babam

1 trilyonu nerde yemis.kumarmi kari.kizmi bizmmkide bayagi parayi buharlastirdi ama.ne yapti anlayamaduk temiz calismis hic delil.birakmamis anlayamadik:işsiz:
Parça parça ama genel anlamda nereye gittiği belli değil. Is kuralım diye dolandırıldığı da olmuş sanırım.

Yazdım aslında sebeplerini. .ama şöyleki babamın üzerindeki hisseleri dedem tedbir olarak aldı yani biz şimdi gidersek dedemgil anlayış göstermicek dedemin ölümüyle ortada doğru düzgün bir baba yok bizde olmazsak bütün mallarımızı amcalarım aralarında bölüşücek. Ya konu para değil ama yıllardır çektikleriklerimizden sonra bunu hazmedemiyoruz

Çalışıyorum şu anda ama açıköğretim okuyacam inş. . Bu sene sınava girdim. Kardeşlerimin mezun olup meslek sahibi olmasını kendilerini kurtarmasını bekliyoruz

Yazdım aslında sebeplerini. .ama şöyleki babamın üzerindeki hisseleri dedem tedbir olarak aldı yani biz şimdi gidersek dedemgil anlayış göstermicek dedemin ölümüyle ortada doğru düzgün bir baba yok bizde olmazsak bütün mallarımızı amcalarım aralarında bölüşücek. Ya konu para değil ama yıllardır çektikleriklerimizden sonra bunu hazmedemiyoruz
öyle bişey yok. deden öldü mü tapuda hepiniz hak sahibisiniz. devlet boşuna mı var. eskide kaldı o arada bölüşme

1 trilyonu nerde yemis.kumarmi kari.kizmi bizmmkide bayagi parayi buharlastirdi ama.ne yapti anlayamaduk temiz calismis hic delil.birakmamis anlayamadik:işsiz:

Ayyh bunlarin hepsini bi yerde toplayip ifadelerini almak lazim

Bizimkide 20 yillik maaslarini hic etti konu sahibinin babasi gibi millet bize harcadi diye biliyo

Ama sizinki gibi mechul degil sevgililerine falan yediriyordu herif o paralari

Ayyh bunlarin hepsini bi yerde toplayip ifadelerini almak lazim

Bizimkide 20 yillik maaslarini hic etti konu sahibinin babasi gibi millet bize harcadi diye biliyo

Ama sizinki gibi mechul degil sevgililerine falan yediriyordu herif o paralari
Puhaha bide manita yapmis amca:dondurma:
Hep.sorun babalarda atsan atilmaz satsan satilmaz allah islah etsin

Puhaha bide manita yapmis amca:dondurma:
Hep.sorun babalarda atsan atilmaz satsan satilmaz allah islah etsin
Manita mi dedin kiz nasil gulecegimi bilemedim MANITALAR olacakti valla bi tanesine vurulsa gonlu kaydi kalbine laf geciremedi falan diyicemde kendimi bildum bileli hep hayatinda birileri vardi en son kardesim onun telefonunda bi kiz resmi bulmustu kiz benden kucuktu sen dusun

Hepsinden gectim adamim agzinda dis kalmadi dengesiz kiz bu adamda ne bulmus

Kizlar onu bunu bosverelimde babalari boyle idare etcezde hekes evlencegi kisyi iyi secse cocuklara kotu baba diye birsey olmaz.evlencegimiz insanin iyi baba olabilirmi sorumluluk sahibi bunlari dusunmeden adim atmayalim.bence

Kizlar onu bunu bosverelimde babalari boyle idare etcezde hekes evlencegi kisyi iyi secse cocuklara kotu baba diye birsey olmaz.evlencegimiz insanin iyi baba olabilirmi sorumluluk sahibi bunlari dusunmeden adim atmayalim.bence

Dedigin dogruda bizden onceki kusaklarin oyle sansi pek yokmus olanida nadirmis iste

Benim annem babami dugunde gormus mesela

Ama hep diyorum evlenecegi insana en basta insan bundan baba olur mu diye bakmali

Ya öyle ama işte ne bilim bir adım atmak lazım annemin kimsesi yok.. eşime de hiç bir şey söylemedim destek isteyemem yani. İşte beklediğimiz şeyler var ama işte dediğim gibi dedem babamın üstünden hisseleri almış ama öle Noterle falan değil şirkette bir imzayla.. dedemde haciz gelmesin diye böyle yaptı heralde. O yüzden çözüm biraz da dedemde ama onun yaptığı tek şey para vermek babamı şirketten de attı 2 blok ötede oturuyor ama sanki başka kıtada.. manen hiç desteği yok

hırsızlık konusu şöyle evimize çok yatılı misafir gelir mesela halamın kocası onun cebinden çalmış onlarda annemden şüphelenmiş annem yetim ya.. yada rahmetli anneanneme dedem zekat parası verir işte onun babası vermiş ya almaya hakkı var.. bir gittiğimde benim cüzdanımdan da çalmış kıyameti koparttım öyle bir inkar ediyorki tanımasak inanacaz o benden daha çok bağırdı kaç zaman kendime gelemedim. Sonra gülerek ben annenin çantası sandım diye anlatıyor.

:oha: Yazık annenize ya bu nasıl baba böyle :KK43:

cep kitapları var çok ucuzlar en pahalısı 7₺-11₺ falan.

medeni kanun var gerekçeli ceza kanunları var anayasa var sonra borçlar kanunu var:) kitapları da var. bigün sınavlar için okumak da nasip olur inş (;
Tck kitaplari kafam.gibi burolarda diziyorlar odun kalasi gibi okuyorlarmi bilemicem;)

Ya öyle ama işte ne bilim bir adım atmak lazım annemin kimsesi yok.. eşime de hiç bir şey söylemedim destek isteyemem yani. İşte beklediğimiz şeyler var ama işte dediğim gibi dedem babamın üstünden hisseleri almış ama öle Noterle falan değil şirkette bir imzayla.. dedemde haciz gelmesin diye böyle yaptı heralde. O yüzden çözüm biraz da dedemde ama onun yaptığı tek şey para vermek babamı şirketten de attı 2 blok ötede oturuyor ama sanki başka kıtada.. manen hiç desteği yok
Yapacagin tek sey dua baba bu dovemezsin sovemesin kabul ederse tedavi ettirin.allah sabir versin

Back
X