babamdan çok annemden korkuyorum

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar merhaba

Konularımı bilen arkadaşlar ne demek istediğiMi daha iyi anlayacaktır.
Yaşım 19 , Ev kızıyım. Aşırı baskıcı bir ailem var. Tek başıma dışarı çıkamam, zaten okutmadilar açıktan okuyorum. Kapalı kendi halinde bir kızım.Bir sevdiğim var askerde su an. Evlenmek istiyoruz. Annem babam bilmiyor. Daha doğrusu babama annem olmadığı bir zamanda söyledim olmaz dedi (konuyu bilenler bilir) unut vermem dedi. Herşeyi geçtim annemden çok korkuyorum. Bir kaç kez sevdiğim le konuşurken yakaladı beni. Ne dinledi ne birşey. Bildiğiniz tl yi ortadan ikiye kirdi . En ufak şüphelense umarım kötü şeyler yapmıyorsun diyor kızarak. Beni bu zamana kadar babamla tehdit etti. Oysa 2 ay kadar önce babama anlattım olmaz dedi ama en azından anlattım. Anneme bunu dahi yapamam. Sevgilim ile kesinlikle alakası yok çünkü bilmez kimdir nedir. Akraba tanıdığın oğlu da olsaydı aynı olurdu tavrı. Babam 3- 4 gün önce aradigin da sevdiğim le konusuyordum geldi bana su kadar gün önce sen kiminle konuşuyordun dedi. Şok oldum . Bir kız arkadaşımin ismini verdim ama annem gidince yere yigilacak gibi oldum. Yaşadıklarım dan dolayı panik atak başlangıcı var. Odama girse kalbim gup gup atıyor. Simdi ben ne yapacağım.O kadar zor şartlarda konuşuyoruz ki. Taliplerim iyice çoğaldı çok geriliyorum. Ben nasıl kalkıp anneme böyle böyle derim. Nasıl evlenirim. Soğudum iyice annemden. Ev isleri , kardeşime bakmak Herşey bende cogunlukla. Emin olun bu zamanda ki hic bir kizin yapamayacağı şeyler yapıyorum. Ama annem en ufak şeyde siliyor bütün yaptıklarımı. simdi biz napalim da evlenelim. İnanın çok çaresizim.

Allah yardımcın olsun canım insallah sevdıgıne kavusursun..talıplerım cogaldı demıssın pekı o talıplere annenın tepkısı ne oluyor? bu kadar ıstememe sebebı ney yanı daha yasın kucuk mu dıyor yoksa baska bır neden sunuyormu sana ?

Çocuğun ailesi siz hiç tanışmıyormuşsunuz gibi gelse talip olsa?

Ya Halim 88 kez okunur gunluk.sayiyi arttirabilirsiniz annenize ve babaniza okuyun ,kendilerince iyiliginizi istiyorlar ama tutum yanlis zaten.hep baskici.anne babalarin kizlari boyle.sakin hanimhanimcik olur vereceksin bunlara bir adet ferhunde gorecekler.....bakin evlilik ciddi bir is onun icin sirf kalple hareket edilmez cunku atacaginiz bir adim geri dondurur sizi.ama.aile sahip.cikacak gibi degil.cocugun isi gucu.mesleki durumu hayata bakisi.sizi.sahiplenmesi gerekirse ailesinden.korumasi vs bunlari iyi ogrenin ve istiharr istihare istihare Mevlaya(azze ve celle)muracattir bence yapinn istiharenizi hayirlimi.hayirsizmi sunnettir hem

Telefonu ortadan ikiye kirmayi nasil basardi oraya takildim. Herkül masallah.. Benim rahmetli annem de cok kati bir kadindi bodyguard gibiydi bana karsi 18 19 yaslarimda. Universiteye basladigim zaman yumusamisti. Annene soylemekten baska caren yok. Nereye kadar gizli kapakli goruseceksin. Bu baski ilerde psikolojik sorunlar ortaya cikarir. Bol bol dua oku. Arkadas da bahsetmis. Allah yardimcin olsun canim.

Severek evlenenleri kınıyor. İki gün sonra ayrılır diyor. Misal tv de bir evlilik programı falan görsün hakaret ediyor. Aşk â zaten inanmaz. Yaşımı küçük gördüğünden değil. Son takiplerim sen birini o kadar çok beğendiler ki önceki konumda da yazmıştım, o talip için baskı yaptılar. Hergun kabuslar görüyordum. Tam uykuya dalınca uyanıyor halüsinasyonlar görüyordum. Sac dökülmeleri, kalbime giren ağrılar . Zor atlattım o dönemi. Ve bu yazdıklarım 2 ay kadar önce. Babama iste o dönemde anlattım yok dedi unut tanimadigima kız vermem dedi ama en azından biri biliyor artik. Annemin sebebi sevmek. Olay bu

Çocuğun ailesi siz hiç tanışmıyormuşsunuz gibi gelse talip olsa?
Olamazlar ki hic bir bağlantımız yok. Nerde görüp nerde beğenip gelmiş gibi yapacaklar. Ayrıca annemin sevdiğimin adını biliyor. Babam da su durumda biliyor olmaz yani.

Teşekkür ederim abla. Bu arada 88 tane ya Halim ne için.?

Gerçkten o kadar zor ki
Konuşamam . Konuşsam da anlamaz. O yapıda değil. Sevenleri kınıyor. Hakaret ediyor. İki gün sonra ayrılırlar diyor. Bu durumda kalkıp anne ben birini seviyorum kesinlike diyemem.

Olamazlar ki hic bir bağlantımız yok. Nerde görüp nerde beğenip gelmiş gibi yapacaklar. Ayrıca annemin sevdiğimin adını biliyor. Babam da su durumda biliyor olmaz yani.
Allah yardımcın olsun canım. Zor valla çok kısıtlı bakış açıları var. İnşallah kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…