babama küfür etti sonrada inkar etti REZİL

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
33
ben ömrümde böyle edepsiz birini görmedim.
sabahtan belli sinirim hiç geçmedi.bahsettiğim şahsiyet büyük eltim.

kısa anlatıyorum.
sabah çok ciddi birşey konuşuyorduk.
bana dediki SENDE ESKİDEN(yeni gelin iken)
gitmediğin yer kalmiyordu kocanla..
bende dedim ki Evet bak sende diyorsun kocamla gidiyordum.bundan kimine...

buraya kadar herşey çok normal gözüküyor değilmi?
ma değil.ben bu konuyu biraz anlatiyim..

kv kp köyde yaşıyor.ben daha 1 senelik bile değilken
hakkimda dedikodular cikiyordu.dedikodu ne biliyormusunuz?
ben kocamla markete ,gezmeye gidiyormuşum

ve bu gayet normal durumu kpre kim nasıl yansıtmışsa
sanki ben çok kötü birşey yapiyormusum gibi dedikodular dönüp durdu..

biz 3 elti bir aptmanda oturuyoruz sizce bunlari kim haber verdi????

eşimlele ben büyük eltinin yapabileceğinden emindik
ama hiç bir zaman yüzüne vurmadık.sen mi yaptın demedik.
iki şansımız vardı ya büyük elti yada ortanca elti olanı biteni köye haber veriyordu...

bugün alakasızca bu lafı bana dedi.
bende "Evet benim için bu böyle böyle şeyler söylenmiş di kpre.
burada ki olan herşeyi kim haber veriyor köye.ya sen söyledin yada bu yengem(işaret ederek.o da orada)

kizlaaaar dediğimi biliyorum bana ne dese beğenirsiniz
BENİM SOYLEDİGİMİ KİM SÖYLÜYOR BANA İFTİRA ATIYORSA ONUN BABASININ AĞZINA S....M
tabii ben zivanadan ciktim çünkü resmen benim babama dedi.
ben ona sen söylüyormuşsun demedim.eğer isim verseydim küfrü ustume almazdim.

ben kendi fikrimi söyledim ya sen söyledin yada bu yengem söyledi diye...

tabi ben ölmüş babama küfrü duyunca s.ç kendi babanın ağzına dedim.:26:
demesemiydim bilmiyorum.
onun seviyesine düştüm ama.ölmüş babamı soyleyince çıldırdım.

üstelik inkar etti söyledigi sözü.
birde o yetmiyor gibi özrü kabahatinden büyük
diğer eltime demiş ki Ben ona demedim kprim için dedim o lafıaptal...

hayır birde hüngür hüngür ağlıyor babama küfür ettin diye
haa birşey anlatırken yemin ettim karnımda ki için.inşallah doguramazsin dedi en çokta bu koydu bana.

çünkü bana ettiği küfür bana gelmedi kendi babasına gitti
ama sonki cümle daha çok kizdirdi beni

valla çok uzattım ama lütfen birşey söyleyin
siz olsanız bu insanla bir daha konusurmusunuz.

aynı binada oturuyoruz küslük olmasın diyorum ama
böyle yalancı,söz taşıyan,iki yüzlü insanla konuşmamak en iyisi.

Okurken şok oldum çünkü hemen hemen aynı olayı annem halamla yaşamıştı. Annem bi süre küstü konuşmadı ama sonra dayanamadı konuştu. Sonuç olarak halam daha da fenalarını yaptı anneme, hastanelik oldu kadıncağız. Uzak durun sakın ha konuşmayın ne olursa olsun

İyi sabretmissiniz. Ben olsam siddete basvururdum.
Gorusmeyin asla. Gelip karsima ozur dileyene kadar o kadin benim gozumde oludur deyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böyle anlatinca inandirici gelmiyor olabilir.
hadi canım kadın durduk yere niye böyle birşey söylesin ki? dersin.

ama yaşayan biliyor.Sağol cevabın için.annen ne yaptı suan konuşuyormu o kadınla.

böyle anlatinca inandirici gelmiyor olabilir.
hadi canım kadın durduk yere niye böyle birşey söylesin ki? dersin.

ama yaşayan biliyor.Sağol cevabın için.annen ne yaptı suan konuşuyormu o kadınla.

Hayır konuşmuyor kesinlikle. Ona kalsa acıyıp hala konuşacak. Ama artık ben dedim bir daha konuşursan o kadınla benim yüzüme bakma diye. Annem sinir krizleri geçirdi o kadın yüzünden kaç defa. Gerçekten çok iyi anlıyorum var böyle manyaklar. Ama konuşmuyor çok rahat şimdi anneciğim. Bayramda falan bile götürmüyoruz o eve. Babam gidiyor kendisi.

