• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Öncelikle başınız sağolsun.acinizi çok iyi anliyorum.cunku pazar günü bende babamı kaybettim.cok iyi bir ilişkimiz olduğunu söyleyemem ama yine de çok ağır geldi bana.sizin açınız belki benden kat kat fazla.Allah sizlere sabır babaciginiza da yattığı yerde huzur versin.Fatiha yı da okudum hem kendi babama hem sizin babanıza.
Keske babam bizi 1 kere kırsaydı 1 kere incitseydi ama yok aklımıza getirelimde biraz teselli alalım
Babam melek gibiydi düşünceli anlayışlı merhametli yüreğimi dağladı gitti

Allah sabırlar versin, çok üzüldüm....
Babacığınızın makamı cennet olsun, Allah merhameti ile muamele etsin inşallah.
Sizlere ferahlık sabır sukunet dilerim.
Çok zordur....
Hepimiz bir gün içeceğiz bu şerbeti.
Cennette buluştursun Yüce Allah tüm sevdiklerini kaybedenleri, kuvvet diliyorum size.
Amin Allahım babam 30 gün hastanede çok yoruldu ilaçlardan belkide dinlenmeye ebedi uykuya çekildi 😭😭😭😭 gözümden akan bir damla yaşa kıyamayan babam sel su etti gözlerimi bu acının tarifi yok hiçbir acı benzemiyor

Keske babam bizi 1 kere kırsaydı 1 kere incitseydi ama yok aklımıza getirelimde biraz teselli alalım
İyiki öyle bir baban var canım benim. Son nefesine kadar ardından hayır dualar ile anacağı evlatlar yetiştirmiş olması babanın en büyük hazinesi. Rabbim sizi cennetinde kavuştursun inşallah. Allah ecir sabır versin 😔 sürekli girip girip baktım, kalbim çarptı bildirimi görünce..ne denir nasıl denir bilemiyor insan.

Hem Gazi hem şehid! Onun rahmeti Rahman a kavuştuğu günü düğünü bayramı be kardeşim. Her kula nasip olmaz böyle kurtuluş. Biz hüsnü zan edelim,Rabbim kabul buyursun. Gidene mutluluk kalana keder.... gönlüne serinlik nasip eylesin mevlam. Amin Amin Amin
Hastanede yattığı günden bu güne kadar tanıyan tanımayan herkes Babamdan razıyım dedi kimseyi kırmamış senelerce insanlarla işler yaptı mağaza işleri gelen giden herkes şok oldu herkes üzgün 😭😭 insallah Allahım cennetinle mükafatlandır

