- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi sassyassyy
-
aklıma geldi ama eşine istediğini vermemek için yapmayacağım. o babamla aramızı bozmak istiyor ben onun istediğini yapmam yani. gerekirse babamla dışarda birbirimizi yeriz ama ben o kadının yanında yine sarılırım.
Geçmiş olsun sassy öncelikle, umarım ciddi sonuçlar doğuran bir kist değildir. Benim de evli ve çocuklu bir doktor arkadaşım var. O da çocuklarının hastalığında fazla hevessizdir yani "Bir şey olmaz yeaa" falan stili. Benim çocuğum olsa okula göndermeyeceğim hastalıkta o bir tane ilacı ağzına tıkıp okula gönderir. Yani bilmiyorum belki hekimlerde olan bir rahatlıktır bu. Tabi babanı en iyi sen tanırsın, yeni eşinin dolduruşuna gelip seni önemsemeyecek biriyse orasını bilemem ama seven, önemseyen bir babaysa ciddi olabilecek bir hastalık durumunda yeni eş, eski eş dinlemeyecektir.
iyi fikir aslında. belki de direkt istanbulda inince ankaraya geçmem orada bir doktor araştırırım dediğiniz gibi. teşekkür ederim sanırım cidden kendi başımın çaresine bakacağım.
Hic üzme kendini baban icin, ne sebeple yaptiysa yapti. Bencil ol biraz. Sen ona bu laflari söylerken kalbin kirildigi icin isyan etmissin bu cok belli.
Kalbinin kirilmadigini görmek baya bir ayilik olur. Aaa ne bicim laf onlar diyene de hadi ordan nonos derim.
Moralini yüksek tut. Tedaviye basla, hatta olabiliyorsa sevgilinle tatile cik.
Babani fazla düsünmemeye calis, üzerine konu acmaya bile degmez.
Emin ol bircogumuzun anasi babasi bu sekilde olabiliyor. Ben kendim anne olduktan sonra annelik müessesesini yeniden insa ettim.
Öyle olmaz böyle olur diyorum ve de asla saygi duyamiyorum.
Sevginin oldugu yerde yanlis olmaz. Seven insan sevdigini zaten hisettirir.
Ama aanan baban tirivirilarini da hic dinlemiyorum, yok öyle bir dünya. Yeri gelir en cok onlarin bir hareketi canini yakar.
Fazla mana yükleme. Herkes ettigi kadar der ceker giderim.
Cok asilesmis gördüm kendimi. Umarim kiskirtici olmamisimdir. Ama ana baba kaziginden tiksiniyorum. Olmamasi gereken birsey, mutasyona ugramis ana babalik bu. Ohalik bir durum. Koca kadinsiniz cok düsünmeyin üzerine, keyfinize bakin kendinize cok iyi bakin.
Babani bilememde yurt disindaysan tedavini orda yaptir. Turkiyede saglik sistemi malesef felaket.
Anladim. Belkide ciddi bir durum drgildir cidden. Ne bileyim cok önemli olsa baban bu kadar rahat davranmazdi gibi geliyor.ülkeyi sevmediğimden dolayı kaçtım ama bu konuda burası cidden daha beter. ya böyle çok para verip vip olacaksınız ya da doktor "hadi eve git ağrın olursa önce telefon et geçmezse gel" diyor. 1 haftada anca muayene oldum takmadı bile. benim için Türkiye daha avantajlı tabi imkanım olduğu için ama kesin tanı koyulduktan sonra yurtdışı tabi olur.
ülkeyi sevmediğimden dolayı kaçtım ama bu konuda burası cidden daha beter. ya böyle çok para verip vip olacaksınız ya da doktor "hadi eve git ağrın olursa önce telefon et geçmezse gel" diyor. 1 haftada anca muayene oldum takmadı bile. benim için Türkiye daha avantajlı tabi imkanım olduğu için ama kesin tanı koyulduktan sonra yurtdışı tabi olur.
öncelikle teşekkür ederim.
normalde iyidir aramız. ama sürekli konuşuruz görüşürüz diyemem çünkü babamın zamanı yoktur. ben ona alışkınım zaten yani küçükken kolum kırıldığında bile "o kırık değil abartma" diyen,kırık olduğu anlaşıldığı halde "çok saçma böyle kırık olmaz ne biçim doktor bu" diye kabul etmeyen bir babam var. ona göre biz hep abartırız :)
bu durumda eşinin payı olduğuna adım gibi eminim. buraya gelmeden önce ben o kadınla da büyük bir tartışma yaşamıştım. ben bu rahatsızlığı öğrendikten sonra geçmiş olsun vs diye aramadı bile. ben yokken iyiydi rahattı biliyorum ben gidince yine bir daralma durumları olacak. ne yaşandı ne oldu bilmiyorum babamın kabul etmesi bile bana korkunç geliyor ama kendiliğinden de hadi tatile gidelim diyeceğini düşünmüyorum. kendimi kandırıyor da olabilirim. :)
Siz doktor yakınısınız. Üstelik anladığım kadarıyla maddi imkanlarımız da iyi.
Bir çok insanın girmek için aşındırdığı kapılar size zaten açık. Yurtdışında böyle bir rahatlık bulabileceğinizi düşünmüyorum. :)
Geçmiş olsun sassy öncelikle, umarım ciddi sonuçlar doğuran bir kist değildir. Benim de evli ve çocuklu bir doktor arkadaşım var. O da çocuklarının hastalığında fazla hevessizdir yani "Bir şey olmaz yeaa" falan stili. Benim çocuğum olsa okula göndermeyeceğim hastalıkta o bir tane ilacı ağzına tıkıp okula gönderir. Yani bilmiyorum belki hekimlerde olan bir rahatlıktır bu. Tabi babanı en iyi sen tanırsın, yeni eşinin dolduruşuna gelip seni önemsemeyecek biriyse orasını bilemem ama seven, önemseyen bir babaysa ciddi olabilecek bir hastalık durumunda yeni eş, eski eş dinlemeyecektir.
ilgilenmez maalesef. ya da ilgilenir bilmem daha haberi yok ama buraya gelmeden önce kendisine de cenazene bile gelmem demiştim.
Sassy’cim çok geçmiş olsun. Herşey düğüm gibi olmuş ama onlar anne baba ilgilenirler sen Annene git.ilgilenmez maalesef. ya da ilgilenir bilmem daha haberi yok ama buraya gelmeden önce kendisine de cenazene bile gelmem demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?