- 24 Mayıs 2016
- 1.248
- 476
- 123
- 44
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Nerden başlıcam bilmiyorum daha önce çok kv ile ilgili konu açtım . .
Memleketen döneldöneli bir hafta oldu babamla birlikte geldik babam 1 haftadır bende kalıyor ve bugün geri dönücek ..
Babam evde kaldığı sürece hamile olduğum için sürekli yardım eder babam yer yatağı tercih ettiği için yer yatağı kuruyoruz . hep babam yada esim evdeyse o kaldırır hiç bana bırakmaz sofrayı bile toplar anneme yapmadığını yapıyor valla cnm babam sağolsun . .
Benim sorunum su kv ve kp geldiğimden beri kv hep asik suratla her zaman böyle bana karşı bir-tek bugün babam döneceği için yemek yapım dedim erkenden başladım yapma ya. (Kv ile altli ustlu oturuyoruz ) birden merdivenlerden ses geldi baktım kv ve kp kv merdiven siliyor kp neden sen siliyorsun benim için o silsin diyor oda silmiyor görmüyor sanki bilmem ne dedi hiç takmadım bende yemek için salça almaya yukarı çıktım indiğimde kv birden silsen su merdiveni dünya mi yıkılır dedi benden 3 yaş küçük kızı var hafta sonları evde kalıyor ben ise hamileyim nasıl silicek demez asla ..
Eltim hamileyken çaydanlık bile kaldırmadı yerden çok tehlikeli diye kimsede bisi demedi yani gördüğüm kadarıyla hiç is yapmadı onlara ...
Ben sustukça bunlar başıma çıkıyor . .
Konunun babamla ne alakası olduğuna gelince babama anlatıcam sürekli bana böyleler diye babam uygun dille konuşsun artık 1.5 yıldır evliyim bir kere babama bisi söylemedim o kadar sıkıntı yaşamama rağmen ama artık kaldıramıyorum gerçekten babamla konusucam artık diyorum ben babama söylemesem kp babamı gördüğü an senin kızın bize hic yardımcı olmuyor söylenir .
O söylemeden ben soylim diyorum babam zaten beni savunucak ama ben sustukça onlar haklıymış gibi gözüküyor bundan bıktım gerçekten . .
Sorum su sizce babama anlatmalıyım bu durumu bir yandan babaannem rahatsız diyorum adamın işi başından askin bir yandanda bunlar tepeme çıkmadan babama soylim kurtulim diyorum napicam bilmiyorum yardım edin ???
Nerden başlıcam bilmiyorum daha önce çok kv ile ilgili konu açtım . .
Memleketen döneldöneli bir hafta oldu babamla birlikte geldik babam 1 haftadır bende kalıyor ve bugün geri dönücek ..
Babam evde kaldığı sürece hamile olduğum için sürekli yardım eder babam yer yatağı tercih ettiği için yer yatağı kuruyoruz . hep babam yada esim evdeyse o kaldırır hiç bana bırakmaz sofrayı bile toplar anneme yapmadığını yapıyor valla cnm babam sağolsun . .
Benim sorunum su kv ve kp geldiğimden beri kv hep asik suratla her zaman böyle bana karşı bir-tek bugün babam döneceği için yemek yapım dedim erkenden başladım yapma ya. (Kv ile altli ustlu oturuyoruz ) birden merdivenlerden ses geldi baktım kv ve kp kv merdiven siliyor kp neden sen siliyorsun benim için o silsin diyor oda silmiyor görmüyor sanki bilmem ne dedi hiç takmadım bende yemek için salça almaya yukarı çıktım indiğimde kv birden silsen su merdiveni dünya mi yıkılır dedi benden 3 yaş küçük kızı var hafta sonları evde kalıyor ben ise hamileyim nasıl silicek demez asla ..
Eltim hamileyken çaydanlık bile kaldırmadı yerden çok tehlikeli diye kimsede bisi demedi yani gördüğüm kadarıyla hiç is yapmadı onlara ...
Konunun babamla ne alakası olduğuna gelince babama anlatıcam sürekli bana böyleler diye babam uygun dille konuşsun artık 1.5 yıldır evliyim bir kere babama bisi söylemedim o kadar sıkıntı yaşamama rağmen ama artık kaldıramıyorum gerçekten babamla konusucam artık diyorum ben babama söylemesem kp babamı gördüğü an senin kızın bize hic yardımcı olmuyor söylenir .
O söylemeden ben soylim diyorum babam zaten beni savunucak ama ben sustukça onlar haklıymış gibi gözüküyor bundan bıktım gerçekten . .
Sorum su sizce babama anlatmalıyım bu durumu bir yandan babaannem rahatsız diyorum adamın işi başından askin bir yandanda bunlar tepeme çıkmadan babama soylim kurtulim diyorum napicam bilmiyorum yardım edin ???
Esime söyledim sinirlendi çok 2 aydır benim için annesiyle konuşmuyordu bile yeni yeni barıştılar bana sen bilirsin dedi ..Eşin ne güne duruyor? aileyi karıştırmayı uygun bulmuyorum ben.
Başka çarem yok napim sürekli bunları çekemem sinirden ağladım zaten hazırım ağlamaya. esimde benden yana 2 aydır annesiyle konuşmuyorBaban ne alaka ya.
Eşin ile konuşmak varken.
Ortalığı velveleye verirsin bizden demesi.Dene gör.
O kadar cahil insanların arasindayim ki sormayın .siz neden susuyorsunuz ki? alemin şamar oğlanı siz misiniz? Görmüyor musun hamile olduğumu. Çocuğum kıymetli pis kalsın merdivenler de demeyip babanıza mı dert yanacaksınız. Çatır çatır verin cevabınızı. Ayrıca doktora gittiğiniz de bebeğim için artık ağır iş yapamam deyip kestirip atın.
Canim esinle cozmeye calis bence. Aileyi karistirmayi dogru bulmuyorum ben. Yarin bigun doner sen iyi olursub esinin ailesiyle ana bu sefer senin ailen kirgin olur. Bence yansitma hem babanin da sıkıntıda oldugunu soyluyosun. yansitmaNerden başlıcam bilmiyorum daha önce çok kv ile ilgili konu açtım . .
Hiç boş yere anlatmayın çünkü Eşinizin kuslugunden bile anlamayan insanlar sizin babanızın lafından hiç anlamazlar peki taşınma durumunuz yok mu hiç altli üstlu oturmasanizO kadar cahil insanların arasindayim ki sormayın .
Düşük riskim vardı benim doktor kalkmamami söyledi bayramda bana pilav yap dedi 20 kişilik bende yapamam dedim bayramı burnumuzdan getirdi .
Esimle kavga ettiler. 2 aydır konuşmuyorlar zaten .
Ve daha babama anlatmadım ama kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?