Çok üzüldüm. Ben 30 gün dayanmış, kurtulur diyordum. Ne illet bir hastalık bu korona 😕 Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun.
Ben de babamı geçen sene kaybettim. 16 gün yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi ama yenildi. Babasızlık hayatımda tattığım en kötü, en acı şey. Babamla birlikte çocukluğum gitti. Onsuz 1 senede 30 sene yaşlandığımı hissediyorum.
ilk günler çok zor geçiyor ama zamanla hayata dönüyorsunuz. Çünkü elden başka bir şey gelmiyor. Hepimizin gideceği yer aynı.
Allah geride kalanlara sabır versin 🙏🏻🤲🏻
Bunca zaman gecti babam demekki dayanacak bize gelmek için çabalıyor diye seviniyordum sürekli 1 gün bile durumu kötüye gitmedi hep aynı kaldı doktorlar hep ne kadar dirençli uyutulmasina rağmen ellerini ayaklarını oynatıyor dedi son 2 gün değerleri normale dönmeye başlamış tek sıkıntı kanına hastane enfeksiyonu bulaşmış ve düşürememisler bir türlü ama 1 tık daha iyi olsaymış babam bizi bırakıp gitmiycekti😭 çok çabaladı ama olmadı babam bizi belkide alıştırmak istedi yokluğuna Ben çok üzülüyordum hissetti biliyorum bir anda gidersem dayanamaz dedi 😭😭 koronası bitmişti o yuzden aldık babamı ezan sesini duyduğu anda koşa koşa gittiği evimizin yanında 😭😭😭 camiye getirdik yıkadılar kefenlediler namazını kıldık helallik aldık Babamın yüzüne baktım seslendim ama cevap vermedi dualarla kuranlarla ebedi evine koyduk babam kendine ev aldı 😭😭😭😭
Ben mezarlık olan yerden geçince kafamı çevirip bakamazdım içim almazdı
Babamı mezara koyana kadar gözlerimi ayırmadım insanın sevdiği olunca durun o sekildede olsa biraz yanına girip yatayım diyor😭😭 en zor kısım toprak atmaları oldu babama güller serpmek isterken toprak attılar😭 buz gibi toprağa koydular😭
Babam hep kalın giyinirdi soğuk olunca üşüdümü
Bizsiz duramazdı bırakıp eve gelince bize küstümü
Kapalı yerde daralırdı hep hava almak için çıkardı çok toprak koydular üstüne daraldımı
Beyaz renk hiç yakışmadı hiç sevmedim babama kareli mavi gömlekleri ne çok yakışırdı
Hepsini yıkamış ütülemistim gelince bayram edeceğiz bayram etmedik demiştik babamı beyazlar içinde getirdiler
Simdi siz söyleyin babası olmayan kardeşlerim yüreğimi delen bu acı ne zaman hafifliycek
Annem odasına giremiyor Babamın yatağına ben yatacağım ne zaman girebileceğiz
Elbiselerini nezaman dolaptan odana eşyalarını çıkaracağız biz nasıl dayanacagiz nasıl 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Bunca zaman gecti babam demekki dayanacak bize gelmek için çabalıyor diye seviniyordum sürekli 1 gün bile durumu kötüye gitmedi hep aynı kaldı doktorlar hep ne kadar dirençli uyutulmasina rağmen ellerini ayaklarını oynatıyor dedi son 2 gün değerleri normale dönmeye başlamış tek sıkıntı kanına hastane enfeksiyonu bulaşmış ve düşürememisler bir türlü ama 1 tık daha iyi olsaymış babam bizi bırakıp gitmiycekti😭 çok çabaladı ama olmadı babam bizi belkide alıştırmak istedi yokluğuna Ben çok üzülüyordum hissetti biliyorum bir anda gidersem dayanamaz dedi 😭😭 koronası bitmişti o yuzden aldık babamı ezan sesini duyduğu anda koşa koşa gittiği evimizin yanında 😭😭😭 camiye getirdik yıkadılar kefenlediler namazını kıldık helallik aldık Babamın yüzüne baktım seslendim ama cevap vermedi dualarla kuranlarla ebedi evine koyduk babam kendine ev aldı 😭😭😭😭
Ben mezarlık olan yerden geçince kafamı çevirip bakamazdım içim almazdı
Babamı mezara koyana kadar gözlerimi ayırmadım insanın sevdiği olunca durun o sekildede olsa biraz yanına girip yatayım diyor😭😭 en zor kısım toprak atmaları oldu babama güller serpmek isterken toprak attılar😭 buz gibi toprağa koydular😭
Babam hep kalın giyinirdi soğuk olunca üşüdümü
Bizsiz duramazdı bırakıp eve gelince bize küstümü
Kapalı yerde daralırdı hep hava almak için çıkardı çok toprak koydular üstüne daraldımı
Beyaz renk hiç yakışmadı hiç sevmedim babama kareli mavi gömlekleri ne çok yakışırdı
Hepsini yıkamış ütülemistim gelince bayram edeceğiz bayram etmedik demiştik babamı beyazlar içinde getirdiler
Simdi siz söyleyin babası olmayan kardeşlerim yüreğimi delen bu acı ne zaman hafifliycek
Annem odasına giremiyor Babamın yatağına ben yatacağım ne zaman girebileceğiz
Elbiselerini nezaman dolaptan odana eşyalarını çıkaracağız biz nasıl dayanacagiz nasıl 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Çok zor.. Ben annemi babamı yıllar önce kaybettim. 18 ay önce de kızkardeşimi kaybettim. O ilk h afta çok zor dayanikmaz. Çok dua oku ve hepimiz bu dünyada misafiriz bilmeliyiz. Bizler de gideceğiz. Zamanla alışacaksın. Tabi ki yoklukları doldurulamaz ama yapacak birşey yok.

