- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
ınsallah oyle demıstır bende barcemadın anladıgı sekılde anladım cunkuBenim anladığım kadarı ile babam hala yer koparmaya çalışıyor aile apartmanından demiş konu sahibi, halasını kastetmemiş o cümlede ..
Hmm, yer koparma derdinde hâlâ demek istiyo yani. Anladim halasından bahsediyo sanmistimBenim anladığım kadarı ile babam hala yer koparmaya çalışıyor aile apartmanından demiş konu sahibi, halasını kastetmemiş o cümlede ..
Ben de bu kısmını anlamadım kardeşler birleşse yani acıyorsa sorumluluk almalıÇok uzgunseniz babanıza siz yardımcı olun, yaşama alanini siz saglayin. Uzaktan konuşmak kolay
Bende anlamıyorum benim halalarimda konu sahibi gibi uzaktan konuşup insanları eleştiriyorlar sadece. Hasta buyukbabama biz baktık. Yatağı kotu, pijaması kalitesiz alerji yapmış bla bla bla... Kendileri bir bardak su vermemişlerdir. Çok üzülüyorsan, seviyorsan sen bak sen sahip çık bu kadar basit.Ben de bu kısmını anlamadım kardeşler birleşse yani acıyorsa sorumluluk almalı
Hayır olmaz Halası o kadar vicdansız ki kendisini dolandıran insanı affetmiyor. Affetmesi üstüne de adama maddi yardım yapması lazım neden adama iş çıkartıyor ki halası?Ben de bu kısmını anlamadım kardeşler birleşse yani acıyorsa sorumluluk almalı
ınsallah oyle demıstır bende barcemadın anladıgı sekılde anladım cunku
maddı durumu ıyı olmasına ragmen dıye ekledıgı ıcın hala olarak anladık
Iki kardeşiz. Erkek kardeşim asgari ücretle çalışıyor. Beraber yaşadığı annem ve anneannem yardımcı oluyor. Ben evliyim calisiyorum. Kiradayim bir çocuğum var. Ikimiz de şahane şartlarda olmasak da babama elimizden geldiğince destek oluyoruz. O konuda musterihim. Halam dükkanı babama versin filan istemiyorum tek derdim şikayetçi olmamasibir insanın kimsede(yakın akraba da dahil) sonsuz kredisi yoktur...
Halanız gayet haklı....
Herkes kendini düşür ve herkes hakkını arar...
Çok malı olsa bile bu bir kıstas değil ortada haksızlık varsa hak aranır...
Hapse düşme kısmını babanızın da biraz düşünmesi gerekiyor bence...
karmaya inanırım umarım acımasız şekilde ilerlemez...
Hasta olması haksız olmasını engellemiyor malesef...
bu kadar babanıza üzülüyorsanız kardeşler toplanır bir şekilde yardım edersiniz...
Bence olay bu kadar basit
Olmaması için bir sebep yok olması için de her turlü sebep varIki kardeşiz. Erkek kardeşim asgari ücretle çalışıyor. Beraber yaşadığı annem ve anneannem yardımcı oluyor. Ben evliyim calisiyorum. Kiradayim bir çocuğum var. Ikimiz de şahane şartlarda olmasak da babama elimizden geldiğince destek oluyoruz. O konuda musterihim. Halam dükkanı babama versin filan istemiyorum tek derdim şikayetçi olmamasi
Kızı olarak yapmam gerekenden fazlasını yaptım. Maddi ve manevi olarak. Kardeşim de öyle. Halam dukkani babama versin derdinde de değilim umrumda da degil. Tek derdim babam hapse girmesinBide halam aile apartmanından yer koparma derdinde yazmışsınız ya yuhh diyorum en kibar haliyle. Merak ediyorum siz kızı olarak ne yaptınız, halanız buna rağmen yaranamamış.. iyilikten maraz doğar gercekten
babanıza cocuklarından daha cok kardesı yardımcı olmus kusura bakmayınKızı olarak yapmam gerekenden fazlasını yaptım. Maddi ve manevi olarak. Kardeşim de öyle. Halam dukkani babama versin derdinde de değilim umrumda da degil. Tek derdim babam hapse girmesin
olması gereken bu aslında konu sahıbıgıller en bastan aynen bunu yapmalıydıBenim anneannem var annemler 10 kardeş ama anneannem annem de ve dayım da kalıyor
Ayrıca annem de çalışıyor dayım da
6 ay annem de 6 ay dayımda kalıyor böyle bir şey yapılabılır mi?
Yıllardır böyle biz küçükken de böyleydi
Bizim babamıza olan faydamızı sorgulamak size dusmuyor. Bilip bilmeden konuyu neden bizi suçlamaya çeviriyorsunuz anlamış degilim. Boşanmış ve ihmal edilmiş çocuklar olarak okuyup meslek sahibi olmamız bile annemiz sayesindeyken babama yaptığımız/ yapabildiğimiz her yardım bizim vicdanımız yüzündendir. Ayrıca dükkanda kalmayı isteyen aile apartmanında olmak isteyen de kendisi . Sanki biz mecbur etmişiz gibi yazmışsınız ama alakası yokbabanıza cocuklarından daha cok kardesı yardımcı olmus kusura bakmayın
ıkı cocuksunuz ama babanız halanızın dukkanında kalıyor
bır ogrencı evınde yada kapıcı daıresınde bıle kalabılırdı kendısı kendıne yetemıyor sız babanıza yeterı destegı saglamıyorsunuz ondan para vermemek ıcın halanızın dukkanında kalıyor
yanı ona yatacak yerı saglamıs sokakta kalmasın dıye yoksa babanız sokakta kalacakmıs farkında mısınız acaba
nıye sınırlenıyorsunuz ? sız ne yazdıysanız bız yazdıgınıza gore yorum yapıyoruzBizim babamıza olan faydamızı sorgulamak size dusmuyor. Bilip bilmeden konuyu neden bizi suçlamaya çeviriyorsunuz anlamış degilim. Boşanmış ve ihmal edilmiş çocuklar olarak okuyup meslek sahibi olmamız bile annemiz sayesindeyken babama yaptığımız/ yapabildiğimiz her yardım bizim vicdanımız yüzündendir. Ayrıca dükkanda kalmayı isteyen aile apartmanında olmak isteyen de kendisi . Sanki biz mecbur etmişiz gibi yazmışsınız ama alakası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?