- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bize düğünde takılanlar gelinle damadın aillere verilenler ailelerde kalıyormuş. Bende düğünden sonra öğrendim. Valla alsan da baban vermişken bankaya falan koysan iyiymiş. İsteyeceksen babandan iste annen duymasın.Merhaba hanimlar. Bu seferki dert degil danismak istiyorum sadece. Dugun gunumde gelen yakinlarimizin bazilari altinlari babama vermis babamda bana verdi bende kalsin simdi ilerde alirim dedim o sira kayinvalidemler altinlarimi istemisti vesaire o yuzden simdi kalsin dedim.simdi ben evlendikten sonra bi bucuk sene daha okudum ozel okuldu bursluydum ama bi miktar odeniyodu yine ve babam odedi esim odeyemezdi o sira babam zaten kendisi evlenmeseydinde ben vericektim bu benim gorevim dedi. Simdi aradan bikac yil gecti ama ben o altinlarimi almak istiyorum bi isimde kullanmak icin cok bisey degil ama 10 bini buluyo benim isime yaricak yani ama cekiniyorum annem biraz terstir utanmiyomusun baban seni okuttu parani verdi vesaire der diye sizce istemeye hakkim varmi siz olsaniz napardiniz?
Kendi altinlari degil ki o aaltinlari düğünde kendisi götürüp takmadi ona kalirsa, annesiyle babasinin götürdüğü odunc altinlar ya da babasigilin gidip tekrar getirenlere goturmesi gereken altinlar ;-)Sonucta babasi destek cikmicak ki arkadasin kendi altinkari ihtiyaci varmis oyizden almali babasinin kendi kesesinden istemiyorki
Aynen yani sonucta kizin kendi dugunu babasinin dugunu degil kiKendi altinlari degil ki o aaltinlari düğünde kendisi götürüp takmadi ona kalirsa, annesiyle babasinin götürdüğü odunc altinlar ya da babasigilin gidip tekrar getirenlere goturmesi gereken altinlar ;-)
Bana göre cok yalnis dusunuyorsunuz .Simdi ki devirde cocugunun karnini doyuramayan aileler bile varken, BABA okutmus hem de ozel universitede daha ne yapsin bu adam.Hic bi sey yapmamis olsa bile her zaman hem annelerimize hem de babalarimiza minnet duymaliyiz.!!!Ben olsam isterdim ne demek okuttu tabiki okutacak dogurduysa bakacakta okutacakta bunu minnetinz varmis gibi soylemisiniz alin altinlarinizi
Tabiki oyle ama suan konu sahibi zor durumda ustellikte kendine ait olan altin onun babasini zor durumda iken kizina vermesi lazimBana göre cok yalnis dusunuyorsunuz .Simdi ki devirde cocugunun karnini doyuramayan aileler bile varken, BABA okutmus hem de ozel universitede daha ne yapsin bu adam.Hic bi sey yapmamis olsa bile her zaman hem annelerimize hem de babalarimiza minnet duymaliyiz.!!!
Ya harcamissa o zaman babanin o macubiyyetligini dusune biliyormusunuz? En dogru yol borc olarak istemesi zaten altinlar duruyorsa verir.Yok durmuyorsa bile kiz banane ver benim altinlarimi mi diyecek.Babalar ve anneler cocuklarini zaten zor durumda birakmaz.Ama ben harcamis ola bilir ihtimaline karsi borc olarak istemesini dogru buluyorum.Tabiki oyle ama suan konu sahibi zor durumda ustellikte kendine ait olan altin onun babasini zor durumda iken kizina vermesi lazim
Siz iyi misiniz ? Adamın öyle bir sorumluluğu yok kız evlenmiş gitmiş sorumluluk kendisiyle eşinde. Baba fedakarlık yapmış kendi ödemiş hiçbir zorunluluk olmadan. Siz ölene kadar babanız size bakmaya yükümlü mü sanıyorsunuz ?Ben olsam isterdim ne demek okuttu tabiki okutacak dogurduysa bakacakta okutacakta bunu minnetinz varmis gibi soylemisiniz alin altinlarinizi