babama küfür etti sonrada inkar etti REZİL

cook cook haklısın.

canım şöyle soyleyim.kp buraya geldi böyle böyle şeyler duydum dedi.
ama kimden duyduğunu soylemedi.ve bu olayı da eltim biliyor...adım gibi eminim telefonda o haber verdi.
bugün konuşurken dedim evet benim için böyle dedikodular çıkmıştı babama kim söyledi.
sonuçta bu binada 3 kadiniz erkekler o zaten böyle şeylere karismaz...
ortanca eltim soylemez
buyugude biz her dışarı çıkmamızda problem yaratırdi.

bugün dedim ki babama kim söyledi.ya sen yada diğer yengem.
babamdan duyduğumu biliyor hatta hep beraberdik ama babam kimden duyduğunu soylememisti.
yemin etmeyi sevmem.haklısın hayat memat meselesi değil di ama.
cidden beni yalanci çıkarmaya calisiyordu

hem o birşey mi arkadaşım bana kuranı getireyim de cignesene(ayak bas) dedi
bende ben kurani cignemem dedim.bana diyo ki yalan söylediğin burdan belli.niye cigneyemiyorsun madem.

kayınpederinin daha önce yada daha sonra size kendisini ispiyonladığını düşünüyor olabilir, ben böyle anladım ama bilemem tabiki .... durum ne olursa olsun bu kadından uzak durmakta haklısınız, görüşmeyin, selam bile vermeyin, hem kendiniz hemde ailenizin huzuru için çıkarın hayatınızdan

Acikcasi babama kufur ettigi anda agzinin ortasina elimin tersiyle bir tane patlatirdim zaten bir de yerden yerdi. Terbiyesiz bu kadsr celallendigine gore var bi yarasi diye düşünürdüm. Ayrica ben de hamileyim Rabbim yavrularimizi korusun düşünemiyorum birisi bana boyle birsey diyecek dogduguna pisman ederim suratina bakmak surda dursun tukurmem bile.

tövbe tövbe, elti konustukca dahada sacmaliyor desene, psikolojik problemleri olabilir evlerden irak,
yani hepten görüsmeyi kesmeseniz de ayni apartmanda oldugunuz icin cook mesafeli olun herkeseyi
üstün körü konusun nasilsin iyiyim gibi ve hic güvenmeyin derim

sorun da bu?
hayatımdan birisini nasıl cikartmam gerektigini bilmiyorum.
yani bir insanı yok saymiyorum.
ama cidden onu artık takmadigimi ona gistermeliyim.ama nasıl!!!!

bende onu diyorum ya.
haber verecek iki kişi var.yüzlerine karşı söylüyorum
ikiside orada...ortanca olan insan gibi söylüyor.ben söylemedim diyor.
buda bağırıp aklı sıra beni korkutuyor...ya asıl sorun şu aslında bu kadın sürekli bize kaynanalik yapmaya çalışıyor.
ve bizde onu takmiyoruz diye böyle şeylerle bizi kv kple kötü etmeye çalışıyor.

Kirk yasina gelmis az adap usûl ogrenememis mi bir insanda edep olur insanlarin huzurunu bozmak da neyin nesi. Sen de onlarin huzurunu boz dicem ama o kadinla bir olmaya degmez sanirim. Fakat ciddi manada iletisimi kes Allah korusun kocsnla arani da bozar bu fitneci. Allah islah etsin.

ya evlendik 4-5 günlük gelinim
evimde ne doğal gaz ne sofben hiç birşey yok.

ortanca eltim bir tane fiş vermişti onunla idare ediyoruz.
neyse ben eşime bir çeyrek verdim bunu bozdur sofben al dedim.

eşim aldı geldi.elti hanım elini beline koydu "siz kendi başınamısınız,bekleyeydiniz abiniz gelir alır takardi "diyor.

abide memlekette ne zaman gelir Allah bilir.
ya diyemedim ki.niye biz evimize sofben alamayacak kadar beceriksizmiyiz.
yani oldu bitti bana kaynanalik peşinde

o huyuda var.
mesela ben eşimin bir huyundan şikayetçiyim..
oldu ki eşim hoşlanmadığım şeyi yaptı ama ben farketmedim
hemen sırıtarak diyor cankizim cankizim baksana xe ne yapıyor...

ben önceden kötü niyetli yaptığını anlamiyordum
sonradan farkettim bu bizi birbirimize takıyor...

