- 27 Temmuz 2017
- 14
- 1
- 36
- 25
- Konu Sahibi renkliumutlar
-
Orijinal batarya bilgisayardan daha ucuz ama değil mi ? Borç içinde orijinal batarya alıp takmak su an daha mantıklı? Ya da şarjda durup izleyeceksiniz...Yeni batarya alsam orjinal almam lazım çünkü telefonun arkası açılmıyor. Orjinal bataryası da pahalı.
Bizim buraya yakın internet kafe yok...Ya telefonu şarja takıp izlemen gerek ya da internet kafeye gitmen gerek, sahte batarya da alabilirsin bildiğim kadarıyla arkası kapalı olsa bile ama patlama riski daha yüksek onların.
Ya okul zamanı slayt lazım oluyor proje ödevleri içinSadece video izlemek için kullanacaksan tablet de alabilirsin
Orijinal batarya bilgisayardan daha ucuz ama değil mi ? Borç içinde orijinal batarya alıp takmak su an daha mantıklı? Ya da şarjda durup izleyeceksiniz...
Bana bir yerden ayda 100 lira para geliyor ama babam şuan onu başka borçları ödemek için kullanıyorBirşeyler satıp taksidine yardım edeceğini soylesen? Suan icin fuzuli gibi gözüküyor çünkü
Ya bunu düşündüm ama ben boyumdan dolayı küçük gösteriyorum 17 yaşındayım ama herkes 13-14 zannediyor işe başlarsam herkes bakar falan çocuk bu daha falan derlerse diye korkuyorumŞuan evdeyseniz 1 ay bir yerde çalışıp kendiniz alabilirsiniz..
17 yaşındayım markete alırlar mı?bir ay market vs gibi bir yerde çalışıp kendinize alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Alırlar tabiki.17 yaşındayım markete alırlar mı?
2. Eller tahmini ne kadar olur sizcetablet daha mantıklı görünüyor
ya da 2. el bilgisayar
Ya bunu düşündüm ama ben boyumdan dolayı küçük gösteriyorum 17 yaşındayım ama herkes 13-14 zannediyor işe başlarsam herkesbakar falan çocuk bu daha falan derlerse diye korkuyorumAlırlar tabiki.
Ya merak etme demezler, kimse sormaz ne alakası var?Ya bunu düşündüm ama ben boyumdan dolayı küçük gösteriyorum 17 yaşındayım ama herkes 13-14 zannediyor işe başlarsam herkesbakar falan çocuk bu daha falan derlerse diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?