- 16 Nisan 2024
- 63
- 14
- 8
- 25
- Konu Sahibi Rvererdoggn
-
Her aile yapısı aynı değildir. Yanlış bir şey söylememişsiniz. Evlenmeyi düşündüğünüz biri var ve gizli saklı olmaması için babanıza söylemişsiniz bu ayıp bir şey değil.Babama bir erkek arkadaşım olduğunu söyledim ( zaten çocuğun ailesini 20 yıldır tanıyor yabancı biri değil sadece çocuğun çocukluğunu görmüşyü uzaktan tanıdk yani), Bizim bir arkadaşlığımız var, ciddi düşünüyoruz o da bana teklif etmeyi düşünüyor ama ben sen tanımadan, pturup konuşmadan evet demeyi düşünmüyprum, tanışmanı istiyorum, Eğer sen de uygun görürsen ben evet diyeceğim, yazında nişan yapmak istiypruz dedim. Babama çok bilgi vermişmişim, sadece erkek arkadaşım var demem yeterliymiş, bu kadar detay verilmezmiş, ben utanmazmışım. Ben anlamadım ben yanlış mı yaptım? Şimdiden tanışırsa zaten kızı vermiş gibi oluyormuş, ama ben bi türlü anlayamadım napıcaktım, babamdan habersiz evet diyecektim nişan yapmak istediğimiz tarihten 1 ay önce de onu babamla mı tanıştıracaktım? Beni ağlattı gerçekten ne utanma kaldı ne bir şeyim, evdeki herkes çok detay verdin diyor ben sadece o da onaylarsa olmasını istediğimden bahsettim. Ayıp bir şey yapmak istememiştim
Fakat burda yazdığınız detay bana da gereksiz geldi. Benim ailem mesela sevgili işlerine karşıdır,onlara kalsa görücü usulü evlenmem gerekiyor ama yıllar önce severek 2 buçuk yıl tanıyıp evlendim boşandım. Şimdi hayatıma yeniden birisini alsam babamın yanına gidipBizim bir arkadaşlığımız var, ciddi düşünüyoruz o da bana teklif etmeyi düşünüyor ama ben sen tanımadan, pturup konuşmadan evet demeyi düşünmüyprum, tanışmanı istiyorum, Eğer sen de uygun görürsen ben evet diyeceğim, yazında nişan yapmak istiypruz dedim.
adama tarih verip dümenden sen tanımadan evet demem demişsinBabama bir erkek arkadaşım olduğunu söyledim ( zaten çocuğun ailesini 20 yıldır tanıyor yabancı biri değil sadece çocuğun çocukluğunu görmüşyü uzaktan tanıdk yani), Bizim bir arkadaşlığımız var, ciddi düşünüyoruz o da bana teklif etmeyi düşünüyor ama ben sen tanımadan, pturup konuşmadan evet demeyi düşünmüyprum, tanışmanı istiyorum, Eğer sen de uygun görürsen ben evet diyeceğim, yazında nişan yapmak istiypruz dedim. Babama çok bilgi vermişmişim, sadece erkek arkadaşım var demem yeterliymiş, bu kadar detay verilmezmiş, ben utanmazmışım. Ben anlamadım ben yanlış mı yaptım? Şimdiden tanışırsa zaten kızı vermiş gibi oluyormuş, ama ben bi türlü anlayamadım napıcaktım, babamdan habersiz evet diyecektim nişan yapmak istediğimiz tarihten 1 ay önce de onu babamla mı tanıştıracaktım? Beni ağlattı gerçekten ne utanma kaldı ne bir şeyim, evdeki herkes çok detay verdin diyor ben sadece o da onaylarsa olmasını istediğimden bahsettim. Ayıp bir şey yapmak istememiştim
Bence hicbi sey yok bunda ama evdeki herkes baban gibi tepki vermis. Demek ki bu tur bir konusma sizin aile yapiniza uygun degilmis. Acaba bunu farkindaydin da sagdan soldan, internetten vs etkilenip sizin aile dinamiginize uygun olmayan bir tavir mi sergiledin.evdeki herkes çok detay verdin diyor
