babamdan çok annemden korkuyorum

Zor valla anne böyleyse baba napsın.. cnm taliplerine yok de tursunumu kurcaklar er geç verirler. Kaçar die korkar verirler. El oğluna anlatma zaman gelir kullanır. Bu arada kaçma fikrini asla düsünme.

Zor valla anne böyleyse baba napsın.. cnm taliplerine yok de tursunumu kurcaklar er geç verirler. Kaçar die korkar verirler. El oğluna anlatma zaman gelir kullanır. Bu arada kaçma fikrini asla düsünme.
Ya Allah büyük soyletmesin ama kaçmak istemiyorum zaten . Babama falan söyledim sonucda . Devam etmem lazim.

Yapacagin tek sey her geleni geri cevireceksin , huysuz cocuklar gibi hepsine bi kulp bulacaksin ve sabirla zamanin gecmesini bekleyeceksin , belki 5 sene belki 10 sene.En sonunda pes edecekler , millet de bi basladi mi evde kalmis kiz laflarina , sevdigine verecekler mecburen.O kadar zaman icinde ayrilmaz da devam ederseniz bu baskilara ragmen zaten helal olsun demek lazim.Bu sureyi daha da kisaltmak icin ailenin gozune cok girmen lazim.Guvenlerini kazanip , kendi basina dogru kararlar alabildigini ispat edebilirsen sureyi kisaltabilirsin bence.

Ailemin güvenini nasıl kazanabilirim ki. Ben su durumda abdestimi alıp namazımı kılan, ev işleriNi yapan, kardeşime bakan, annemin her zaman gönlünü hoş etmeye çalışan bir insanım. Çayını kahvesini habersizce getirip sürpriz yaparım. İş i mi aş 'i mi bilirim Allaha şükür. Daha su gün oldu carptigim tek kapı odamin kapısı. O kadar değişik kızlar var ki ; evden kaçanlar anne babasına sövenler düşüp kalkanlar. Gerçekten ailem şükr etmeyi bilmiyor. Herkez diyor şükret böyle bir kızın var diye. Laf â gelince şükrediyorum diyor. Senin kız evlenince hemen çocuk yapmaz diyorlar ,çünkü kardeşim abla diye ağlıyor annemi hic aramıyor. Ve ben hala yaranamıyorum. Bende şaştım.

Ben bu aileyle ne ara sevgili buldun oraya takıldım,sanada helal olsun....

vay arkadaş tam evlenilcek kızsın ya
şu saydığın özelliklerin yarısı bende yok ama istediğim kişiyle yine de evlenebildim
ben evlendiysem sen de evlenirsin :)
bu kadar sorumluluğum olsa evlilikten korkmazdım
anne olmadan bebek bile bakmışsın

İş i mi aş 'i mi bilirim - bu ne demek ? anlamini bilmedigim icin soruyorum.
Annenizin profilini cok iyi cozmeniz lazim.Annenizin en sevdigi seyler nedir?Neye onem verir hayatta?Surekli neyden bahseder?Bu sorularin cevaplarini bulmaniz lazim.Kimisi derdinin dinlenmesini ister,kimisi surekli hizmet bekler,kimisi susleyip pusleyip gezdirmeyi sever,kimisi hep ovgu duymak ister, uzar gider bu yani.Onemli olan sizinkinin yapisi ve kisiligi.Yakinlik kurmaya calisin.Asla sirrinizi vermeyin.Hatanizi soylemeyin.Cunku sert mizacli insan ile bazi seyler geri dondurulemiyor.

Sağol canım benim. Eminim sende işini beceren birisindir. Senin ailen de baskıcı mıydı.? Nasıl oldu?

İş i Mi aş ımı bilirim demek; yani yemek yapmasını bilirim ,hamur işi işlerini bilirim. Temizlik yapmayı bilirim. Çocuk bakmasını bilirim. Maması , bezi ,bebeği avutmasi, annem bana bırakıp dışarı ya gider mesela çarşıya, ben evde kardeşime bakarım. Zoruma giden en ufak bir tartışma da herşeyi silmesi annemin.

Telefonu ortadan ikiyemı ayırdı

Senın aileden korkulur. Allah yardımcın olsun.
Hakkında hayırlısı

Bence sevdiğinin ailesi gelip seninkilerle tanissin. Sen annene de ki anne biri var siz bir taniyin nasıl birisiymiş falan de. Eve gelen misafiri de kovmaz heralde. Sonra telefonda konussun sevdiğin annenle. Sen istedigini pek belli etme. Kız istedi değil de biz verdik demek annenin istediği. İlk aşamada böyle yap bence. Çok seviyorum falan değil de onlar istiyorlar olsun.

Hic açık kapı bırakmıyor ki. Diyemem. Anlamaz. Daha önce yakaladığında çok yalvardım. Sevgilim annemi aradı bari haftada bir kez görüşelim tl de dedi . Yok dedi. Sonra da bana zorla ayrıldım diyeceksin dedi. Ayrılalım bitti dedim annemin yaninda. Annem kapatınca da tl yi ilk hamlede ortadan ikiye kırdı. Ben nasıl anlatırım. Hic anlayacak bir yapıda değil.

Daha 19 yaşındasın annem çok hakli ne diye bu yasta evlenmek istiyorsun annenle babanla keyifle yasa kocaya gidince çokmu iyi olacak saniyorsun daha çok calisacaksin hemde hic tanimadigin insanlara belkide zorla hizmet edeceksin ve onlardan sadece nefret goreceksin belki

Ailesi evlendirmeye çalışıyormuş zaten. O da bari sevdiğim kisiyle evleneyim diyor

Aynen. Arkadaş cevabını vermiş . Son gelenlerden birini çok beğendiler ben evet desem yaza düğünüm vardı. Yaş ile alakası yok yani.

Aynen. Arkadaş cevabını vermiş . Son gelenlerden birini çok beğendiler ben evet desem yaza düğünüm vardı. Yaş ile alakası yok yani.

Hımm anladım canım ailene desen ben meslek sahibi olmak istiyorum sevgilimden de ayrılıyorum bana bunun.için fırsat verin desen vermezlermi sevgilinede eğer beni seviyorsan işte 2 yıl bekle dersin bu sure zarfindada konusmazsiniz yani bence en mantiklisi bu ama. İste boyle yapan kız olurmu bilmem ... birde burda çok konu okudum ve senin gibi tatlı bi kizin üzülmesini istemiyorum rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Çok teşekkür ederim canım benim. Samimi yorumun için çok sağol. Ailem okuma ma izin vermedi ki çalışmama izin versin. Zaten 3 yıldır severiz birbirimizi, artik biz de kavuşmak istiyoruz. Hayat o kadar kısa ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…