Babama sirt ceviren akrabalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anladığım kadarı ile babam hala yer koparmaya çalışıyor aile apartmanından demiş konu sahibi, halasını kastetmemiş o cümlede ..
ınsallah oyle demıstır bende barcemadın anladıgı sekılde anladım cunku
maddı durumu ıyı olmasına ragmen dıye ekledıgı ıcın hala olarak anladık

Halan sade kendi cocugunu düşünmez , torunlarınıda düşünür.. Baban yemiş bitirmiş, daha bitmemiş kaldıgı yeri de alsamda nasıl satsam peşindedir. Baban önceden düşünmesi lazımdı.. Zamanında yaşlanacagız hastalanacagız ayagımızı ona göre denk alalım diye.. Yoksa halanda bilirdi satmayı yemeyi ne de olsa eşim den gelecek mal diye..

Ben de bu kısmını anlamadım kardeşler birleşse yani acıyorsa sorumluluk almalı
Bende anlamıyorum benim halalarimda konu sahibi gibi uzaktan konuşup insanları eleştiriyorlar sadece. Hasta buyukbabama biz baktık. Yatağı kotu, pijaması kalitesiz alerji yapmış bla bla bla... Kendileri bir bardak su vermemişlerdir. Çok üzülüyorsan, seviyorsan sen bak sen sahip çık bu kadar basit.

Ben de bu kısmını anlamadım kardeşler birleşse yani acıyorsa sorumluluk almalı
Hayır olmaz Halası o kadar vicdansız ki kendisini dolandıran insanı affetmiyor. Affetmesi üstüne de adama maddi yardım yapması lazım neden adama iş çıkartıyor ki halası?
Babasının halasını dolandırmasına gerek kalmadan halasının al gardaşım sen kusura bakma beni dolandırmak zorunda kaldın yoruldun diyip ben yiyemedim sen az daha ye kumar falan oyna demesi lazım.

ınsallah oyle demıstır bende barcemadın anladıgı sekılde anladım cunku
maddı durumu ıyı olmasına ragmen dıye ekledıgı ıcın hala olarak anladık

Evet hemen sonraki cümlede halaya dair yazdıkları olduğu için ilk başta öyle anlaşılabiliyor. Belki de ben yanılıyorum , daha bir açıklama yapmadı buna dair..

Iki kardeşiz. Erkek kardeşim asgari ücretle çalışıyor. Beraber yaşadığı annem ve anneannem yardımcı oluyor. Ben evliyim calisiyorum. Kiradayim bir çocuğum var. Ikimiz de şahane şartlarda olmasak da babama elimizden geldiğince destek oluyoruz. O konuda musterihim. Halam dükkanı babama versin filan istemiyorum tek derdim şikayetçi olmamasi

Olmaması için bir sebep yok olması için de her turlü sebep var
O halanıza kalmış bir şey ama burada hala haksız dersek biz haksızlık etmiş oluruz duruma

Bide halam aile apartmanından yer koparma derdinde yazmışsınız ya yuhh diyorum en kibar haliyle. Merak ediyorum siz kızı olarak ne yaptınız, halanız buna rağmen yaranamamış.. iyilikten maraz doğar gercekten
Kızı olarak yapmam gerekenden fazlasını yaptım. Maddi ve manevi olarak. Kardeşim de öyle. Halam dukkani babama versin derdinde de değilim umrumda da degil. Tek derdim babam hapse girmesin

Kızı olarak yapmam gerekenden fazlasını yaptım. Maddi ve manevi olarak. Kardeşim de öyle. Halam dukkani babama versin derdinde de değilim umrumda da degil. Tek derdim babam hapse girmesin
babanıza cocuklarından daha cok kardesı yardımcı olmus kusura bakmayın
ıkı cocuksunuz ama babanız halanızın dukkanında kalıyor
bır ogrencı evınde ya da kapıcı daıresınde bıle kalabılırdı kendısı kendıne yetemıyor sız babanıza yeterı destegı saglamıyorsunuz ondan para vermemek ıcın halanızın dukkanında kalıyor

yanı ona yatacak yerı saglamıs sokakta kalmasın dıye yoksa babanız sokakta kalacakmıs farkında mısınız acaba

Benim anneannem var annemler 10 kardeş ama anneannem annem de ve dayım da kalıyor
Ayrıca annem de çalışıyor dayım da
6 ay annem de 6 ay dayımda kalıyor böyle bir şey yapılabılır mi?
Yıllardır böyle biz küçükken de böyleydi

olması gereken bu aslında konu sahıbıgıller en bastan aynen bunu yapmalıydı

Bizim babamıza olan faydamızı sorgulamak size dusmuyor. Bilip bilmeden konuyu neden bizi suçlamaya çeviriyorsunuz anlamış degilim. Boşanmış ve ihmal edilmiş çocuklar olarak okuyup meslek sahibi olmamız bile annemiz sayesindeyken babama yaptığımız/ yapabildiğimiz her yardım bizim vicdanımız yüzündendir. Ayrıca dükkanda kalmayı isteyen aile apartmanında olmak isteyen de kendisi . Sanki biz mecbur etmişiz gibi yazmışsınız ama alakası yok

Tabi kendi babanıza karşı iyi niyetle yaklaşmak isteyebilirsiniz ama herkes aynı şeyi yapmak zorunda değil. Halanız kardeşi için elinden geleni yapmış sonucunda kötülük görmüş. Halanız affedebilir tabi ama affetmezse kızmaya hakkınız yok bence.

nıye sınırlenıyorsunuz ? sız ne yazdıysanız bız yazdıgınıza gore yorum yapıyoruz
bırde sınırlendıgınızde sankı hafıf bır baska tarafa donme mı fark ettım ben bır anda ?
neyse
umarım halanız hakkını arar . ben guclu ve durust ınsanları severım
sıze ıyı aksamlar

baban yanlış yaptı affedilsin ama hala yanlış yapıyorsa niye affedilsin iyi niyeti suistimal yapan baban. halanın hakkını niye kendi üstüne almaya çalışıyor. hem halanın dükkanı hem de o dükkanda yatıyo kalkıyor halanı dolandırmaya kalkıyor bu doydugu kaba pislemektir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…