babam

cep kitapları var çok ucuzlar en pahalısı 7₺-11₺ falan.

medeni kanun var gerekçeli ceza kanunları var anayasa var sonra borçlar kanunu var:) kitapları da var. bigün sınavlar için okumak da nasip olur inş (;

Hadi insallah o gunleride goruruz kiz ben atanirsam o zamana kadar o kitaplari ben alir yollarim ki sana :)

Ayyy minisim varya hepimiz ne cekiyorsak su babalardan cekiyoruz

.
Bu moruklarin derdi ne:KK14:
Neyin arayisi bu artik herseyden elini etegini cekip torun sevecek yastalar ne aksiyonu ariyolar antropoza 5 kala :işsiz:

.
Bu moruklarin derdi ne:KK14:
Neyin arayisi bu artik herseyden elini etegini cekip torun sevecek yastalar ne aksiyonu ariyolar antropoza 5 kala :işsiz:

Bizimki her bi kav yilda bir bi antrapoza giriyor

Sevgili olaylarininda anteapozla huc alakasi yok kendimi bilfim bileli var o huyu en sonunda 40 dan sonra azani telesir paklar atasozunun aciklamali ornegi olacakta bakim ne zaman

ayyy düşünmen yeter be :) sen atan da ben kitap almasam da olur:)

sorma.....
Beraber atanaydik iyiydi kiz keske atanaydimda senden mi esirgeyecektim kitabi

Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin ama belki atansan bunlarin serrinden kurtulmus olurduk

Annem yetim dedin o yüzden mi boşanmadı bunca sene çekti
Neden bu adamdan bunca çocuk doğurmuş

Ne diyeeğimi bilemedim çok üzüldüm .
Annemin babası annem doğduktan 2 gün sonra ölmüş. Annemde 16 yaşında (o zamanlara annemin yaşadığı yerde 18 yaşında kıza evde kalmış muamelesi yaparlarmış) halasının oğluyla evlenmiş. Babam için namazlı abdestli,maddi durumu iyi hemde halasının oğlu vermişler. 19 yaşında 3 çocuğu varmış bile. Cehalet. . Annem hep der baban tam boşanılacak adam ama eğer ondan boşansaydım bir daha sizin yüzünüzü göstermezdi. Sizi yetiştiremezdim annem bizim için gerçekten çok büyük fedakarlık yaptı bizi babamın eline bırakmadı

Annemin babası annem doğduktan 2 gün sonra ölmüş. Annemde 16 yaşında (o zamanlara annemin yaşadığı yerde 18 yaşında kıza evde kalmış muamelesi yaparlarmış) halasının oğluyla evlenmiş. Babam için namazlı abdestli,maddi durumu iyi hemde halasının oğlu vermişler. 19 yaşında 3 çocuğu varmış bile. Cehalet. . Annem hep der baban tam boşanılacak adam ama eğer ondan boşansaydım bir daha sizin yüzünüzü göstermezdi. Sizi yetiştiremezdim annem bizim için gerçekten çok büyük fedakarlık yaptı bizi babamın eline bırakmadı

Allah razı olsun annenden.

Back
X