- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
şöyle bu rezil olayda boşancaklardı aslında ama ben küçüktüm falan bi şekilde annem bi şans daha verdi ama benim gözümde o gün bitti bu adam benim erkeklere güvenimide herşeyimide beraberinde götürdü bu olay ve her hatırladığımda yine üzülüyorum işte..
seni anlıyorum ben de babamın bi kadınla fotolarını bulmuştum telefonunda ama annem çalışmadığı için söylemedim
söylesem boşanamayacaktı üzülecekti
babamla kavga ettim bi süre konuşmadım ama sağlığım bozulmaya başlayınca unutmak zorunda kaldım
ama babama ve erkeklere hiç güvenmiyorum bu yüzden evlenirsem en ufak bi şeyde boşanacakmışım gibi geliyo
hala babamın telefonunu filan görsem uzaklaşıyorum direk birşey görücem diye
ama onlar çocuklarını ne hale getirdiklerinin farkında olmuyo maalesef
bi daha seni üzerse sen de cevabı yapıştır
bu kadar parayı napıyosun da üç kuruşu kızından esirgiyosun de
aslında bunu annenin yapması lazım
seni anlıyorum ben de babamın bi kadınla fotolarını bulmuştum telefonunda ama annem çalışmadığı için söylemedim
söylesem boşanamayacaktı üzülecekti
babamla kavga ettim bi süre konuşmadım ama sağlığım bozulmaya başlayınca unutmak zorunda kaldım
ama babama ve erkeklere hiç güvenmiyorum bu yüzden evlenirsem en ufak bi şeyde boşanacakmışım gibi geliyo
hala babamın telefonunu filan görsem uzaklaşıyorum direk birşey görücem diye
ama onlar çocuklarını ne hale getirdiklerinin farkında olmuyo maalesef
bi daha seni üzerse sen de cevabı yapıştır
bu kadar parayı napıyosun da üç kuruşu kızından esirgiyosun de
aslında bunu annenin yapması lazım
Babacığımı gördüm.. Benim de haftalığım 50tlydi. İşe girdim işe girince haftalığı kesti. Ben de işi bırakiyim bari dedim. Bu sefer habersiz şekilde organizasyonlarda çalıştım. Günlüğü 50 liradan. Babamın bi haftada verdiği parayı bi cumartesi çalışarak çıkarmanın keyfi pahabiçilemez yani :))))))
Babamın altında bmw arabası. Çeşmede lüks villasında yaşıyolar annemle artık emekliliğin tadını çıkarıyor.. Bir yandan da istanbuldaki evlerinden kira gelirleri geliyor. Ben de işe girince ev almak için bi yerimi yırttım. eşim kredilerimizi ödemek için yurtdışına gitti çalışıyor. Başka babalara bakıyorum evi varsa kızına oğluna veriyo mesela. Bizimki vasiyetini yazmış tsk ya bağışlıyomş tüm mallarını annem de kendi de ölünce. Prensip meselesi biraz. Çocuklarını para güvencesiyle yetiştirmek istemiyorlar.
Sanırım bizi eğitmeye çalışıyor bunlar. Şımarmayalım paranın kıymetini bilelim diye yapıyolar. işe yaradı mı. yaradı. Genç yaşta ev sahibi olucaz inşallah babamın zoruyla. Çünkü ev sahibi olmadan da evlenmemize müsaade etmedi. Ama eşimden ayrı geçicek 2 yılımı daha kim geri vericek bilmiyorum...
O kadar kötü bir duygu ki hayatta gördüğün tanıdığın ilk erkeğin yalan çıkması...Geçen bi dizide kız babasını görüyodu ben yne başladım hüngür hüngür ağlamaya hiç bi zaman atlatamiycam sanırım...
