• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

SELAMIN ALEYKUM EVET 4 GÜN OLDU BUGÜN BENİM BIZLERIN DUASI KABUL OLMADI 😭
ALLAH BİZİMDE BABAMIZI ALDI BIZDE YETİM KALDIK PAZAR AKŞAMI GELEN TELEFON SONRASINDA BIR TELASLANDIM ZATEN VE O TELASIMIZ
BOSUNA DEĞİLMİŞ PAZARTESI SABAH TÜM KARDESLERIM VE ANNEM BABAMIN SONSUZ RAHMETINE GIDERKEN HISSETTIK 😭 VE KARA HABER GELDİ BİZ YIKILDIK BIZ YARIM KALDIK BİZ BABASIZ KALDIK .
SİZLERE ANLATMAK İSTEDİĞİM O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ AMA BEN KONUŞAMIYORUM😭
ŞİMDİ ALLAHTAN SABIR İSTİYORUZ

Canim ya. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insallah. Sizede bol bol sabirlar diliyorum. Biliyorum sözlerin o durumda pek bir faydasi yok ama acini derinden paylastigimi bilmeni isterim. Tekrar Allah bol bol sabir versin

Bunca zaman gecti babam demekki dayanacak bize gelmek için çabalıyor diye seviniyordum sürekli 1 gün bile durumu kötüye gitmedi hep aynı kaldı doktorlar hep ne kadar dirençli uyutulmasina rağmen ellerini ayaklarını oynatıyor dedi son 2 gün değerleri normale dönmeye başlamış tek sıkıntı kanına hastane enfeksiyonu bulaşmış ve düşürememisler bir türlü ama 1 tık daha iyi olsaymış babam bizi bırakıp gitmiycekti😭 çok çabaladı ama olmadı babam bizi belkide alıştırmak istedi yokluğuna Ben çok üzülüyordum hissetti biliyorum bir anda gidersem dayanamaz dedi 😭😭 koronası bitmişti o yuzden aldık babamı ezan sesini duyduğu anda koşa koşa gittiği evimizin yanında 😭😭😭 camiye getirdik yıkadılar kefenlediler namazını kıldık helallik aldık Babamın yüzüne baktım seslendim ama cevap vermedi dualarla kuranlarla ebedi evine koyduk babam kendine ev aldı 😭😭😭😭
Ben mezarlık olan yerden geçince kafamı çevirip bakamazdım içim almazdı
Babamı mezara koyana kadar gözlerimi ayırmadım insanın sevdiği olunca durun o sekildede olsa biraz yanına girip yatayım diyor😭😭 en zor kısım toprak atmaları oldu babama güller serpmek isterken toprak attılar😭 buz gibi toprağa koydular😭
Babam hep kalın giyinirdi soğuk olunca üşüdümü
Bizsiz duramazdı bırakıp eve gelince bize küstümü
Kapalı yerde daralırdı hep hava almak için çıkardı çok toprak koydular üstüne daraldımı
Beyaz renk hiç yakışmadı hiç sevmedim babama kareli mavi gömlekleri ne çok yakışırdı
Hepsini yıkamış ütülemistim gelince bayram edeceğiz bayram etmedik demiştik babamı beyazlar içinde getirdiler
Simdi siz söyleyin babası olmayan kardeşlerim yüreğimi delen bu acı ne zaman hafifliycek
Annem odasına giremiyor Babamın yatağına ben yatacağım ne zaman girebileceğiz
Elbiselerini nezaman dolaptan odana eşyalarını çıkaracağız biz nasıl dayanacagiz nasıl 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Acınız çok taze, 9 ay oldu babamda koronadan vefat etti.Acı kalbinde hep kalıyor ama Rabbim ona dayanacak dirayeti veriyor,alışıyorsunuz mecburen.Başka çaremiz yok ki.Bir gün kavuşacağız ebedi alemde.Okuyun babanıza bol bol,bu size de iyi gelir ona da.
Son kez görmüşsünüz bize son kez göstermediler bile....

Ahhh o kadar çok bekledim ki iyi haber.
Allah yattığı yerde rahat ettirsin İnşallah.
Çok üzüldüm gerçekten acınız buradan hissediliyor.
Ne mutlu ki sizde böyle hatıralar bırakarak gitmiş. Allah da babanızdan razı olsun.
Sabırlar diliyorum başınız sağ olsun.

ALLAH BİZİMDE BABAMIZI ALDI BIZDE YETİM KALDIK PAZAR AKŞAMI GELEN TELEFON SONRASINDA BIR TELASLANDIM ZATEN VE O TELASIMIZ
BOSUNA DEĞİLMİŞ PAZARTESI SABAH TÜM KARDESLERIM VE ANNEM BABAMIN SONSUZ RAHMETINE GIDERKEN HISSETTIK 😭 VE KARA HABER GELDİ BİZ YIKILDIK BIZ YARIM KALDIK BİZ BABASIZ KALDIK .
Mekanı cennet olsun inşallah, sizlere de sabırlar diliyorum, çok çok üzüldüm😔

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşaallah.

