsan daha iyi oluyor sanırım.
ahh şu cimrilik ahhh
cehennemde bir ağaç resmen cimrilik.
bazı arkadaşlar konu sahıbıne yüklenmiş, babası bakacak elbet
yapmasaymıs o zaman.
Kredi karti kullan.
kafan da rahat olur pasa pasa odenir de.
okuyorsun sonucta maddi durumunuz iyiyken calismana gerek yok ki. Kendini de kisman yersiz.
tabi bakacak da zaten bakmıyor değil bence baba. yalnıca harcamalarına laf etmiş.
kıtı kıtına bakıyor ve kafasına kakıyor. olmasa neyse...
sadece yemek ücretı yok ki; saçı, kaşı, makyajı..bunlar var yani.
kız zaten rahatsız oluyormuş, emınım parasını çok dıkkatlı kullanıyordur, ama yetmediği belli.
yetmez de zaten.
aynen kuaför masrafı dediğim yanlış anlaşılmasın aylar sonra bi kestirip boyattım onu hesaplamış kaş parasını falan zaten kendi harçlığımdan veriyorum öyle sürekli kuaförde dğeilim yani.
Saat 1den 5e okul var ve doğal olarak 1 yada 2 öğün dışarda yemek zorundayım
bu paranın 10-15i kafadan yol zaten
Kitap alıyorum minimum 2 haftada bir
hangi birine yetişiyim söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?