Babama ne cevap vericem ?

Kelebek ya senin babanda benimki kadar varmis nedir bunlardan cektigimiz bende cok korkuyorum ama bos ver hergun korkuyla olecegine bi kere ol

Bu arada senden parani aliyo mu ki niye soruyo

Isinde hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin
Teşekkür ederim canım benim, babam parami almiyo ama ben eve harciyorum o yüzden illa ki hesabı yapiliyo mesela kız kardeşime harçlık vercem anneme para veririm bide fatura ödersem para bittiiiii

O zaman evet geri alıyorlar dersin. Is yeri yol paranı yemeğini falan karşılamıyor mu? Onları vermiyorlar deyip biriktirebilirsin de.
Yaa ben ise başlarken zaten babamdan onay alıp başladım yemek yok yol parası yok diyince hiç bu işe baslamama izin vermezdi o yüzden yemek parası diyemem

Doğruyu söyleyin. Yok söylemem diyorsanız, 1300 yatıyor baba almadılar de. Sonuçta cebine girecek bir harçlık illaki olacak oradan arttırırsınız.
Ya işte yarın birgün bana para lazım olsa o zaman da kenarda ki parandan harca diyecekler bende onlara kredi param diyemecegim için mecbur ordan harcamak zorunda kalcam

200 lirayı geri alıyorlar derseniz babanız işyerinizi şikayet edebilir. Olmayan birşey hem işvereni zora sokar bundan dolayı sizde zor durumda kalırsınız. Yukarıda tantanis güzel bir yol göstermiş.
Yok şikayet etmeye kalkmaz çünkü ben çok zor şartlarda bu işi buldum 3 ay boyunca sadece yol parasına başka bi yerde çalıştım sırf işi ogreneyim diye şimdi bu para bu isyeri gözümüzde büyüyor

Ne biliyim yaa saklamak zorundaydim çünkü izin vermezdi ben sana gönderirim derdi ama bana Ünv. Deyken aylık gönderdiği para 300 liraydi 130 yurt param gerisi de bana kaliyodu bende yetiyor diyodum daha bunun yol parası da var 1 ay bu para yetiyor diyodum.

Bunu deyince hatırladım seni.
O sömürenleri bırakıp yeni iş bulmuşsun ne güzel.
Sevgilin olacakla barışmadın inşallah?

senin babanlarla işin zor güzelim.asgari ücrete bu kadar plan yapmak akıl karı değil.daha yeni işe girmişsin sevineceğine çektiğin sıkıntıya bak.bence annenle paylaş.doğruları annene anlat.beraber bir çıkış yolu bulursunuz

babandır senden destek bekler, haklıdır.
ama sen de öğrenciliğin en zor yanını yani maddi sıkıntının ne olduğunu biliyorsun. borç mecbur ödenecek.
ya doğruyu söyleyeceksin ya da gizli gizli devam edeceksin ödemeye.
ya da hayırlı kısmet bulup evleneceksin.
devlet evlenen gençlerin öğrenci borçlarını silecekmiş.

Aynen yaa , şimdiden olmayan paranın derdine düştüm. Annem babamdan beter yangina korukle giden tiplerden

Devlete kaldıysa işimiz ohooo, hem onun çok şartları var. Ben zaten mecbur odeyecegim kimseden destek de beklemiyorum. Sadece ogrenmelerini istemiyorum. Ogrenseler bana diyecekleri ilk şey madem böyle para aliyodun üniversitede bizden niye para istedin

O şekilde iş ye rleri var mecburen skari ücret istedikleri için parayı askari ucretten yatırıp sonra fazlasını isteyenler.aklima şöyle bir fikir verdi artı para başvurusunda bulundu her ay maastan önce artı paradan 200 çek omaas yatinca o duser maastan yalaninda ortaya cikmaz

Ben anlamıyorum seni hem yol + yemek olmaz diyorsun hem de burayı gözümuzde çok büyüttük diyorsun. Çok celiskilisin.

Neyse aylık yemek parasi alıyorlar o yüzden yemek dahil 1100 muş dersin. 1300 yatmiyor yemek parasini kesiyorlar bordro da öyleymis dersin. Ya da 1100 yine yatar Sani 3 gün eksik çalıştırıyor gösterirler vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…