babama küfür etti sonrada inkar etti REZİL

Koca koca insanların su ettigi muhabete bak... Seviye yerlerde

sana birşey soyleyeyim mi?
bu kadını 5 yıldır tanıyorum.hakikaten iftira atabilecek kapasitede birisi.
çünkü yapmadigi şey değil.bana değil ama birilerine yapmıştı..

Rabbim seni korusun nasip terbiyesiz bir Kadin o
amin ceylinim.
valla bu kadın diyor ki Ben sizin babanızım ben be dersem o olur.
sürekli insanlar üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor.
elinden gelse evimizi falan o yönetecek...tabi kimse onu tinlamayinca.
böyle şeylerle millete sarıyor.

sanırım biri babama kufretse siddete basvururdum. asla konusmayın ve elinize gectikce lafskonu hatta mumkunse sacını basini yolun
sabahtan belli yüzümü güldüren tek sebep oldun sedeke
haklısın galiba...bekarlik halim olsa affetmezdim

sen gene bir daha terbyesizlik yapsa dusun bence yaa seyi hatirliyorum biri anneme biyerde soylenmisti ben ortaokuldayken. o an elimde bicak olsa cok ciddiyim dalacaktim adama yasima basima bakmadan normaldede sakinim ama aile yaa. altli ustlu sen psikolojik olarak kadini pert etmelisin.surekli laf sok ama hic durma.onu rahatsiz et ki aynı apartmanda yasiyosan terk etmek zorunda kalsin:>))

Eltim ölmüs babama küfür edicek ve bende suscam 😯
Bide utanmadan dogmamis bir melege beddua 😠

Bilemiyorum ama saygiyida terbiyeyi de o sinirle bir tarafa birakip artik dövmekten beter ederdim heralde ...😡

Yok yok belki de elimden bi kaza cikardi cünkü coook sinir bozucu ...

Bence siz uzak durun böyle bir insandan cünkü affedip baristiginiz an birdaha ki tartismaniz daha kötü olur ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o iftira atar bizi binadan cikarttirir (bina kayinpederin)
kendi yine çıkmaz...Rabbim bana bir kapı acsada çıksam şu binadan.

valla bakiyorum ki yorum yapan arkadaşların bir çoğu
aynı fikri savunuyor.bir arkadaş gelmiş seviyeden bahsediyor.

valla benim ölmüş ana babam benim o an düştüğüm seviyeden çok daha önemli.

yorumun için teşekkürler.

o iftira atar bizi binadan cikarttirir (bina kayinpederin)
kendi yine çıkmaz...Rabbim bana bir kapı acsada çıksam şu binadan.

ben bu hayattan neogrendim bilyomusun yurtta kalmsiligim var arsizdan daha arsiz olacaksin:)gerekirse kayinpederine yalakalik yap ama rahatsiz et tatlim. hatun snein ortamina giremesin.bak ornekli veriyorum bir egitimde otelde kalirken bir arkadasa dedimki somine onu doluydu cocukta kulakligi tkamis bişiler dinliyodu gel dedim surekli konusalim cocuk rahatsi olacak gidecek. gittik arsizca oturduk hic susmadik cocuk dayanamadi gitti:)somine bize kaldi:))yyurtta kalirkende hani cekiniklik vardirya kadinlar arasinda en uyuzu herkesi cikartip rahat etmeye bakar onu acikcasi taciz ediceksin bi dene bak yuzssuzse sen ortmada bulunmak istemiyorsan gitmek istemeyebilrsin ama inadina git sen bole bole dedin de surekli yuzune vur.ben hayatta bunu ogendim cekinik kalmamak gerek