Canim ya. Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun insallah. Sizede bol bol sabirlar diliyorum. Biliyorum sözlerin o durumda pek bir faydasi yok ama acini derinden paylastigimi bilmeni isterim. Tekrar Allah bol bol sabir versin
Nasıl perişan oldum olduk.
Dualarınızda ne olur yer verin dua babamı geri getirmeye yetmedi belki ama en azından cennet olsun mekanı 😭😭😭

Ahhh o kadar çok bekledim ki iyi haber.
Allah yattığı yerde rahat ettirsin İnşallah.
Çok üzüldüm gerçekten acınız buradan hissediliyor.
Ne mutlu ki sizde böyle hatıralar bırakarak gitmiş. Allah da babanızdan razı olsun.
Sabırlar diliyorum başınız sağ olsun.
Nasıl iyisiniz 😭🙏
InşAllah mekanı cennet olsun
Amiiin Allah Babamdan razı olsun
Annem çok içerliyor onu nasıl toparlayacağim onun nasıl kafasını dağıtacağım bana yardım edin 😭

Nasıl iyisiniz 😭🙏
Annem çok içerliyor onu nasıl toparlayacağim onun nasıl kafasını dağıtacağım bana yardım edin 😭

Imkaniniz varsa anneniz ve kendiniz icinde psikoljik destek alin bir süre. Allah bol bol sabir versin..eş icin ayri zor, cocuk icin ayri zor vallaha :(

Bunca zaman gecti babam demekki dayanacak bize gelmek için çabalıyor diye seviniyordum sürekli 1 gün bile durumu kötüye gitmedi hep aynı kaldı doktorlar hep ne kadar dirençli uyutulmasina rağmen ellerini ayaklarını oynatıyor dedi son 2 gün değerleri normale dönmeye başlamış tek sıkıntı kanına hastane enfeksiyonu bulaşmış ve düşürememisler bir türlü ama 1 tık daha iyi olsaymış babam bizi bırakıp gitmiycekti😭 çok çabaladı ama olmadı babam bizi belkide alıştırmak istedi yokluğuna Ben çok üzülüyordum hissetti biliyorum bir anda gidersem dayanamaz dedi 😭😭 koronası bitmişti o yuzden aldık babamı ezan sesini duyduğu anda koşa koşa gittiği evimizin yanında 😭😭😭 camiye getirdik yıkadılar kefenlediler namazını kıldık helallik aldık Babamın yüzüne baktım seslendim ama cevap vermedi dualarla kuranlarla ebedi evine koyduk babam kendine ev aldı 😭😭😭😭
Ben mezarlık olan yerden geçince kafamı çevirip bakamazdım içim almazdı
Babamı mezara koyana kadar gözlerimi ayırmadım insanın sevdiği olunca durun o sekildede olsa biraz yanına girip yatayım diyor😭😭 en zor kısım toprak atmaları oldu babama güller serpmek isterken toprak attılar😭 buz gibi toprağa koydular😭
Babam hep kalın giyinirdi soğuk olunca üşüdümü
Bizsiz duramazdı bırakıp eve gelince bize küstümü
Kapalı yerde daralırdı hep hava almak için çıkardı çok toprak koydular üstüne daraldımı
Beyaz renk hiç yakışmadı hiç sevmedim babama kareli mavi gömlekleri ne çok yakışırdı
Hepsini yıkamış ütülemistim gelince bayram edeceğiz bayram etmedik demiştik babamı beyazlar içinde getirdiler
Simdi siz söyleyin babası olmayan kardeşlerim yüreğimi delen bu acı ne zaman hafifliycek
Annem odasına giremiyor Babamın yatağına ben yatacağım ne zaman girebileceğiz
Elbiselerini nezaman dolaptan odana eşyalarını çıkaracağız biz nasıl dayanacagiz nasıl 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Çok ama çok üzgünüm 😔
Rabbim sizlere sabır versin
Mekanı cennet olsun inşallah
Dinmeyen acı yok kardeşim 24 sene olmuş babamı kaybedeli
Aynı kaza da babamın ve 11 yaşında ki abimin paramparça cenazelerini verdiler bize
Ah çok acı çok ama Rabbim sabrını da veriyor işte
Bir anda geçmeyecek elbette zamanla hafifleyerek azalacak
Ne denir ki bahaneler farklı, hepimizin gireceği yer aynı
Beden olarak düşünmeyin artık ruhunu daima yanınızda hissedin
Tekrardan sabırlar diliyorum size ve ailenize

Nasıl iyisiniz 😭🙏
Anneniz için de çok zor. Açısı çok yeni. Biraz geçince doğayla iç içe olabileceği bir yere mi götürseniz. Bir şeylerle uğraşması meşgale olur ona da.
Psikolojik destek alma imkanı varsa çok daha iyi olur.