bir gün yine eşimin birseyini haber verdi.
bende SEN NEDEN SÜREKLİ XİN HATALARİNİ BANA SOYLUYORSUN.
SONRA GİBİP ONUNLA KÖTÜ OLUYORUM.ÇOKTA SENİN YANINDA OLDU MEVZU.
BELKİ EŞİM BANA ANLATMAYACAK! NEDEN HABER VERİYORSUN dedim daha eşimi bana haberlemiyor

can sıkıntısından kime catcagini sasirmis, kendi haline birakin :) aslinda hic
konusmaya degmez ama ayni apartmanda oldugunuz icin samimi olmadan
hic münakasaya girmeden merhaba merhaba dersiniz, yine takilcak bisey
bulabilir tabi, kompleksli insanlarla ugrasmak cok zor, Allah sabir versin

sağolun............

onun bulunduğu ortamda onunla hiç konuşmayın, soru sorarsa cevap vermeyin, evine gitmeyin, kapınıza gelirse açmayın, olduki açtınız müsait değilim, deyin içeri almayın... tamamen koparın bağlarınızı, çünkü resmen ara bozmaya, huzurunuzu kaçırmaya çalışıyor, böyle insanlar, siz ne derseniz, kendinizi nasıl savunursanız savunun sonunda kendini haklı sizi de haksız çıkarır.. edepsizliğin dibine vurmuş çünkü, benim gücüm yetmez böylelerine ki sanırım sizinde yetmiyor, bu yüzden hiç görüşmemek en doğrusu

bu taktikler süper.
valla ben de baş çıkamıyorum bununla

tartismak güzeldir tabi saygı içerisinde.
en azından sonuca varirsin.

ama böyle insanla bırak tartismayi konusamiyorsun bile

Geçekten zor bir durum. Allah seni unutturacak dert versin ona.

küfürü geçtim inşallah doğuramazsın ne ya? Allah'ın verdiği mucizeye ne hadsizlik bu. Ben olsam eşime her şeyi anlatırım siz çocuğunuzu heyecanla bekleyin elalemin kızı kalksın inşallah doğuramazsın desin. çatır çatır doğur tatlım Allah uzun ömürler versinnnnn

Ya çok tuhaf bi kadınmış bu ne ayıp şey bellıkı onların kocası senınlkı gibi gezdirmiyor bu yuzden sana cephe almıslar kıskanıyorlar bence senın hiç bir kusurun yok sen gayet hanımefendi davranmıssın bencede kocana güzelce hepsini anlat napmalıyım de o senı anlar zaten o laflarınada takılma ole herkesın bedduası tutmaz allah oyle haksız bı ınsanın bedduasının gunahını verır alkah hayırla evladını kucagına versın ınsalkah babanada allah rahmet eylesın sen hiç takma bence sen gayet yerinde davranmıssın baskası olsa bu kadar sabredemez .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amin Allah razı olsun...eşime tabiki anlattim.
ama benim eşim onu karşısına almaz.
eşim biliyor onun huyunu.bana dediki "ben kadin olsam, onu hiç kayleye almazdim.
çünkü ne sözü dinlenir bir insan.nede iyi niyetli.sen NEDEN onunla muhatap oluyorsun ki"

Allah razı olsun çok sağolun.
evet seninde dediğin gibi arkadaşım onun eşi onu gezdirmekmiş.
bir takım şeyleri yasamamis.o da istiyor ki bizde onun gibi olalım.

canım benim ben yeni gelinken altınlarımi takamazdim
koluma bakar bakar eskilerden konu acar eşinin onun altınlarını bozdurdugunu anlatip ağlardi
ve abartısız her gorusmemizde konuyu onun altınlarına getirir aglardi

bende o ağlıyor diye altınları hiç takmadim.çok tuhaf bir insan.
hayatında kuaföre gitmemiş birisi.istanbul'a ilk geldigimde bir yeri tanımıyordum.
eşim beni kuaföre götürmüştü.onu bile dedikodu yapmıştı.anormal birşeymiş gibi...

şimdi benden çok gidiyorhakikatten kıskanç.kedi uzanamadığı ete mundar dermiş o mesele

Son düzenleme:
Dün eşinle gittiğin marketi bakkalı dillendirmiş, bugün rahmetli babana sövüp üstüne üstlük bi de daha doğmamış karnındaki meleğe dil uzatmış birinden bahsediyosunuz.
İsterse değil aynı aptmanda olmayı, aynı odayı paylaşın ama bence yine de artık onunla tek kelime konuşmayın.

Hem dili hem içi fesat -ki ne kadar sınır o kadar huzur.
Bazıları gerçekten saç baş yolunmayı hakediyolar ama neyse ... Okurken cidden çok sinir oldum eltinize yaşından da utanmıyo bu sözleri söylerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…