Babamdan yediğim kaçıncı kazığım..

Ahh ahh bende baba olarak şanssızlardanım. Çok sevdi. Parası oldu mu bulur buluşturur verir ama kumar belası hayatımızı mahvetti. Çok çok karışık . gerçi bende konu açmıştım bunla ilgili de neyse..

Seni anlıyorum. Paradan bahsetmen para için değil sizin için maddi manevi bişey yapmadığını anlatman içindi. Varken vermediği için..

Hemen yargılıyor insanlar. . Sanki derdin para..

Okudum ve inan ki çok üzüldüm. Babanız sizden maddi olarak bişeyler esirgemiş ama en önemlisi baba sevgisini esirgemiş kendisi de evlat duygusunun farkına varamamış. Ona üzüldüğünüz için kendinizi suçlamayın çünkü siz de ondan uzaklaşırsanız onun gibi hata yaparsınız her ne olursa olsun babadır. Sizi ihmal etmek dışında affedilmeyecek Bi hatası yok. O size aile olamamış ama bence Siz onun ailesi olun ve o duyguyu tattırın. Tattırın ki neler kaçırdığını anlasın. Umarım bu evliliğimizde Mutlu olursunuz. Biz kızlar hep baba figürü ararız eşimizde de arkadaşımızda da hatta doktorumuzda bile. İnşallah eşiniz gem hayat arkadaşı hem sevgili hem de diğer yarınız olur. Güzel haberlerinizi bekliyorum

"Arkadasmn babasi kizina cay getirtirler diye masabasi ise sokmuyo kizini"

kısmını anlamadım. babanız çalışmanıza izin vermesin mi istiyordunuz?

sanki tek derdiniz çalışmamak ve babadan para almak gibi.

ne babalar var vermediği gibi üzerine borç çıkarıyor bence yine onlardan iyisiniz.

kaç yaşında kadınsınız babanızın prensesi olmak istemekten çıkın artık.

kendi çekirdek ailenize bakın derim.

Iyi de burda baban hakli sonuçta calisacaksin eninde sonunda. Ne kadar para yollayabilir ki calismayasin diye. Hem para sıkıntısı olmasa da kendin evde sıkıldığından çalışıyor olsan yine herhangi bir yerde böyle bir durum yasanabilirdi. Hepimiz için geçerli. Tacize ugrem

Okurken "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" geldi aklıma. Babası ile sorunlu ilişkisi olan insan çok,bunlardan biri de benim. Zaman geçtikçe bunu kabullendim ve şimdiki ailemde kızımın yaşadıklarımı yaşamaması için uğraşıyorum.Bazen neden? dediğim de olmuyor değil ama dedigim gibi kabullenme ve alışkanlık olunca çok ta ırgalamıyor.

yuregime dokundu dediginiz seyler.Babaniz iyi bir baba olmamamis insl esiniz cocuklariniza iyi baba olur bir nebze avunursunuz.Brklentiye girmeyin hak etmeyenlere babaniz bile olsa

Sizin icin de cok uzuldm Allah yardimciniz olsun. Herkesin imtihani farkli iste. Sen beni anladn cunku ikimiz de damdan duseniz. Baba sicaklgi yasayanin, olmamasinin ne demek oldugunu bilmeyenin konuyu anlamamasi normal sanrm

Cok cok tesekkur ederim insallah siz de cok.mutlu olun insallah buraya mutluluk konularimi da acabilirim. Babam anlasin diye evlatligimi yapiyorum ben onun gibi olamiyorum. Ama dedgnz gbi boyle oldugum icin de kendimi sucluyorum. Annem her sefernde yine inandn dimi saf kizim diyor :))

Tek derdim babadan para almak degl elbette. Agir sartlarda calistim ben emirler hakaretler ezmeye calismalar havada ucusuyodu. Cantami alip kapiyi vurup cikma rahatligi istiyodum babamdan sadece. Yoksa ben uni. okurken bile devletten bile burs almadim devlete yuk olmim diye. Tezgahtarlk yaptim tatillerimde. Insanlari bu kadar kolay yargilamayn :)

Ha bir de cocukken babasinin prensesi olmayinca o istek omur boyu pesinizden geliyo ve bu insanin elinde olmuyo. Yasamayan bilemez :)

Son düzenleme:

Calismak.mesele degil. Bir iste eziliyosan kapiyi carpip cikamamak mesele. Arkanda bi babanin olmadigini bilmek elin egolu heriflerine mahkum olmak mesele :) evli barkli adam igrenc igrenc sarkinca bile gidememek mesele.

