Babamı affetmeli miyim? Çaresizlik..

Excited_00

Başlangıç:82 güncel:71.5 G. 70.0
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
1.285
1.654
63
iyi geceler arkadaşlar..
1 evladım var ellerinizden öpsün 2 buçuk aylık.
9 senelik olan boşluğumdan size biraz bahsetmek,
Fikir almak istiyorum.
Babam... benim kahramanım. Düşünce kaldıranım.
Babam işte...

Babam bir kadın ile tanıştıktan sonra bizi terketti.
4 kardeşiz bir kalemde sildi bizleri.. aşık olduğu annemi...
Ne anlatayım ki çok çektik annem ve ben.
Kardeşlerime anne baba olduk.
14 yaşındaydım gittiğinde.
Çok lüks bir hayattan çok düşük bir hayata biranda girdik. Babam kardeşleri battılar evler arabalar herşey gitti. Babamda gitti...
Çok zordu çok çalıştım hatırlıyorum da kışın ortasında 7 yaşındaki kardeşime mont alınca kendime alacak param kalmamıştı diye bütün kışı
Üst üste giydiğim kazaklarla geçirdim..
Hiç gocunmadım. Hiç şımarık bir çocuk olmadım.
Herşeyin en iyisini giyer kullanırdım.
Herşeyin gelip geçici olduğunun farkındaydım henüz 14 yaşında.
Ağır bir yük vardı omuzlarımda. 5 ay tarlalarda 7 ay restaurantta çalıştım. Küçüktüm ancak böyle yerlerde para kazanabiliyor kira ödeyebiliyordum.
Neyse çok şükür öyle böyle derken
Anneme en güzel eşyaları kıyafetleri aldım ya biraz olsun yüzünü güldürebildim ya. Herşeye değer.

Bu süreçte bedenen ve ruhen çok zor zamanlar geçirdim. 3 yıl hayali bir şekilde 2-3 kişi ile gündüz gece vakit geçiriyor konuşuyordum.
Delirdiğimi düşünenler olmuştu.
Babam bu 9 yıllık süreçte 2 kez hapse girdi.
2. Şuan hala hapiste.
Eşim o bahsettiğim hayali kişiler diyeyim. Biliyordu.
Ama artık onlar yoktu 2 yıldır.
Evladım oldu tüm acılarıma gözyaşlarıma
Uğraşlarıma armağan oldu hediye oldu bana.
Huzur buldum içimde ateşler yanarken bebeğim doğduğu andan itibaren çiçekelr açtı içimde.
5 Aydır hayali varlıkları tekrar görüyorum.
Bir doktorla olacak birşey değil bu durum.
Babamı özlüyorum özlüyorum ağlıyorum konuşmak haykırmak neden demek istiyorum.
Bunlar içimde birikti ve o hayali varlıklar bana iyi geliyor...

Aslında kısacası ben babamı affetmeli ceza evine gidip ona sarılmalı mıyım?
Karışık oldu kusura bakmayın... fazla detaya girip uzun olsun istemedim...
Okuyan yorumda bulunan herkese şimdiden teşekkürler..
Ekleme:bu bahsettiğim varlıklar babama ihtiyaç duyduğum yanlız hissettiğim zamanlarda oluyor.

Son düzenleme:
Çok zor dönemler geçirmişsiniz ve bu sizin ruhunuzda derin yaralar açmış . Lütfen kendinizin ve özellikle bebeğinizin iyiliği için bu hayali kişiler konusunda psikolojik yardım alın.
Babanızı görmeye gidip geçmişinizle yüzleşmek size iyi gelebilir. Affetmek konusunda ise ise sizin kararınız önemli. Biz ne desek boş ama ben olsam affetmezdim.
Babanız annenizi sevmekten vazgeçmiş başka birine aşık olmuş olabilir ki bu bence normaldir. Çocuklarını desteksiz ve babasız bırakmaya hakkı yoktu.işte normal olmayan bu.
Çok geçmiş olsun size.

Allah yardimcin olsun cnm.Bence babanin gorusune git.Agla,bagir,saril icinde ne biriktiyse hepsini yap.Cok zor seyler yasamissin kolay degil gercekten.Hayali varliklari goruyorum derken konusuyor musun yani karsinda canli bir insan varmis gibi mi?Hic doktora gittin mi

Doktorla hallolacak bir şey değil demişsiniz ancak; aksine doktorsuz hallolmayacak bir durum bu. Hamilelik ve lohusalık dönemindeki hormon değişimleriniz tetiklemiş olabilir, masum gibi görünen bu tarz durumlar özellikle küçük çocuğu olan insanlar için zannedildiğinden katlarca tehlikelidir. Bir destek alırsanız, hiç değilse içinizi dökebileceğiniz bir profesyonele başvurursanız size iyi gelecektir, emin olun bundan. Zor zamanlar yaşamışsınız ancak hayatınızı daha da zorlaştırmanın lüzumu yok.