Normal bir aile yapısı bu anlattıkların da nişana, fazla detaya vs takılmaz bence. Verilen detaylar bana fazla gelmedi aksine. Bıktım bu babaların bu triplerinden kızın evlenmek istemiş ve gelmiş sana anlatmış daha ne istiyorsun sanki kocaya kaçtınız. Belki kız babası olarak biraz şaşırmış olabilir ama ağlamanıza sebep olacak kadar ithamlı konuşmak bana saçma ve yanlış geldi.Babama bir erkek arkadaşım olduğunu söyledim ( zaten çocuğun ailesini 20 yıldır tanıyor yabancı biri değil sadece çocuğun çocukluğunu görmüşyü uzaktan tanıdk yani), Bizim bir arkadaşlığımız var, ciddi düşünüyoruz o da bana teklif etmeyi düşünüyor ama ben sen tanımadan, pturup konuşmadan evet demeyi düşünmüyprum, tanışmanı istiyorum, Eğer sen de uygun görürsen ben evet diyeceğim, yazında nişan yapmak istiypruz dedim. Babama çok bilgi vermişmişim, sadece erkek arkadaşım var demem yeterliymiş, bu kadar detay verilmezmiş, ben utanmazmışım. Ben anlamadım ben yanlış mı yaptım? Şimdiden tanışırsa zaten kızı vermiş gibi oluyormuş, ama ben bi türlü anlayamadım napıcaktım, babamdan habersiz evet diyecektim nişan yapmak istediğimiz tarihten 1 ay önce de onu babamla mı tanıştıracaktım? Beni ağlattı gerçekten ne utanma kaldı ne bir şeyim, evdeki herkes çok detay verdin diyor ben sadece o da onaylarsa olmasını istediğimden bahsettim. Ayıp bir şey yapmak istememiştim
Demekki gizli saklı yapsan memnun olacak. Saçma buldum babanızın tavrıını ya. Tamam kız babası olmak zor derler belki kendini kötü hissetti diyeceğim ama utanmaz falan ne demek.Babama bir erkek arkadaşım olduğunu söyledim ( zaten çocuğun ailesini 20 yıldır tanıyor yabancı biri değil sadece çocuğun çocukluğunu görmüşyü uzaktan tanıdk yani), Bizim bir arkadaşlığımız var, ciddi düşünüyoruz o da bana teklif etmeyi düşünüyor ama ben sen tanımadan, pturup konuşmadan evet demeyi düşünmüyprum, tanışmanı istiyorum, Eğer sen de uygun görürsen ben evet diyeceğim, yazında nişan yapmak istiypruz dedim. Babama çok bilgi vermişmişim, sadece erkek arkadaşım var demem yeterliymiş, bu kadar detay verilmezmiş, ben utanmazmışım. Ben anlamadım ben yanlış mı yaptım? Şimdiden tanışırsa zaten kızı vermiş gibi oluyormuş, ama ben bi türlü anlayamadım napıcaktım, babamdan habersiz evet diyecektim nişan yapmak istediğimiz tarihten 1 ay önce de onu babamla mı tanıştıracaktım? Beni ağlattı gerçekten ne utanma kaldı ne bir şeyim, evdeki herkes çok detay verdin diyor ben sadece o da onaylarsa olmasını istediğimden bahsettim. Ayıp bir şey yapmak istememiştim
Neye tamam diyeceksin evlilik teklifine mi ?Babama bir erkek arkadaşım olduğunu söyledim ( zaten çocuğun ailesini 20 yıldır tanıyor yabancı biri değil sadece çocuğun çocukluğunu görmüşyü uzaktan tanıdk yani), Bizim bir arkadaşlığımız var, ciddi düşünüyoruz o da bana teklif etmeyi düşünüyor ama ben sen tanımadan, pturup konuşmadan evet demeyi düşünmüyprum, tanışmanı istiyorum, Eğer sen de uygun görürsen ben evet diyeceğim, yazında nişan yapmak istiypruz dedim. Babama çok bilgi vermişmişim, sadece erkek arkadaşım var demem yeterliymiş, bu kadar detay verilmezmiş, ben utanmazmışım. Ben anlamadım ben yanlış mı yaptım? Şimdiden tanışırsa zaten kızı vermiş gibi oluyormuş, ama ben bi türlü anlayamadım napıcaktım, babamdan habersiz evet diyecektim nişan yapmak istediğimiz tarihten 1 ay önce de onu babamla mı tanıştıracaktım? Beni ağlattı gerçekten ne utanma kaldı ne bir şeyim, evdeki herkes çok detay verdin diyor ben sadece o da onaylarsa olmasını istediğimden bahsettim. Ayıp bir şey yapmak istememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?