Babamdan yediğim kaçıncı kazığım..

Cok dogru dediniz evet o benden maddi bise beklemeyn dedgnde aklma bile gelmemisti sadece dugunme gel demistm. Annem bile aradi takacagn bilezigi ben vericem gel basinda ol kizinin dedi. Ama yok gelmicem dedi. Boyle oldugu icin yillardir bise istemiyodum. Annem cok kiziyo bana babaniz o ben tek bakiyorum size tek yapmadm sizi diyor. Hakli ama boyle yaptiktan sonra da verse nolur vermese nolur. 200 tl smdi cuzdanmda. Butun hevesm de kacti..

Evet canım inan öyle! hayat bir sınav tabiki anlayana!! Hiç kimse sanmasın ki yaparım ederim yanıma kalır. mutlaka bir gün ama ordan ama burdan bedelini öder..
Hiç kimse 20 yaşında kalmayacak herkes yaşlanacak baban gençliğine güvenmiş ailesinin kıymetini bitmemiş,o masum çocuklar büyümüş şimdi babam deyip sarılacakken, babadan üç kuruş gelince seviniyor, halbuki baban o senin para verse ne olur vermese ne olur yaralarını saramadıktan sonra . içindeki özlemi atsan atılmaz, satsan satılmaz ama tuz bas üstüne bırak küllensin yoksa unut desemde unutulmaz biliyorum...

Dimi.. Allah ona da yardim etsin. Agir bi duygu. Millet kendini parcaliyo evlatlari icin biz de boyle iste

Bu son cumleniz cok mantikli ama.manevi eksikligini nasil astiniz peki? Ben yillarca baba kelimesini kullanamadm

Uzuldm sizin icin de. Hem de ne yara açıyolar bizde..

Yıllarca yanınınızda olmamış bir insan para vermiş mi vermemiş mi niye bu kadar önem arz ediyor sizin için, anlayamadım.

Ben kimseden maddi destek almaya sevinmediğim için garipsedim demek ki..
Manevi sorunlarınız yüzünden böyle oluyor bence. Yine de görüşüyorsunuz ama sanırım?

Aynen manevi eksikligi cok fazla. O yuzden bi hediyeleri olsun istiyorum baknca sevineblcegm. Yine kiyamayip gorusuyorum. Aciyorum yalnz diye

Bu son cumleniz cok mantikli ama.manevi eksikligini nasil astiniz peki? Ben yillarca baba kelimesini kullanamadm
Eğer tanıyıp da kaybetseydim özleme ya da nefret vs herhangi bir DUYGU KIRINTISI olurdu.
Ama ben hiç tanımadım onu,tanışmadık o yüzden manevi anlamda hiçbir şey hissetmedim ki..
Ha sokaktan geçen Hüseyin Emmi ha o.İnan benim için hiç fark yok.

Yok dugunume gelmeyi dusunmuyo. Taki filan bile istemiyorm bu sefer evlenirken eksik kimse olmasn sen de gel dedm. Annenle karsilasmak istemiyorum diyo. Smdi de maddiyati bahane edip gelmicek. Evleniyorm daha koye yanina da gidemem kolay kolay. Anca gunde 3-4 kere arayip lak lal yapmaya calisiyo.

Köstek olamaması da birşey
Kazık kadar kadınım hala bir hata yapsam ödüm patlıyor babam duyacak da beni millete rezil edecek diye.
Yüzyüze gelmemek için sınırları zorluyorum.Hadi geldik diyelim yemin ederim stresten ömrüm azalıyor ha bişey dedi ha bişey diyecek diye.Zaten çenemi de tutamıyorum olay büyüyor sonra.Eşim yanımdaysa daha tedirgin oluyorum.
Sinirli oluşumun bile nedeni bence o.Çocukluğumda genç kızlığımda stresle yaşayarak geçti de gıkım çıkmadı

Aslinda tuz basiyodum artk umrumda degil diyodum ama cok kirildigma gore sadece ustunu ortmusum sanirim.. oyle bi seyki kizim olcak diye tereddut ediyorum. Ya kizim olursa babasina sarilirsa babasi cok ilgilenrse kizimi kiskanrmym diye korkuyorum. Oglum olsn istiyorum hep.

Benim iki dayım da okadar düşkün oldum okadar çağırdım. Bende ne abi var ne baba ne amca.Bir onlar erkek yakınım erkek büyüpüm .Adamlar sopuk bir kere bile gelmedi bizim şehre.O şefkati de görmedim zaten.Adamların umrunda olmadım

Ben cocukken vakit gecirmisim 1-2 yil. Galiba ondan. Bi kere ayakkabilarmdan ustunu kirletmisim vermis beni anneme bagirmis ustm kirlendi diye. Bi kere tepesinde oynuyomusum omuzlarinda diye dövmüş beni. Yine de nerden kalmis bu baba sevgisi bilmiyorum. Safligma kiziyorum bu icimdeki kucuk kiza aciyorum boyle oldu mu. Yine hayal kirikligi yasadi velet..

Bırak kızın olsun tabi nasipse!! Allah hayırlısını versin. Senin yaşayamadığını kızın yaşar ve sen daha çok mutlu olursun.ayrıca evlat sevgisi öyle bir duygu ki kıskanmak ne kelime senin için titreyecek evladının bir tebessümüne...

Oyle mi olur gercekten.. annelk nasil bi duygu bilmedgm icin kiskanirim zannediyorum. Ay Allah razi olsun hepinizden icim bi acildi. Rahatladm

Ay dur hakkını yemim bende annemin akrabası babamın bacısını boşayıncaya kadar baba sevgisi görmüştüm.İlkokul 5 e kadar yani :)
Prensesim derdi de bana.Nasıl prensessek bacısı dul kaldı diye intikam ateşiyle yandı kül oldu düşman olduk.
Nerden gördüm konunu sinirlerim bozuldu yine aklıma geldi gece gece

Onun acisini sizden mi cikardi. Ya kusuruma bakmayn uzdm sizi. Cok dolmustm patlamak zorunda kaldm hakkinizi helal edin

Onun acisini sizden mi cikardi. Ya kusuruma bakmayn uzdm sizi. Cok dolmustm patlamak zorunda kaldm hakkinizi helal edin
Evet aynen öyle oldu
Akraba evliliklerinden nefret ediyorum
Hoş artık akraba denen akreptende nefret ediyorum ya neyse
Yara işte kanasın dursun :)
Sende helal et

Kiyamma sana ya baba hasretin çok ama inşallah evlendiğin adamda o sıcacık sevgiyi bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…