Çok ama çok üzgünüm 😔
Rabbim sizlere sabır versin
Mekanı cennet olsun inşallah
Dinmeyen acı yok kardeşim 24 sene olmuş babamı kaybedeli
Aynı kaza da babamın ve 11 yaşında ki abimin paramparça cenazelerini verdiler bize
Ah çok acı çok ama Rabbim sabrını da veriyor işte
Bir anda geçmeyecek elbette zamanla hafifleyerek azalacak
Ne denir ki bahaneler farklı, hepimizin gireceği yer aynı
Beden olarak düşünmeyin artık ruhunu daima yanınızda hissedin
Tekrardan sabırlar diliyorum size ve ailenize
İçimiz yanıyor ölüyorum sadece 1 kere sarılıp elini tutsaydık yeterdi

Başınız sağ olsun. Sonsuz sabırlar dilerim size ve ailenize.

Basın sağolsun. İyi bir haber okumak için hemen son sayfaya geçtim , olmamış ne diyebilirim bu acinin tarifi yoktur eminim teselli de edemiyorum sadece sabır diliyorum :(

Basın sağolsun. İyi bir haber okumak için hemen son sayfaya geçtim , olmamış ne diyebilirim bu acinin tarifi yoktur eminim teselli de edemiyorum sadece sabır diliyorum :KK43:
Günler geçiyor ama ne babam geliyor nede sesi 😭
Gitti..
Bugün elbiselerini topladık ama nasıl topladık ölümden beterdi

Kardesim nolursun güçlü dur yıkılma.sana kardesim demek istiyorum.inan şu an ağlıyorum.şu an yasadigin acıyı derinden hissediyorum inan.sapasağlam babanı yürüyerek hastaneye gönderip ölüm haberini almak ne acı :( benim de annem annem geçen sene tam da bu zamanlarda virüse yakalandı yoğun bakimda kalmisti tam bir ay.ama ben o bir ay boyunca her gün ölüp diriliyordum doktorlar durumu kötü diyordu entübe degil ama entübeye gidebilir diyordu.sonra Allaha binlerrrce kez sükürler olsun ki Allah dualarimizi kabul etti ve annem yaşama döndü.annemin astimi vardi astimi koaha döndü.ama olsum yine de sukrediyorum annem yasiyor Allah onu bizlere bagisladi diye.şu an babanin ölümünü kabullenmen cok cokk zor seni cok iyi anliyorum :( ama güclü dur.baban cennette sizi bekliyor olacak.şu belki seni izliyor belki yaninizda siz üzülmeyin ki o da üzülmesin nolur.basin sagolsun tekrardan allah butun sevdigini kaybeden insanlara sabrini versin insallah.

Canım başın sağolsun. Rabbim babacığının mekanını cennet eylesin. 6 ay önce hastanede covid tedavisi görüyordum. 10 gün hastanede yattım, sabah taburcu oldum ve 11.gün babamın ölüm haberini aldıım. Nasıl çıktım, nasıl o hasta halimle arabaya koşup babamın evine yetişmeye çalıştım herşey kabus gibi. Kapının önüne kavuştuğumda yıkılmışım yere, herşey bir film şeridi gibi. Hastaydım diye ne anneme ne kardeşlerime sarılabildim. Acımı hep tek yaşamak zorunda kaldım. Onlara sımsıkı sarılıp hüngür hüngür ağlamayı çok istedim ama onlara birşey olmasın diye hep uzakta 1 sandalye üzerinde kendi başıma oturdum. O hasta halimle kaç gün yemek yemedim kaç gün uykusuz kaldım bilmiyorum. Ateşler içinde yandım, diyemedim. Ben babamı 15 gün görememiştim hastaydım diye. Ve ölüm haberi geldi. Mezarına sarılıp ben hastaneden çıkıp senin cenazene mi gelecektim diyip hüngür hüngür ağladım. Çoook zooor.
Dün gece babamı gördüm rüyamda, tam oturmuş babama ağlıyordum ki senin mesajına denk geldim. Bende evliliğimin 1.yılında babamı ani bir kalp kriziyle kaybettim, çok isterdim daha fazla vakit geçirmek, bebeğim olsun o da görsün. Hiçbiri nasip olmadı... Bu acı hiç geçmeyecekmiş gibi, her gün yüreğimi yakıyor. Ancak yaşayan bilirmiş.

Son düzenleme:
Back
X