Kesinlikle katiliyorum sana arkadasim...
Seviyede bir yere kadar hic kimse anasina babasina laf söyletmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Babanıza küfretmiş ama daha da kötüsü doğmamış bebeğinize beddua etmiş. Istersem ayni evde olayim ozur dilemeden selam vermem boylelerine. muhatap olmaya devam ederseniz daha kotulerini yasarsiniz. Zaten elti o. Yabanci bir kadin. Yaptiklari kolay kolay unutulcak seyler degil.
Allah yardimciniz olsun. ★

ay çok fenasın
şaka bir yana.ben öyle pısırık biri değilim
bende soylerim direkt.hiç altar kalmam mesela ...ama sen BENİM ELTİYİ TANIMIYORSUN.ONUNLA BEN DEĞİL KİMSE BAŞ EDEMEZ

bazı ınsanlar ayılıp bayılarak ınsanları susturmayı ıyı bılıyor gercekten.sıkıştın mı hemen ağla bayıl,anında sıyrılıyorsun durumdan.
sen neden cevap vermeyesın ki, kım oluyormus hazretlerı? eşinde farkındaymıs ne oldugunun eltının
bence gercekten uzak dur, böyleleri çok tehlıkelıdırler
ömrünü yer ınsanın. denk gelmedıkce selamlasma bıle
ne sanıyorsa kendını
kıskanc

Son düzenleme:

ALLAH RAZI OLSUN.evet inşallah doguramazsin dedi Rabbim yukarda
bu lafı hiç unutmayacağım.hayır bir de inkar ediyor.öyle demedim yemin etme doguramazsin çatallarda kalirsin dedim diyor.şaka gibi

ALLAH RAZI OLSUN.evet inşallah doguramazsin dedi Rabbim yukarda
bu lafı hiç unutmayacağım.hayır bir de inkar ediyor.öyle demedim yemin etme doguramazsin çatallarda kalirsin dedim diyor.şaka gibi

Boyle kotu insanlarin iyi insanlar icin sinav oldugunu dusunuyorum. Sabredip, tevekkul edin. Allah'in izniyle kurtulursunuz bu cadidan.

hakikatten haklısın.
ya inanirmisin ömrümde böyle cirkef görmedim.
bir laf dan diğerine atlıyor hiç fırsat vermiyor konusasin.

mesela sana laf soktu tam cevap vereceksin.anlıyor ağzının payını vereceksin
hemen başka konuya dönüyor...bu gün dedim ki ben ömrümde senin kadar
olayların altından cikmayi beceren birini daha görmedim...BEN NE TAPMİSİMDA ALTİNDAN CİKMAYİ BECERMİSİM DE BEN O...PULUK MÜ YAPİYORUM DA bak yine becerdi çıktı altından.ve beni suçlu konumuna sokmaya çalışıyor.offff içim daraldı...

ay çok fenasın
şaka bir yana.ben öyle pısırık biri değilim
bende soylerim direkt.hiç altar kalmam mesela ...ama sen BENİM ELTİYİ TANIMIYORSUN.ONUNLA BEN DEĞİL KİMSE BAŞ EDEMEZ

hehe ben pisiirktim yaa bitane hatun benim gunlugumu okuyana kadar.nedense bir cekince vardi.sora dedim nedne korkuyorsun.o da snein gibi biri bir adem kulu.onunda deger verdigi seyler var.bas damarina kendin alttan alma ponlar snei altan alsinlar. supersin bencede pisirik olma zaten.bazi insanlar bundan anliyor.ama farkindaysan bir onlem alman lazim.dedikodu yap demiyorum igrenc birsey nefret ederim ama dogrulukta bazi insnalarin hakkindan gelir gibime geliyor.

tam çakal yani
şunu unutma; asla susma, sevıye dediğin karsındakı de sevıyelıyse olur unutma yani, kısasa kısas...
kım neyı nasıl hak edıyorsa karsı tarafa onu ver.
büyüklük etseydın anlayacak mıydı? öyle ınsanlar var ki, ancak onların dılınden konusmaktan anlıyorlar.
senın onlara gösterecegın sevıye, fransızca gelır...

Son düzenleme:

yalnız bu küfrü size etmemiş, ya kayınpederinize etmiş ya da size gelip '' eltin kayınpederine şunları söyledi'' diye anlattığını düşündüğü kişiye söylemiş güya kendini savunmaya çalışmış, sizde yanlış anlamışsınız, olay bu...

bende böyle anladim küfür kpdere edilmis, birde belki bana düsmez ama cocugunuzun üstüne yemin
etmemeye calisin yani bu kadar hayat memat meselesimi onun üzerine yemin ettiniz anlamadim,
cocugunuz hakkinda öyle bir beddua etmesi korkunc gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…