İyi sabretmissiniz. Ben olsam siddete basvururdum.
Gorusmeyin asla. Gelip karsima ozur dileyene kadar o kadin benim gozumde oludur deyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kardeş öyle bir insan ki
yani kendi insanligindan şüphe duyuyorsun.
çok beceriyor olayların altından cikmayi...

suan o benim için diyormuş ki babama küfür ettişaka gibi.

Bu kadin kac yasinda ya cocukca konusmalar cocukca isler yapiyor.Bebeginiz icin soyledigi en igrenci
40 yaşına girecek

en iyisi görüşmemek.
ama belki sizinkiler uzak oturuyor
biz birde aynı binada altlı üstlü oturuyoruz.

ben olsam anca Allah in selamini veririm o kadar. Ha esler arada kaliyor bide o var, elti adam olup kendi geliyorsa tmm ama yinede tedbirli davranirim.
Evli olmasam sadece Allah in selamida, evli olunca akrabaciklarimizla eslerimizin hatrina gorusuyoruz iste
Bendede var seninkinin degisik versiyonu elti Allah tan altli ustlu degiliz seyrek gelis gidis onda bile olculu olmak istiyorum,riyakar ve politikaci insanlarla ugrasirken zorlaniyoruz.

Allahtan bizim eşlerimiz özellikle de benim eşim
birbirlerine bağlı değiller...

jBende yeni evliyken kayinvalidem dediki bana bakk birsene.....hep ahmetle geziyor..siz de her aksam geziyonuzzz...cok sacma degilmii yaaaa.ben kocamla geziyorum.birsen ise sevgilisiylee geziyorrr.iste canim bazen boyle aptalca karsilastirmalar oluyor....gorumcemde annesine bu konu icin kizmistiii....neyseeltine gelineayni bi.ada oturuyorsan mecbur konusuluyorr..sana bir nasihat asla birini taniyacak kadar onunla samimi olma....ustelikbu eltiyse hic..her zaman allahin selamini ver.hal hatir sor ama her zaman davranislarinda olculu ol.mutlaka bir gunn oturup gulup egleneceksiniz..birliktegezmelere gidip egleneceksiniz..ama unutmaki yine boyle seyler yasayacaksinnnn...bu nedenle boyle olumsuzluklar yasamamak icinonceden tedbirini al..mesafe her zmn iyidir..saygindan asla odun verme...o sana hangikufru ederse etsinnnseviyesine inmee.ooyle kufuredincesen o dedigi kufrun olcusunde bir insanmisin.degilsen sus...ben tecrubelerimden san nasihat cnmmm...giden mi bilir gelen mi bilir..ben bu yoldan gittim ve sen yeni geliyorsun..yollar cok kotu..

bazı insanlar öylesıne çirkeftir ki, insanı verem eder
ömür törpüsüdürç
uzak dur, samımı olma
al ışte elimde ki senin dediğin versiyondan...
Benim teyzemin kvdesinin 3 silahı var.
önce bağırıyor avazı çıktığı kadar.karşısında ki kişiyi yermeye çalışıyor.

sonra boynunu büküp sefilleri oynuyor.bakıyor karşısında ki hala kararlı
en sonunda ağlıyor...eltimde aynı öyle...

surrender ablacim yorumlarini begendigim bir üyesin
bana ne diyor biliyormusun Sen iyi bir gelin hanım bir gelin olsaydın
bana cevap vermez evine giderdin (konuştukça batıyor)

ya bu ne demek?bana itaat et diyor resmen

amann karsınızdaki çok cahil cühela seviyesiz insan sizi de kendi seviyesine cekmiş ona karsılık vermışşiniz aynı sekilde hiç muattap olmayın bundan sonra size daha fazla diş bilemesin her iftrayı atar namusa kadar gider yani bu olay öyle sezdim uzak durun hakkında da konuşmayın adını bile anmayın

sanırım biri babama kufretse siddete basvururdum. asla konusmayın ve elinize gectikce lafskonu hatta mumkunse sacını basini yolun

ASLA BİRİNİ TANIYACAK KADAR ONUNLA SAMİMİ OLMA.
bu çok güzel bir söz.sağolun

Soyle insanlarla muhattap olmayin, birak ayni apartmanda yasamayi, yapisik olsaniz kafanizi cevirip bakmayin...
Ama yuz yuze bakiyoruz diye konustugunuz icin, bugun olmus babaniza kufur, dogmamis cocugunuza beddua isittiniz, bosu bosuna sinirinizden oldunuz, bir de millete gore onun babasina kufur ettiniz, su an gorusmuyor olsaydiniz, merhaba merhabadan ote gecmeseydiniz, su an huzurlu huzurlu takiliyor olurdunuz...
Gerek yok yani bu tip insanlarla muhattap olmaya, bunlar sadece can sikar, yokluklari varliklarindan daha hayra alamet, emin olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…