• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdaki altinlarim

İstersenz evde alsın araba da alsın. Hatta annenle bi çocuk yapıp size versnler. Bu nasıl bi rahatlık,?
Hala altınlsrım diyo ya.

Karsılayıp karsılamamak tamamen ailemin insiyatifinde. Zorunluluk yok burda bence. Oldu ben evlendim evimi babam alsın altıma araba koysun aidatlarımı faturalarımı ödesin. Bu adamın kendi evi kendi karısı yok mu ?
bence öyle, beni kocam okutacak olsa okumam daha iyi ya da kendim calısır kazanırım oyle okurum. cocuk babanın sorumlulugunda okulu bitene kadar bence, kendi kisisel gideri sonucta aileye ait.

babanızın maddi durumu nedir?
eğer maaşlı orta halli bir insansa istemem şahsen

bu arada Allah razı olsun babanızdan :KK200:

Merhaba hanimlar. Bu seferki dert degil danismak istiyorum sadece. Dugun gunumde gelen yakinlarimizin bazilari altinlari babama vermis babamda bana verdi bende kalsin simdi ilerde alirim dedim o sira kayinvalidemler altinlarimi istemisti vesaire o yuzden simdi kalsin dedim.simdi ben evlendikten sonra bi bucuk sene daha okudum ozel okuldu bursluydum ama bi miktar odeniyodu yine ve babam odedi esim odeyemezdi o sira babam zaten kendisi evlenmeseydinde ben vericektim bu benim gorevim dedi. Simdi aradan bikac yil gecti ama ben o altinlarimi almak istiyorum bi isimde kullanmak icin cok bisey degil ama 10 bini buluyo benim isime yaricak yani ama cekiniyorum annem biraz terstir utanmiyomusun baban seni okuttu parani verdi vesaire der diye sizce istemeye hakkim varmi siz olsaniz napardiniz?

evlendim, iki cocugum var, biri ilkokula gidiyor. hala bir sey alacagim zaman kendime annemden isterim, esimden degil.
anne babalik budur, annenizin terslemesi sadece terbiyesizlik olur. ileride kaz gelecek diye tavuk esirgememeye benzer.
tabii ki isteyeceksiniz.

babanın durumu iyi ise bi laf arasında söyle. benim görevim dediyse o altınlardan saymamıştır okul ücretini.

Ya kizlar inanin bazilarinizin yorumlarini o kadar saskinlikla okudum ki ben altinlarimi babama emanet olarak biraktim kullanilicak olsa bilgim olmali diye dusunuyorum sonucta yetiskin insanlariz he yinede bana okuluna harcadik yetmedi deseler tabiki hic bisey demem. Babamin durumu iyi okuluma 6 bin lira gibi bi rakam odendi bibucuk sene icin ki zaten okul bitmeden evlenme gibi bi dusuncem yoktu oyle gelisti oylede oldu babam bana basinda okutamam kizim deseydi zaten en basindan okumazdim o yuzden isterseniz evde alsin arabada alsin gibi sacma yorumlarda bulunmayin lutfen! Burda bahsettigim babam degilde kayinvalidem kayinbabam olsa kiyamet kopardi onlarda cocuklarini evlendirirken biseyler yapiyolar isini kuruyolar okutuyolar evini aliyolar e o zaman gelinin butun altinlarida onlarin olsun bu mantikla? Kimse cocugunu ozelde okutmak zorunda degil ev araba almak zorunda degil ama o cocuk evlensede benim cocugumdur bende olsam kalan miktari oderim durumum varsa bu konuyu bu kadar buyutmenin hic geregi yok. Benim burda sadece danismak istedigim sey annemin tepkisine olan cekincemdi anneler herseye soylenirler genelde bu boyledir cok baska tarafa cekilmis bu konu.

valla benim için yeryüzünde anneden babadan daha kıymetli bir varlık yok. değil milyarlar trilyonlar kurban olsn anama babama...

Maşallah babanıza..babanıza biraz ihtiyaç var elinde kalan birşeyler var mı diye sorabilirsiniz..ben babanızın harcadığını zannetmiyorum harcasa da ayırmıştır birşeyler..benim babam da yardım ederdi bana canım çok özledim onu..iyi babaların gölgesi yeter ..

Merhaba hanimlar. Bu seferki dert degil danismak istiyorum sadece. Dugun gunumde gelen yakinlarimizin bazilari altinlari babama vermis babamda bana verdi bende kalsin simdi ilerde alirim dedim o sira kayinvalidemler altinlarimi istemisti vesaire o yuzden simdi kalsin dedim.simdi ben evlendikten sonra bi bucuk sene daha okudum ozel okuldu bursluydum ama bi miktar odeniyodu yine ve babam odedi esim odeyemezdi o sira babam zaten kendisi evlenmeseydinde ben vericektim bu benim gorevim dedi. Simdi aradan bikac yil gecti ama ben o altinlarimi almak istiyorum bi isimde kullanmak icin cok bisey degil ama 10 bini buluyo benim isime yaricak yani ama cekiniyorum annem biraz terstir utanmiyomusun baban seni okuttu parani verdi vesaire der diye sizce istemeye hakkim varmi siz olsaniz napardiniz?

sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım. baban seni okutmak benim görevim demişse o zaman altınları istemende bir sorun yok. seni evlendirip altınlar gelir düşüncesi ile okutmadığına göre o altınlar tabi ki senin hakkın.
ha babanın ayrıca ihtiyacı vardır sorarsın ihtiyacın var mı diye ona göre hareket edersin. o da babalık hakkıdır.

Ne kadar güzel bir baban var inan gözlerim doldu o cümlesini okurken. Hiç anneni karıştırma babanla konuş derim ben ki öyle düşünen bir insan altınlar senin olmasa bile baba ihtiyacım var desen elinde varsa çıkarır verir bence. Altınlar duruyorsa verir misin yoksa da bir miktar paraya ihtiyacım var falan gibi isteyebilirsin çekiniyorsan bence

Back
X