Siz de mi.. Allah yardimciniz olsun. Esinizle.insallah araniz cok iyi olur ne sorununuz varsa duzelsn insallah da simdi mutlu olun

yuregime dokundu dediginiz seyler.Babaniz iyi bir baba olmamamis insl esiniz cocuklariniza iyi baba olur bir nebze avunursunuz.Brklentiye girmeyin hak etmeyenlere babaniz bile olsa

Amin insallah oyle olur. Simdiden heves ediyo cocugm olunca sunu yapcam bunu yapcam yok dizlerini kremle ovcam diye :)) bakiyorm benim babam dizlerimi ovcak? Saka gibi :))) sinirlerm bozuldu valla

Baştan aşağı tezat bu konu. Madem babanın huyunu biliyorsun ne diye yüz kızartıp para istiyorsun ki? Adam böyle vermiyor parasını sevmiyor paylaşmak zorluyorsunuz yani versin diye ölümle mi tehdit edeceksiniz nedir? Adam zamanında baba olmamış kalkıp şimdi mi baba olacak babalık yapacak peeeh....

Hanimefendi tehdit etmeme gerek yok. Annemler bosanirken nafaka filan bile almadik ondan kazandgmz halde. Tazminat bile kazandk almadk. Bizim ona yalvarmamiz bile gerekmiyo. Dava acsak catir catir bugune kadar yapmadklarini odemek zorunda kalir. Ama yapmadik hicbirini. O da hayatini kursun dedik.

Mesele para pul degil. Evlenirken babami yanimda gormek istedm ben. Annem kendini parcaliyo her seyim tam olsun diye. Dizleri agriyo kolu tutmuyo o halde calismaya devam ediyo. Ben de kardesim de calisiyoruz. Allah a sukur kurusuna muhtac degiliz. Kirk yilda bi istedm. Istemem de ayip degil ben istemeden vermek zorunda.

Yani boyle bi durumdan nasil suclu cikarilabiliyorm anlamakta gucluk cekiyorum :)

İyi de tek ben mi para pul lafını etmişim biraz yorumlara bak lütfen babalık başka para verip durması başka konunda paradan başka laf geçmemiş ki ben yanlış anlayayım her neyse ha para pul vermiş ha manevi destek vermiş ikisini de yapıp baba olamamış bu yaştan sonra da büyük şeyler beklemeyin acımayın da o size küçükken acıdı mı?

Babanın gözü bakar kör kalbide kilitlenmiş yapacak başka birşeyol yok maalesef sen istediğin kadar derdini anlatmaya çalışsanda boşuna aynı şeyleri yaşadığım için bir zaman sonra gözündende gönlündende çıkmış oluyorlar artık eskisi gibi olmasında imkansız görünüyor onun için seni evladı gibi sevmeyen için sende artık canını üzme kaybeden onlar zira ..Allahım yar ve yardımcın olsun canım amin

Tek tuk mevzuyu para sananlar olmus cogu arkadas anladi beni yorumlarin hepsini okudum merak etmeyin. Konu para para degil. Ben ondan maddi duygularm icin istemedm manevi duygularm icin istedm.

Uzuldm siz atlatabldnz mi.. benim bigun cikicakmi icimden bu duygular? Normalde cok.guclu biriyim ama bu konuyu bi turlu asamiyorum. Allah sizin de yardimciniz olsun

Bise bekleme diyenlere sastim kaldim.
Cocuk yapmasini bilen bakmasini da bilecek.
Konu direk para bile olsa konu sahibi yerden goge kadar hakli.
Cok fedakar, cok mazlum ve yoksul bir babanin bogazina yapisan hayirsiz evlat profiline sokmaya gerek yok konu sahibini.
Olay cok acik ve net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…