Size daha çok para dert olmuş gibi geldi niyeyse...
Öldüğü zaman her şey size kalacak zaten. Biriktirsin...
İyi ki para beklememişsiniz, konu baştan aşağı para verdi mi vermedi mi mevzusu. Bir de bekleseniz demek...
Hic bisey beklemeyin. Beklentilerinizi en aza indirirseniz daha mutlu olursunuz. Ayrica kendi paranizla aldiginiz seyler daha kiymetli olur.
Bu güne kadar zaten babalık yapmayan, sorumluluk almayan bir adam bundan sonrada yapamayı versin boşver be canısı!!sorun babanın sana para vermesi değil senin babaya özlemin üç kuruş verse mutlu olman gibi neden çünkü babam o benim! demek istiyorsun o güven başka birşey değil mi?? Yoksa para değil mevzu önemsenmek mesele.sen vicdanlı birisin babana tüm yaşananlara rağmen nefret duymuyorsun o nedenle boşver Allah a havale et......
Ben sizi anladım aslında. Burada "Beklentiniz para" diyenler olmuş ama aslında beklediğiniz şey destek. Yani atıyorum size az da olsa para gönderse birinin zorlaması olmadan veya gönderemese bile "Bir ihtiyacınız var mı kızım?" diye sorsa elinden geleni yapmaya çalışsa sizin "Bu para bize az geldi" diyeceğinizi zannetmiyorum. Beklediğiniz tam olarak bu, babanızın size destek çıkması hem maddi hem manevi. Bencilliği üzüyor.
Sizinle alakalı bir durum olsaydı önerilerim olabilirdi ancak başka birini değiştirmek, hele ki iyice yaş aldıktan sonra, mümkün değil maalesef. Çok zor daha doğrusu. Artık babanızı böyle kabul etmeniz ve beklentilerinizi minimumda tutmanız size mutluluk getirecektir diye düşünüyorum.
Ben kimseden maddi destek almaya sevinmediğim için garipsedim demek ki..Babamla olan maddi sorunlarimizi anlattigim icin konu boyle. Manevi sorunlara girmedim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?