Severek evlenenleri kınıyor. İki gün sonra ayrılır diyor. Misal tv de bir evlilik programı falan görsün hakaret ediyor. Aşk â zaten inanmaz. Yaşımı küçük gördüğünden değil. Son takiplerim sen birini o kadar çok beğendiler ki önceki konumda da yazmıştım, o talip için baskı yaptılar. Hergun kabuslar görüyordum. Tam uykuya dalınca uyanıyor halüsinasyonlar görüyordum. Sac dökülmeleri, kalbime giren ağrılar . Zor atlattım o dönemi. Ve bu yazdıklarım 2 ay kadar önce. Babama iste o dönemde anlattım yok dedi unut tanimadigima kız vermem dedi ama en azından biri biliyor artik. Annemin sebebi sevmek. Olay bunanemollumt:4299394 .!.:Allah yardımcın olsun canım insallah sevdıgıne kavusursun..talıplerım cogaldı demıssın pekı o talıplere annenın tepkısı ne oluyor? bu kadar ıstememe sebebı ney yanı daha yasın kucuk mu dıyor yoksa baska bır neden sunuyormu sana ?
Olamazlar ki hic bir bağlantımız yok. Nerde görüp nerde beğenip gelmiş gibi yapacaklar. Ayrıca annemin sevdiğimin adını biliyor. Babam da su durumda biliyor olmaz yani.Çocuğun ailesi siz hiç tanışmıyormuşsunuz gibi gelse talip olsa?
Teşekkür ederim abla. Bu arada 88 tane ya Halim ne için.?Ya Halim 88 kez okunur gunluk.sayiyi arttirabilirsiniz annenize ve babaniza okuyun ,kendilerince iyiliginizi istiyorlar ama tutum yanlis zaten.hep baskici.anne babalarin kizlari boyle.sakin hanimhanimcik olur vereceksin bunlara bir adet ferhunde gorecekler.....bakin evlilik ciddi bir is onun icin sirf kalple hareket edilmez cunku atacaginiz bir adim geri dondurur sizi.ama.aile sahip.cikacak gibi degil.cocugun isi gucu.mesleki durumu hayata bakisi.sizi.sahiplenmesi gerekirse ailesinden.korumasi vs bunlari iyi ogrenin ve istiharr istihare istihare Mevlaya(azze ve celle)muracattir bence yapinn istiharenizi hayirlimi.hayirsizmi sunnettir hem
Gerçkten o kadar zor kiTelefonu ortadan ikiye kirmayi nasil basardi oraya takildim. Herkül masallah.. Benim rahmetli annem de cok kati bir kadindi bodyguard gibiydi bana karsi 18 19 yaslarimda. Universiteye basladigim zaman yumusamisti. Annene soylemekten baska caren yok. Nereye kadar gizli kapakli goruseceksin. Bu baski ilerde psikolojik sorunlar ortaya cikarir. Bol bol dua oku. Arkadas da bahsetmis. Allah yardimcin olsun canim.
Allah yardımcın olsun canım. Zor valla çok kısıtlı bakış açıları var. İnşallah kavuşursunuz.Olamazlar ki hic bir bağlantımız yok. Nerde görüp nerde beğenip gelmiş gibi yapacaklar. Ayrıca annemin sevdiğimin adını biliyor. Babam da su durumda biliyor olmaz yani.
Ya tek onunla evlenmeme bisey demesin de. 100 tl feda olsuno nasıl anne be
Ortadan ayırıyor telefonu He-man kaçmış kadının içine
İnşallah canım . Dua et nolur.Allah yardımcın olsun canım. Zor valla çok kısıtlı bakış açıları var. İnşallah kavuşursunuz.
Ya tek onunla evlenmeme bisey demesin de. 100 tl feda olsun
Bende anlamıyorum. Kucuklugumden beri böyleler. Baskıya o zaman başladılar. Hatta zamanında erkek kuzenlerim yanaşmadı annem babam bisey der diye. O derece.O izin biraz zor çıkar da ,neden bu kadar baskıcılar onu anlamadım
Sevgilim gerçekten iyi karakterli efendi vicdanlı biridir. Dinini yaşamaya çalışır. Umarım değişir.Sevgilinle tanışınca umarım fikirleri değişir
Anneve. Baban sana karsi daha yumusak davransinlar diyeTeşekkür ederim abla. Bu arada 88 tane ya Halim ne için.?
İşe yarıyor mu gerçekten.Anneve. Baban sana karsi daha yumusak davransinlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?