- 13 Ekim 2016
- 1.285
- 1.654
- 63
- Konu Sahibi Excited_00
-
+1Psikologa gidip affetme konusunu onunla görüşün.
Biz ne desek boş.
İhmal etmeyin.
Teşekkür ederim öncelikle.Allah yardimcin olsun cnm.Bence babanin gorusune git.Agla,bagir,saril icinde ne biriktiyse hepsini yap.Cok zor seyler yasamissin kolay degil gercekten.Hayali varliklari goruyorum derken konusuyor musun yani karsinda canli bir insan varmis gibi mi?Hic doktora gittin mi
Ne tür birşey bilmiyorum. Sadece konuşabildiğim varlıklar.Hayali varlıklar derken ne tür varlıklar ?
Babanıza özlem duyuyorsunuz.. affedip affetmemek sizin kararınız ama karşısına çıkıp hem içinizi döküp hemde görseniz belki iyi gelir..
Teşekkür ederim.Doktorla hallolacak bir şey değil demişsiniz ancak; aksine doktorsuz hallolmayacak bir durum bu. Hamilelik ve lohusalık dönemindeki hormon değişimleriniz tetiklemiş olabilir, masum gibi görünen bu tarz durumlar özellikle küçük çocuğu olan insanlar için zannedildiğinden katlarca tehlikelidir. Bir destek alırsanız, hiç değilse içinizi dökebileceğiniz bir profesyonele başvurursanız size iyi gelecektir, emin olun bundan. Zor zamanlar yaşamışsınız ancak hayatınızı daha da zorlaştırmanın lüzumu yok.
Gördüğüm şeyler net belirgin şeyler değil.Tam olrak ne goruyosunuz? Nasil varliklar bu bahsettiginiz?
İşte bende en son bu soruda tıkanıyorum..Tutki gittin yanına ağladın sızladın içini döktün ya da afettin
Ya sonra
Sonra iyi olacağına inanıyormusun
Evet zaten şöyle ki ben istemeyince gelmeyen şeyler.Babanızı gidip görün . Ama onun için hiçbir şey yapmayin.. ben olsam öyle yapardım. Bu affetmek olmuyor. Affetmemek de olmuyor. Sizin sorununuz aslında babanizdan kalan boşluk. Gidip görmek sizi rahatlatacaktir. Hasta olduğunuzu düşünmüyorum. Çünkü gorduklerinizin hayali olduğunun bilincindesiniz. Bir psikologdan yardım alın. Ve babanızı ziyaret edin. Affedip affetmeme kararınızı da bu görüşmeden sonra alın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?