Yeri gelecek para da bekleyeceksin o senin baban... Sana bakmak ihtiyaclarini karsilamak zorunda.. Tek basina kalmis bir kadina emanet edip gitmis. Hadi parasi yok diyelim insan kizinin dugunune gelmez mi ? Uzuldum adiniza.. Onca maasini, emekli parasini napmis ? Kefenin cebi yok malesef.. Ne maddi ne manevi destegi olmus baktiniz yardimci olmuyor sizde isteyerek utandirmak istemissiniz oda kar etmemis.. Unutma sakin o senin baban gerekirse yuzlusluk yapip isteyeceksin manevi destegi olmamis bari uc bes kurus maddi destegi olsun, annene de yazik sakin bunu gurur yapma cnm Sevgide de isteyeceksin para da... Sen bitki degilsin sulayarak buyuyen...
Evet canım inan öyle! hayat bir sınav tabiki anlayana!! Hiç kimse sanmasın ki yaparım ederim yanıma kalır. mutlaka bir gün ama ordan ama burdan bedelini öder..Yorumunuza agliyorum su an aynen oyle.. anneme kiyamet kopardim sakin yardm isteme ondan diye ama sonra dayanamadm kucuk bi miktar istedm ilerde babam aldi der sevnrm dedm. Cok kirildm cok Allah'a birakiyorm. Evlenemiyo diye uzuluyorm bazen ama hakettiginu yasatiyo Allah da ona dimi..
babası zaten manevi olarak yanında olmamıs, bari maddi olarak olsun di mi, gunumuzdeki butun babaların (cogu diyeyim ya da) cocuklarıyla ilgilenmez ama para verince babalık yaptıklarını zannederler. bu kolay bir seydir cunku.
o yuzden maddi olarak bır seyler istemekte haklısın, benim bir arkadasım da aynı senin durumundaydı, hep bir seyler isterdi babasından ki o da onun hayatına ortak olsun, kızı icin bir seyler yaptıgını hissettirsin en azından diye. tek fark onun babası gununu gun edip yasıyordu.
insan en ufak bir seyde bile cok mutlu oluyor iste.
Ben babamı hiç görmedim.
23 yaşımda ilk defa telefonda konuştuk.Sizin için çok ağladımlar,çok aradımlar,öldüm özleminizdenler havada uçuştu.
Sonra niyeyse 4 yıl kadar sanırım hiç görüşmedik,aramadı
4 yıl sonra sanırım 2 3 kez tekrar konuştuk.En son da en son 32 yaşımda evlendiğim gün konuştuk,düğünüm olduğunu duymuş o ka.
Ben hiç meraklısı olmadığım için aramadım,bu kadar atıp tutan adam numaram varken en azından arayabilirdi.
Hiç beklentim olmadı ama gerçek yüzünü de görmüş oldum.Bana köstek olmasın da desteği şöyle dursun.
Benimki maddi olarak herşeyi fazlasıyla yaptı.
Bir onu yaptı zaten babalık namına.
Manevi olarak babalık görmedik.
İçimde hiç geçmeyecek bir yaradır benim için hepsi o.
Boşver ya herkes baba olamıyor işte
Ben kimseden maddi destek almaya sevinmediğim için garipsedim demek ki..
Manevi sorunlarınız yüzünden böyle oluyor bence. Yine de görüşüyorsunuz ama sanırım?
Eğer tanıyıp da kaybetseydim özleme ya da nefret vs herhangi bir DUYGU KIRINTISI olurdu.Bu son cumleniz cok mantikli ama.manevi eksikligini nasil astiniz peki? Ben yillarca baba kelimesini kullanamadm
Böyleleri baba olmayı haketmiyor.Kızı o kadar sevgisini az da olsa babalığını istiyor.Adamda babalık yok kız da üzülüyor haliyle.
Bir baba zaten maddi olarak yanında olmalıydı küçüklükten beri olmamış bari bundan sonra sembolik de olsa olmalıydı.Adam kendinden başkasuna para harcayası yok.Yaşlanmış daha akıllanmamış..
Manevi olarak yanında olsun yeter diyecem ama onu bari yapabilir mi?
Köstek olamaması da birşeyBen babamı hiç görmedim.
23 yaşımda ilk defa telefonda konuştuk.Sizin için çok ağladımlar,çok aradımlar,öldüm özleminizdenler havada uçuştu.
Sonra niyeyse 4 yıl kadar sanırım hiç görüşmedik,aramadı
4 yıl sonra sanırım 2 3 kez tekrar konuştuk.En son da en son 32 yaşımda evlendiğim gün konuştuk,düğünüm olduğunu duymuş o ka.
