- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
- Konu Sahibi renkliumutlar
-
Market türü yerlerde yaş sorun olurmu bilemiyorum..Ya bunu düşündüm ama ben boyumdan dolayı küçük gösteriyorum 17 yaşındayım ama herkes 13-14 zannediyor işe başlarsam herkes bakar falan çocuk bu daha falan derlerse diye korkuyorum
Markette çalışmak dışında nerde çalışabilirimYa merak etme demezler, kimse sormaz ne alakası var?
Aklınıza başka alternatif geliyor muÇok küçük gozukuyosan hakikaten almayabilirler ama bi cafeye falan girebilirsin belki
İnan bilmiyorum ki. Hiç eline harçlık geçmiyor mu? Taksit satan yerlerden taksitle mi alsan?Markette çalışmak dışında nerde çalışabilirim
Ucuz bi tablet al ben her isimi ondan yapiyorumArkadaşlar merhaba. Ben sınavlara hazırlanıyorum ve bilgisayara ihtiyacım var. Videolardan ders dinleyerek çalışacağım. Telefondan izle derseniz telefonumun şarjı hemen bitiyor 2 video izleyince oysa benim işim uzun sürecek. Yeni batarya alsam orjinal almam lazım çünkü telefonun arkası açılmıyor. Orjinal bataryası da pahalı. Babama bilgisayar almamız gerektiğini ciddi bir şekilde söyleyemiyorum arada söylüyorum oda cevap vermiyor ama oturup ciddi bir şekilde söyleyemiyorum çünkü borcumuz var. Yük olurmuşum gibi hissediyorum. Zaten genelde babamdan para istemeye utanırım anneme istettiririm. Babama bilgisayar almamız gerektiğini söylemem gerek ama nasıl ve almazsa diye korkuyorum acaba önerisi olan var mı ne yapabilirim?
Biriktirdiğim paralarla kitap alacaktımİnan bilmiyorum ki. Hiç eline harçlık geçmiyor mu? Taksit satan yerlerden taksitle mi alsan?
Baktım yok malesefBazı kütüphanelerde bilgisayar oluyor .ben bulunduğum yerde ücretsiz kullanıyorum .sizin bulunduğunuz bölgedeki kütüphanede de vardır belki
Ordan slayt yapılabiliyor muUcuz bi tablet al ben her isimi ondan yapiyorum
Ya bunu düşündüm ama ben boyumdan dolayı küçük gösteriyorum 17 yaşındayım ama herkes 13-14 zannediyor işe başlarsam herkes bakar falan çocuk bu daha falan derlerse diye korkuyorum
Slaytı telefondan bile yapabilirsiniz yahu ne var slayt yapmada. Laptop çok fuzuli. Tablet iyidir. Ya da hala üretiliyor mu bilmiyorum ama minik bilgisayarlar var uygun oluyorlar onlardan bakabilirsinizOrdan slayt yapılabiliyor mu
Arkadaşlar merhaba. Ben sınavlara hazırlanıyorum ve bilgisayara ihtiyacım var. Videolardan ders dinleyerek çalışacağım. Telefondan izle derseniz telefonumun şarjı hemen bitiyor 2 video izleyince oysa benim işim uzun sürecek. Yeni batarya alsam orjinal almam lazım çünkü telefonun arkası açılmıyor. Orjinal bataryası da pahalı. Babama bilgisayar almamız gerektiğini ciddi bir şekilde söyleyemiyorum arada söylüyorum oda cevap vermiyor ama oturup ciddi bir şekilde söyleyemiyorum çünkü borcumuz var. Yük olurmuşum gibi hissediyorum. Zaten genelde babamdan para istemeye utanırım anneme istettiririm. Babama bilgisayar almamız gerektiğini söylemem gerek ama nasıl ve almazsa diye korkuyorum acaba önerisi olan var mı ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?