babama küfür etti sonrada inkar etti REZİL

böyle dengesiz insanları hayatımızdan çıkarmamız lazım, ben genelde arkadaşlarımı davranışlarına göre seçiyorum ama tabi akraba olunca o kadar da kolay olmuyor ayırmak, yine de en iyisi fazla yanyana gelmemek öyle insanlarla.

Sende yeni gelinken çok geziyorsun... filan laflarına biraz pişkin olup evet geziyoruz çok şükür deseydin.
Kocanla gittiğin geldiğin yerin hesabını mı vereceksin daha neler. Belli ki kıskanmış laf çıkarıyor bir de .
Hiç duymamazlığa gelin rahat davranın ve görüşün ama aranıza mesafe koyun yani gizlinizi, özelinizi paylaşmayın.
Bazen insanın sinirlerine hakim olması zor oluyor biliyorum ama kötü söz karşısında susmak bakışlarla konuşmak en iyisi. O bakışlardan anlayacaktır zaten o.
Anlamıyorsa da boşver gitsin derim saygı siz de kalsın...

hangimizin ki yerlerde emo???
peki birşey soracağım senin gozune baka baka birisi küfür etse ne yapardın cidden tepkini çok merak ettim.
Agzini topla yoksa ben toplarım derdim ama asla onun cümlesini ona soylemezdim. Cok yüzgoz olmussunuz

Iyi demissin hadsiz ben kimsenin kotu olmasini istemedigim icin cok tepki veririm böyle seylere onun iyi bir dayaga ihtiyci var da neyse.

Bence fazla kafaya takıyorsunuz. Kocanızla markete, gezmeye gidiyor oluşunuzu dedikodudan sayan zihniyetten de, bu dedikodulara inanan, ortada dolanmasına mahal veren kayın peder de dahil herkesten uzak durmak ve kafaya takmamak lazım.
Gelinlerin görümcelerin aynı apartmanda yaşayıp da kardeş kardeş geçindiğini daha duymadım ben. Yerinizde olsam taşınırdım ve irtibatı da keserdim.
O ne biçim zihniyet öyle afedersin sanki kocan seni pazara görücüye çıkarıyor. Ne kadar çirkin, çarpkk düşünceler var toplumda. Üzülüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet akraba olunca iş değişiyor...
resmiyet bu sorunu çözer aslında
Ne senden rükû artık ne de benden kıyam.
Bundan sonra 'selam-ı aleyküm, aleyküm selam.
Demis Fuzili..Sende selam/ Vealeykum selam yaparsin.Cok icli disli olmazsin..
çok güzel bir söz paylaştığın için sağol arkadaşım

çok teşekkürler .hepinizin yorumlarini ayri ayrı beynime kaziyorum çok sağolun kızlar.

Agzini topla yoksa ben toplarım derdim ama asla onun cümlesini ona soylemezdim. Cok yüzgoz olmussunuz
valla elmeyra ablacim o senin dediğin gibi olmuyor iste.
farkindaysan onu da dedim.keşke söylemesemiydim diye.
çünkü kolay küfreden ve ağzı bozuk biri değilim.ama karşımdaki denyuz olunca
saygıdan ahlaktan yoksun olunca ve de çok normalmis gibi ölmuş babama kufru basinca yinede bende senin ..... demedim.diyemem ben onun gibi ahlaksiz değilim...ama resmen diz kapaklarim titredi ve gozlerimde ateş çıktı.belki de sen olsaydın onu merdiven boşluğundan atardin.saygı hak edene verilir.hem yüz göz olmakla alakasi yok.karşı taraf saygı yoksunu olunca.

Iyi demissin hadsiz ben kimsenin kotu olmasini istemedigim icin cok tepki veririm böyle seylere onun iyi bir dayaga ihtiyci var da neyse.

aynen..ya kendi kocası onu eve kapatmış zamanında.
o da istiyor ki bizde öyle olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…