- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
- Konu Sahibi birisimbulbana
İyi geceler herkese.. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Çok çaresiz hissediyorum. Babam küçükken bizi hep dövdü. Şu an büyüdük sadece üzerimize yürüyor ama her gördüğünde bir nasihat veriyor. Tek muhabbetimiz bunu neden böyle yaptın, şunu yap, git, gel ve sürekli azarlamalar. Çok çok kötüyüm ruhumun acı çektiğini hissediyorum. Hep hayalini kuruyorum o güzel baba evlat ilişkilerinin. Boğazıma bir şey düğümleniyor. İki gün önce annem bir şey için kızdı ben de bir kaç dakika bekledim kızdığı şeyi düzeltim. Düzeltmeye giderken azarladı ben de bağırdım bana neden böyle diyorsun diye. Sonra üzerime yürüdü gerizekalı dedi. Ben de neden direkt gerizekalı diyorsun deyince çünkü gerizekalısın dedi. Sonra büyümesin diye annem araya girdi. Ben de bağırarak söyledim her şeyi. Evde olunca hep bunu yapıyorsun hakaret ediyorsun vurmaya kalkıyorsun yeter artık ben 22 yaşındayım. Bundan daha ağır küfürler de yedim gerçi diye odama gittim. O kadar kötüyüm ki kalbim ruhum gerçekten yerimde duramıyorum. Çünkü bir yandan bu yaptıkları bir yandan dinimizde baba hakkı.. Bir de dedi ki o gün zehir zıkkım olsun sana. Kardeşimle de benle de bir şey yaşasa direkt beddua edip hakkını haram ettiğini söylüyor. Kardeşimle de bir aydır küsler. Bu akşam baktım baba hakkını ödeyemeyen onu razı edemeyenin vebali çok büyük diye. Ben ne yapacağımı bilmiyorum inanın. İnanın bilmiyorum. Şu an bile boğazımda düğümleniyor sindiremiyorum bu yaşadıklarımı. Ve babam çok eğitimli biridir, dışardan hiç böyle görünmez. Kimseye de anlayamıyorum, utanıyorum. Yaşadığım şiddetten utanıyorum. Görüştüğüm biri var, onu babamla tanıştırmaktan ve onun bu yüzden soğumasından da korkuyorum. Çok uzun oldu kusura bakmayın. Size sormak istediğim yarın sabah kahvaltı hazırlayıp babamla konuşayım mı, ne yapmalıyım