SELAMIN ALEYKUM EVET 4 GÜN OLDU BUGÜN BENİM BIZLERIN DUASI KABUL OLMADI 😭
ALLAH BİZİMDE BABAMIZI ALDI BIZDE YETİM KALDIK PAZAR AKŞAMI GELEN TELEFON SONRASINDA BIR TELASLANDIM ZATEN VE O TELASIMIZ
BOSUNA DEĞİLMİŞ PAZARTESI SABAH TÜM KARDESLERIM VE ANNEM BABAMIN SONSUZ RAHMETINE GIDERKEN HISSETTIK 😭 VE KARA HABER GELDİ BİZ YIKILDIK BIZ YARIM KALDIK BİZ BABASIZ KALDIK .
SİZLERE ANLATMAK İSTEDİĞİM O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ AMA BEN KONUŞAMIYORUM😭
ŞİMDİ ALLAHTAN SABIR İSTİYORUZ
Rabbim sizlere sabırlar versin. Babacığınızın da mekanını cennet eylesin inşallah.

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
atlatma ihtimali var , ona moral verin , ilgilenen doktor ve hemşirelerinde tuttuğu altın olsun deyin.

Allah sabırlar versin.ne mutlu babanizada sizede.demeyin öyle.olum kırgınlıkları alıp götürmüyor maalesef.cok farklı olabilecekken herşey,o yüreğindeki kirginliklar bile ağır geliyor insana.yasanamayanlar ukte kalıyor insanın içinde.ne güzel babanizla hep güzel anılarınız var.biz çok ağır şeyler yaşadık.bu durumda babanızın goctugune mi yanasiniz heba olup giden yıllara mi yoksa yaşanabilecekken yaşanmayan güzel anilarami bilemiyor insan.gunlerdir gözümün yaşı dinmiyor.ama yaşananlara bir agliyosam yasanamayanlara beş ağlıyorum.Allah sizede bol bol sabırlar versin.

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Ahhh canımm benimm yaaa..
allahh acill şifalar versin inşallahh seni çok iyi anlıyorum
bir insanın babası olmamasına çok ii anlıyorum bende çok özlüyorum koskoca 11 yıl oldu
acaba şuan nasıll aradan bikaç gün gemiş konu açmanız
inşallahh güzel haberi alırım şuan :(

Yazan üyeye katılıyorum. Baba sevgisi nedir bilemediğim için, kaybedersem yaşayamadıklarıma daha çok ağlayacağım sanırım. Babasını kaybeden ve onu güzel anan insanlara bile imreniyorum. Çok şanslısınız baba sevgisini böyle güzel yaşadığınız için. Allah cennetinde kavuştursun sizleri inşallah.

Yazan üyeye katılıyorum. Baba sevgisi nedir bilemediğim için, kaybedersem yaşayamadıklarıma daha çok ağlayacağım sanırım. Babasını kaybeden ve onu güzel anan insanlara bile imreniyorum. Çok şanslısınız baba sevgisini böyle güzel yaşadığınız için. Allah cennetinde kavuştursun sizleri inşallah.
Allahım Amiiiinnn

SELAMIN ALEYKUM EVET 4 GÜN OLDU BUGÜN BENİM BIZLERIN DUASI KABUL OLMADI 😭
ALLAH BİZİMDE BABAMIZI ALDI BIZDE YETİM KALDIK PAZAR AKŞAMI GELEN TELEFON SONRASINDA BIR TELASLANDIM ZATEN VE O TELASIMIZ
BOSUNA DEĞİLMİŞ PAZARTESI SABAH TÜM KARDESLERIM VE ANNEM BABAMIN SONSUZ RAHMETINE GIDERKEN HISSETTIK 😭 VE KARA HABER GELDİ BİZ YIKILDIK BIZ YARIM KALDIK BİZ BABASIZ KALDIK .
SİZLERE ANLATMAK İSTEDİĞİM O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ AMA BEN KONUŞAMIYORUM😭
ŞİMDİ ALLAHTAN SABIR İSTİYORUZ
Çok üzgünüm.Allah dayanma gücü versin,kalbinize ferahlık versin.Mekanı cennet olsun babanızın:(

Back
X