Ben hiç meraklısı olmadığım için aramadım,bu kadar atıp tutan adam numaram varken en azından arayabilirdi.
Hiç beklentim olmadı ama gerçek yüzünü de görmüş oldum.Bana köstek olmasın da desteği şöyle dursun.
Evet canım inan öyle! hayat bir sınav tabiki anlayana!! Hiç kimse sanmasın ki yaparım ederim yanıma kalır. mutlaka bir gün ama ordan ama burdan bedelini öder..
Hiç kimse 20 yaşında kalmayacak herkes yaşlanacak baban gençliğine güvenmiş ailesinin kıymetini bitmemiş,o masum çocuklar büyümüş şimdi babam deyip sarılacakken, babadan üç kuruş gelince seviniyor, halbuki baban o senin para verse ne olur vermese ne olur yaralarını saramadıktan sonra . içindeki özlemi atsan atılmaz, satsan satılmaz ama tuz bas üstüne bırak küllensin yoksa unut desemde unutulmaz biliyorum...
Benim iki dayım da okadar düşkün oldum okadar çağırdım. Bende ne abi var ne baba ne amca.Bir onlar erkek yakınım erkek büyüpüm .Adamlar sopuk bir kere bile gelmedi bizim şehre.O şefkati de görmedim zaten.Adamların umrunda olmadımYok dugunume gelmeyi dusunmuyo. Taki filan bile istemiyorm bu sefer evlenirken eksik kimse olmasn sen de gel dedm. Annenle karsilasmak istemiyorum diyo. Smdi de maddiyati bahane edip gelmicek. Evleniyorm daha koye yanina da gidemem kolay kolay. Anca gunde 3-4 kere arayip lak lal yapmaya calisiyo.
Eğer tanıyıp da kaybetseydim özleme ya da nefret vs herhangi bir DUYGU KIRINTISI olurdu.
Ama ben hiç tanımadım onu,tanışmadık o yüzden manevi anlamda hiçbir şey hissetmedim ki..
Ha sokaktan geçen Hüseyin Emmi ha o.İnan benim için hiç fark yok.
Benim iki dayım da okadar düşkün oldum okadar çağırdım. Bende ne abi var ne baba ne amca.Bir onlar erkek yakınım erkek büyüpüm .Adamlar sopuk bir kere bile gelmedi bizim şehre.
Bırak kızın olsun tabi nasipse!! Allah hayırlısını versin. Senin yaşayamadığını kızın yaşar ve sen daha çok mutlu olursun.ayrıca evlat sevgisi öyle bir duygu ki kıskanmak ne kelime senin için titreyecek evladının bir tebessümüne...Aslinda tuz basiyodum artk umrumda degil diyodum ama cok kirildigma gore sadece ustunu ortmusum sanirim.. oyle bi seyki kizim olcak diye tereddut ediyorum. Ya kizim olursa babasina sarilirsa babasi cok ilgilenrse kizimi kiskanrmym diye korkuyorum. Oglum olsn istiyorum hep.
Bırak kızın olsun tabi nasipse!! Allah hayırlısını versin. Senin yaşayamadığını kızın yaşar ve sen daha çok mutlu olursun.ayrıca evlat sevgisi öyle bir duygu ki kıskanmak ne kelime senin için titreyecek evladının bir tebessümüne...
Ay dur hakkını yemim bende annemin akrabası babamın bacısını boşayıncaya kadar baba sevgisi görmüştüm.İlkokul 5 e kadar yani :)Ben cocukken vakit gecirmisim 1-2 yil. Galiba ondan. Bi kere ayakkabilarmdan ustunu kirletmisim vermis beni anneme bagirmis ustm kirlendi diye. Bi kere tepesinde oynuyomusum omuzlarinda diye dövmüş beni. Yine de nerden kalmis bu baba sevgisi bilmiyorum. Safligma kiziyorum bu icimdeki kucuk kiza aciyorum boyle oldu mu. Yine hayal kirikligi yasadi velet..
Ay dur hakkını yemim bende annemin akrabası babamın bacısını boşayıncaya kadar baba sevgisi görmüştüm.İlkokul 5 e kadar yani :)
Prensesim derdi de bana.Nasıl prensessek bacısı dul kaldı diye intikam ateşiyle yandı kül oldu düşman olduk.
Nerden gördüm konunu sinirlerim bozuldu yine aklıma geldi gece gece
Evet aynen öyle olduOnun acisini sizden mi cikardi. Ya kusuruma bakmayn uzdm sizi. Cok dolmustm patlamak zorunda kaldm hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?