Son düzenleme:
Bunu bir uzmanla gorusun
Sizinle ayni yoksunluklari yasamayan insanlar burada size yardimci olamaz..
Ben safimdir affederim
Ama kardesim asla affetmez.
O yuzden bu kisisel bir sey
Asil sizin ne istediginiz onemli

Hayali varlıklar derken ne tür varlıklar ?

Babanıza özlem duyuyorsunuz.. affedip affetmemek sizin kararınız ama karşısına çıkıp hem içinizi döküp hemde görseniz belki iyi gelir..

Seni bu hale getiren baban için bu kadar kendini yiyip bitirme.. Bir psikoloğa git ve terapi al.. Hayali varlık görüyorum diyosun önce doktora git sağlığını kazan.. Sonra da baban olacak adamı da göreceksen illa yine gör.. Allah yardımcın olsun canım.. Ben de babadan ayrı büyüdüm.. Evlendi çocuğu oldu.. Çocuk olunca bizi tamamen sildi.. Ona sağladığı imkanların hiçbirisini bize sağlamadı.. Kpss için dershaneye gittim bana dediği "bir hakkım var onu değerlendirdin değerlendirdin başka hakkın yok.. " üni deyken para isterdim tamam derdi tam iki hafta atm nin önünde köpek gibi beklediğimi bilirim.. Düğünüm oldu baba ihtiyacım var dedim yapamam dedi.. Benim oğlum iki buçuk yaşına geldi bu yaz gördü ilk defa o da buz gibi bir bakış.. Etraftakiler dede oldun dediler ne dedesi dedi.. Bana ve kardeşime çok çektirdi.. Ama ikinci evliliğinden olan kızı özel üni de tıp okuyo tam burslu bana gelmiş utanmadan x e araba sözü verdim ders bırakmazsa araba alcam de beynimden vurulmuşa döndüm.. Aramıyorum aramayacağım.. Asllaaaa.. Yani demem o ki sen benden kat ve kat ağır şeyler yaşamışsın psikolojin kaldırmamış affetme o adamı destek al.. Dua et.. Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim öncelikle.
Beni rahatsız eden varlıklar değil. Kötü bir durum yaşamadım hiç. Evet karşımda duran varlıklar konuştuğum dertleşmek midir bilmem.
Bazen çıkmaza girince çok özleyince hatta delirince onlarla konuşmak çok iyi geliyor.
Çok uzmanlarla görüştüm. Çatışıyoruz onlar başka ben başka birşey söylüyorum. Bana zararları yok ki. Her zaman olan birşey de değil. Kötü zamanlarda oluyor.

Hayali varlıklar derken ne tür varlıklar ?

Babanıza özlem duyuyorsunuz.. affedip affetmemek sizin kararınız ama karşısına çıkıp hem içinizi döküp hemde görseniz belki iyi gelir..
Ne tür birşey bilmiyorum. Sadece konuşabildiğim varlıklar.

Teşekkür ederim.
Yani zannettiğiniz gibi kötü bir durum değil tam anlatamıyorum aslında. İş hayatımda özel hayatımda hiçbir zararını görmediğim bir durum.
Uzman doktorum ile hala irtibattayız.
Tamamen bir boşluğu doldurmaya çalıştığımı,
Elimde olan bir durum olduğunu söylüyor.

Babanızı gidip görün . Ama onun için hiçbir şey yapmayin.. ben olsam öyle yapardım. Bu affetmek olmuyor. Affetmemek de olmuyor. Sizin sorununuz aslında babanizdan kalan boşluk. Gidip görmek sizi rahatlatacaktir. Hasta olduğunuzu düşünmüyorum. Çünkü gorduklerinizin hayali olduğunun bilincindesiniz. Bir psikologdan yardım alın. Ve babanızı ziyaret edin. Affedip affetmeme kararınızı da bu görüşmeden sonra alın bence.

Psikiyatriye gitmelisin o varlıklar hiç hayra alamet degil.Ya uç harfliler yada psikoz bir hastalık habercisi olabilir Allah korusun..Felak nas oku surekli..Korunma yontemleri ogren..
Babani girmek istiyorsan gor bence.Affetme ama gör.Icinde kalmasin. O da hapiste zor günler geciriyordur.Cezasini çoktan çekmiştir.Neden girdi hapise?

Tam olrak ne goruyosunuz? Nasil varliklar bu bahsettiginiz?
Gördüğüm şeyler net belirgin şeyler değil.
Şöyle söyleyeyim; ben konuşmaya başlayınca paylaşmak istediğim zamanlarda gelen varlıklar.
Yani beni rahatsız eden istemeden gelen şeyler değil.

Evet zaten şöyle ki ben istemeyince gelmeyen şeyler.
Tamamen benim ihtiyaç duyduğum istediğim zamanlar da olan şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…