Annem desen başka bi hallerde
Bilmiyorum belkide parçalandık ama 3 maymunu oynuyoruz
Babacığımı gördüm.. Benim de haftalığım 50tlydi. İşe girdim işe girince haftalığı kesti. Ben de işi bırakiyim bari dedim. Bu sefer habersiz şekilde organizasyonlarda çalıştım. Günlüğü 50 liradan. Babamın bi haftada verdiği parayı bi cumartesi çalışarak çıkarmanın keyfi pahabiçilemez yani :))))))
Babamın altında bmw arabası. Çeşmede lüks villasında yaşıyolar annemle artık emekliliğin tadını çıkarıyor.. Bir yandan da istanbuldaki evlerinden kira gelirleri geliyor. Ben de işe girince ev almak için bi yerimi yırttım. eşim kredilerimizi ödemek için yurtdışına gitti çalışıyor. Başka babalara bakıyorum evi varsa kızına oğluna veriyo mesela. Bizimki vasiyetini yazmış tsk ya bağışlıyomş tüm mallarını annem de kendi de ölünce. Prensip meselesi biraz. Çocuklarını para güvencesiyle yetiştirmek istemiyorlar.
Sanırım bizi eğitmeye çalışıyor bunlar. Şımarmayalım paranın kıymetini bilelim diye yapıyolar. işe yaradı mı. yaradı. Genç yaşta ev sahibi olucaz inşallah babamın zoruyla. Çünkü ev sahibi olmadan da evlenmemize müsaade etmedi. Ama eşimden ayrı geçicek 2 yılımı daha kim geri vericek bilmiyorum...
yA öyle bişey olsa tamamda babamın davranışları beni çok üzüyo.paradan ziyade canımı acıtan bu sanırım.Her akşam eve geldiğimde parasıyla otorite kurması.
cnm bosver anlıorum seni evet yaptıkları cocuga bakıcaklar yatrımları bize yapıcaklar ne yatrımı bu babanın birde maası vardr bazıları yok sana kirayı sana vermek zorunda degl demiş k.bakmasın kimse geliriniz ii se harcamınzda ii olucak bende sen gbiyim benm babamda gider kendine enn iiisi ni aşlır bi gecelik almak içim bjk spotan aldgnı bilirim aynıyız bızım de 3tane kira var maaşı var yatrım mıış... bide sölenio dimiii valla haklıysa sölen sendeee soru sor neden böle yaptgınınben arkadslarım cagrıo egleniolar sen böle yaptgn için bişey yapamıorum die
Sizin şu yazınıza takıldım ve şoklar içinde okudum.Bir baba evladını eğitmek adına mal varlığınımı bağışladı.Bağışlaması çok güzel ama benim evladımın maddi özgürlüğünü ayırdıktan sonra,diğerlerini bağışlarsın bol bol.Rabbim yardımcınız olsun.
Bizde kızıma iyi bir gelecek hazırlamak adına yurt dışına gelme kararı verdik,ve geldikte.Ahh birşey söylenemiyor adı anne baba yani
canım seninki de ayrı bir modelmiş ya. tabiki baba parasına güvenmemek lazım ama durumun bu kadar iyiyken çocuğundan sakınmak niye? vasiyetinden çıkarmak niye? yine de buna da şükretmek lazım sana iyi bir eğitim verdirip iyi bir insan olmanı sağladılarsa...
neyse benimkinde para da yok iş güvencesi de yok o yüzden mecbur kendi yağımla kavrulacağım için hiç böyle şeyleri dert etmeme gerek kalmıyor:)))
o zaman sıkarsın dişini kendi paranı kazanır çatır çatır harcarsın canım
sahip olduklarına şükretmelisin
ben de üniversitedeyken araba da araba diye sızlanırdım babama kızardım ama çalışmaya başlayınca o paraların ne zorlukla kazanıldığını anladım
o zaman sıkarsın dişini kendi paranı kazanır çatır çatır harcarsın canım
sahip olduklarına şükretmelisin
ben de üniversitedeyken araba da araba diye sızlanırdım babama kızardım ama çalışmaya başlayınca o paraların ne zorlukla kazanıldığını anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?