- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ben babamı biraz olsun tanıyorsam , ağzımdan burnumdan getirir. Ne mutlu olması... Demediğini bırakmaz banaGit dogrusunu soyle. Dahada mutlu olur
Evet aynen öyle yapacak hesaplayacak. Zaten köyden gelip gidiyorum 300 yol param var. Onun dışında kız kardeşim okula gidiyor harclık vermem lazım, babam 5-6 ay sonra bankalar aramaya başlar seni kredi için, 10.000 çekersin diyor ev yapcaz daMaaşınızı 1300 bilse kuruş kuruş hesaplayacak mı ki? 1300 bilsin siz yine biriktirin.
O zaman evet geri alıyorlar dersin. Is yeri yol paranı yemeğini falan karşılamıyor mu? Onları vermiyorlar deyip biriktirebilirsin de.Evet aynen öyle yapacak hesaplayacak. Zaten köyden gelip gidiyorum 300 yol param var. Onun dışında kız kardeşim okula gidiyor harclık vermem lazım, babam 5-6 ay sonra bankalar aramaya başlar seni kredi için, 10.000 çekersin diyor ev yapcaz da
Doğruyu söyleyin. Yok söylemem diyorsanız, 1300 yatıyor baba almadılar de. Sonuçta cebine girecek bir harçlık illaki olacak oradan arttırırsınız.Herkese günaydınlar canlarrr
Hemen konuma giriyorum yeni bi işe başladım kızlar 1 hafta oldu daha. Maaşım da asgari ücret.
Ama sorun şu ki ben babama maaşımı 1100 tl dedim. Çünkü ünv. zamanında 2 yıllık 7000 tl kadar geri ödemeli kredi aldım onun için para biriktircem diye evdekilere böyle bişey söyledim ve ailemin haberi yok bu krediden yanlış anlaşılmasın gezeyim tozayım diye almadım o parayı. Babam çok gönderemiyodu bende yetiyo baba sen gönderme diyodum ama yetmiyodu.
Her neyse bizim maaşlarda bankadan yatıyor babamda biliyo. Bana soruyo bankaya mecbur asgari ücret yatırmak zorundalar 200 liraya bide senden geri mi alacaklar diye
Ne dceğimi bilemedim
Eğerki biriktirmen imkansızsa yemek parası olarak ödüyorm 200 tl şirkete diyin
Evet aynen öyle yapacak hesaplayacak. Zaten köyden gelip gidiyorum 300 yol param var. Onun dışında kız kardeşim okula gidiyor harclık vermem lazım, babam 5-6 ay sonra bankalar aramaya başlar seni kredi için, 10.000 çekersin diyor ev yapcaz da
Kesinlikle yalan yalanla kapatılmaz. Kaldı ki bu kız gidip barda pavyonda yememiş parayı, babasını sıkıntıya sokmamak için okurken harcamışdogruyu soyle.unv aldigin krediyide soyle
yalani baska bi yalanla kapatilmasini ongoren arkadaslarada sasiriyorum.
bencede dogruyu soylesin.en fazla kizar bagirir arada laf soyler babasi zaten anlamis bankaya yatan para eksik yatamaz zaten onun dogruyu soylemesini bekliyorKesinlikle yalan yalanla kapatılmaz. Kaldı ki bu kız gidip barda pavyonda yememiş parayı, babasını sıkıntıya sokmamak için okurken harcamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?