Kusura bakma ben anlayamadım bian
Aslında kız kardesim hiç böyle değil 16 yasında ama bide kız size hesap mı verecek aldığı paranın diyo bazen gülüyolar o zaman, ben böyle bişey söyleyemiyorum tabii.
Hatta bişey anlatayım da durumun ne kadar kötü olduğunu görün
6 ay önce doğum günüm vardı, ogün de maaş almıştım eve giderken çiğköfte aldım kardeslerim seviyo diye bide yan tarafta amcamın kızları var birazda onlara aldım yerler diye. Sonra otobüse bi bindim teyzemi gördüm ellerim dolu mahcup oldum amcamlara aldığım çiğköfteyi teyzeme verdim size almıştım diye. Anneannnem de sever hem dedim oda mırın kırın etti annemle araları pek iyi değildi. Zorla aldı eve gidince anlattım babam benim eve aldığım çiğköfteyi aldı fırlattı, niye biliyo musunuz teyzeme zorla çiğköfte verdim diye yani onun almamasına kızdı benim ısrar etmeme.
Sen geri zekalı mısın salak mısın bi tokat atsaymış ya sana mal mısın sen para kazanıyorum diye adam mı oldum sandın işte böyle yaparlar sana almıyorum demiş bide zorlamışssın senin aldığını kim ne yapsın diye demediğini bırakmadı ve benim ogün doğumgünümdü tek suçum teyzeme çiğköfte vermekti
Para kazanmakla adam olmaya kadar gitti konu ağzımı hiçbişey demedim ağladım sadece oda gizli gizli kızar diye.
Adamın karakteri bu değişmiyo maalesef