Babama ne cevap vericem ?

Benim babam da öyle işte, hiç mi dışarı çıkmıyor bu adam anlamıyorum aldığımız herseye çok pahalı ona o kadar para mı verilir modunda yalnız kız kardesimin benle alakası yok çatır çatır savunur hakkını evdekiler güler gecer hatta beni bile o savunur napcaksın anne sen onun ne kadar parası kaldığını belki başka bi işi var kızın belki planı var diye. Ama ben benim param ben kazanıyorum demem hiç bi zaman ve hala yaranamıyorum. Tek istediğim onlar için bişeyler yapıp sorumluluğu üzerimden atmak

İşyerini aramaz hesap hiç soramaz çünkü ben bu işi çok zor buldum 3 ay boyunca hiç para almadan baska bi işyerinde sırf iş öğreneyim diye çalıştım onun üstüne bu para bile herkesi havalara ucurdu. Hatta babam bana ilk başlarda çay getir götür falan derlerse sesini çıkarma idare et dedi yeterki işi kaybetme diyo. Ben yemek parası kestiler dcem artık

kendi adıma söyleyim babam dışarda yemek yemekle doymadığı için dışarda yemek yemez mesela, bütün gün aç durur gerekirse eve gelin akşam yemeği yer. çay içeyim, kahve içeyim de fuzuli masraf gibi gelir. tüm giyim kuşam işlerini annem hallettiği için piyasadan da pek haberi yoktu, bu ara işte bohça alışverişi derken haberi oldu piyasanın ne kadar pahalı olduğundan.
kardeşin hakkından gelir o zaman onların, sen de ona destek çık. ben ailen için hiçbişey yapma demiyorum yanlış anlama. bi kere o evde oturuyorsun tabiki katkın olsun. ama senden faydalanacakları şekilde değil. o yüzden biraz daha sesini çıkartırsan ilerisi açısından da senin açından daha iyi olur canım

Bin kere ölmektense bir kere ölmek iyidir.dürüstçe söyle babana .ayrıca kızmasıda saçma .

Bu cimrilikten de öte şizofrenlik. Çok yakın bi tanıdığm var seninle aynı durumu yaşayan, dışardan yemek aldı diye kıyamet kopmuş. Kendilerine dahi alamıyor, bire yapıp üçe satıyorlarmış diye. Maalesef o yağmurdan kaçarken doluya tutuldu. Evden kurtulmak için evlendi. Adam da serkeş dayakçı çıktı. Aman diyim siz ince eleyin. Size bi tatlı dil gösterilmesine hasretsiniz belki. İlkin ağzına bal çalıp sonra hayatı zehir edenler de var. Çok dua edin çok araştırın umarım iyi bir insanla tanışır ömür boyu mutlu olursun.

sakın sakın sakın 10000 çekip verme sakın. abla tavsiyesi ilerde anlarsın

Ben kim ne derse desin kız evladının çalışıp kazandığı 3 kuruş paraya göz dikilmesine karşıyım.
Baban bu yaşa gelene kadar sanamı güveniyormuş???

Bir şey daha söyliyeyim sen simdi paranı yediriyorsun ya babana yarın öbürgün karşına biri çıkıpta evlenmeye kalktıgında baban hop oturup hop kalkacak senide hayatındaki çocuguda huzursuz edecek sizin evliliğiniz olmasın diye hep yokuş yapacak. Karşı tarafı zorlayacak şeyler isteyecek sırf aranız bozulsun diye.Neden? ARPASI KESİLECEK ÇÜNKÜ!!

Hayır benim babam asla oyle seyler yapmaz filan diyeceksin eminim şimdi.

Bu kk nelerini nelerini gördü, bu bahsettiğim olay gibi kaç konu açıldı burada.

Sende yakındır 5-6 ay sonra tam da dediğiniz gibi oldu diye açarsın bu gidişle.

yabana atma konu sahibi bu yazdıklarımız yorumları arkadaşlar hepside senin ezilmesini asla istemiyor sen haklısın sonuna kadar, paranın yarısından çoğu senin elbette hepside senin alın terin lakin paragöz baban var hem senin paranı beğenmiyor hemde gözü maaşında artır artırabildiğin kadar sanamı güvenip ev alıyor almasın zaten o evden kaç göz oda düşecek sanki sana ?

Kesecek değil tabii ama ben böyle bişeyi diyemem. Benim ihtiyaclarım var bu ayda bu parayı ben kendime harcıyorum dersem para gördü gözü , kendini bişey sandı derler

Derse desin bu kadar takma kafani
Kim ne derse desin
Sen isin icinden siyril ona bak ..
Ayrica para gordu diyecegi 1300 lira yahu
Aclik siniri bile bundan fazla ...
Tabii ki kendine ayiracaksin
Simdiki ilkokul cocuklari bile 5 lira harclik aliyor
Senin hakkin yok mu ?
Hakkin oldugunu onlara anlat
Sozle degil tavirlarinla anlat.
Kendi hakkini kendin savun
Yoksa boyle annen bile savunmaz
Bu hayatta kimseyi memnun edemezsin uNutma buNu ...

Ne kadar zor bir durum.
Ne desem bilemedim.
Ama bence doğruyu söyle.
Ailene de çok şaşırdım doğrusu.
Sen kahvaltı yapmıyorum diyorsun annen paranı idareli harca diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…