• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Kalp krizi riski arttırıyor o ilaç mutlaka kan sulandırıcı iğne yada coraspirin şart.
Su gerçeği göz ardı edemeyiz ki hastalığa yakalanan herkeste bir kalıntı kaliyor kalacak en azından bir süre .
(Ayakta atlatıp günahsız insanlara bulaştıran caniler hariç)
Evet zaten corasprin kullanıyorlardı annem aşırı bilinçli çok şükür ki herşeyi önceden yapmıştı . Nefes egzersizi yaptı hastaneye yattıkları zaman nefes 100 çıkıyormuş şaşırmışlar orada .hastanede iğne vurdular kan sulandırmak için

Babama gelen ilaç şu romatizma ilacıymış. Anneannem 30 senedir kullanıyor ismi faviravir. Babama ilaç geldi hemen . Annem ilk negatif çıktığı için ilaç gelmedi . Sonra annem de belirtiler başladı kardeşimde de . Ama filasyon ekibi 2 gün sonra test yapalım demiş . O arada annem ilaç kullanmadı . Annemle babam aynı anda hastanede yattılar ciğerleri çok kötü diye . Doktor hemen ilaca başlatmış annemi . Sonra sordum kalkan ilaç oymuş
Benim bilgim de ilacin sitma ilaci oldugu yonunde ve Corona tedavisinde kullanilmasinin mantiksiz oldugu yonunde, hatta avrupa da bilim insanlari o ilaci yayinlara listeye koymamislar.

yakinlariminda kullandigi ilaclardi bu kaldirilanlar sigortanin karsilamadigi bi de igne tavsiye etmislerdi onlara. Bu taraftan bakinca kafalarina gore hekimlik yapiliyor gibi gorunuyor dunyada baska ulkelerde kullanimadi saniyorum.

ilac japon menseili bi ilac olabilir o ulke bile kendi listesine koymamisti diye hatirliyorum yine net degil cok kaynak takip edince enformasyon yigilmasi oluyor kafamin icinde kusura bakmayin buraya bosalttim hepsini.

Benim bilgim de ilacin sitma ilaci oldugu yonunde ve Corona tedavisinde kullanilmasinin mantiksiz oldugu yonunde, hatta avrupa da bilim insanlari o ilaci yayinlara listeye koymamislar.

yakinlariminda kullandigi ilaclardi bu kaldirilanlar sigortanin karsilamadigi bi de igne tavsiye etmislerdi onlara. Bu taraftan bakinca kafalarina gore hekimlik yapiliyor gibi gorunuyor dunyada baska ulkelerde kullanimadi saniyorum.

ilac japon menseili bi ilac olabilir o ulke bile kendi listesine koymamisti diye hatirliyorum yine net degil cok kaynak takip edince enformasyon yigilmasi oluyor kafamin icinde kusura bakmayin buraya bosalttim hepsini.
Yok rica ediyorum ne demek . Kardeşimin arkadaşı bizimkilerden önce olmuştu . İlaç gelince demiş ki böyle ilaç geldi ama ilacı içmeyeceğim. Annem de resim at bakayım demiş . Biz o ilaç olduğunu öyle öğrendik . Annem anneannen 30 senedir içiyor bunu dedi iltihaplı romatizma hastası o . Okumaktan o kafa çok yoruldum ki beynim kazan gibi artık benim

O ara yaptırırken biontech yokmuydu yoksa artık ilk doz yapilmisti diyemiydi neydi mecbur yaptirdik ee madem laf olsun diyeyse neden bizim gibi kac insanin günahına girdiler! Yazık
Takip ettigim kadariyla o zamanlar depolama ve transfer sikintisindan Sinovac islerine gelmisti. Isin bahanesi de olabilir alan ülkeler aldi.

o zamanlar da söylendi Sinovac‘ in koruyuculugu 54% -60% gibi bi araliktaydi 80-90% biontech icin hatta 2.doz icinde 94% duydum en son hatta Ugur Sahin gerekirse 3. dozu bile tavsiye ediyordu.

idareciligi talep etmek iyi hos ama gerekeni gerektigi zaman yapabilmek herkesin harci degil. Sistemin de isine geliyor. Sinova‘ i getirirken de araci kurum uzerinden getirdiler bi cikar pesinde kostular sonra onunda devami gelmedi. Saglik siyasetin ustunde bi yere konumlanmiyor ne yazik ki

Rabbim sizlere bağışlasın inşallah.. tez zamanda şifa bulsun derman arayan herkesin dualarına icabet etsin Allahım:(

Yok rica ediyorum ne demek . Kardeşimin arkadaşı bizimkilerden önce olmuştu . İlaç gelince demiş ki böyle ilaç geldi ama ilacı içmeyeceğim. Annem de resim at bakayım demiş . Biz o ilaç olduğunu öyle öğrendik . Annem anneannen 30 senedir içiyor bunu dedi iltihaplı romatizma hastası o . Okumaktan o kafa çok yoruldum ki beynim kazan gibi artık benim
Ayni durumdayim her sey kafamin icinde mevcut ama hangisi yeni hangisi eski siralamasi yok ve nereden edindim orasi da muallak.
Ben o ilaci sitma ilaci diye biliyordum nerden edindigimi hatirlarsam size ozelden yazarim.
Hatta söyle ki kullanilan o ilaclarin uzun vadede insanlarin kalp sikintisi yasamasinda payinin oldugunu söylemislerdi.

umarim tum bunlar kisa surede sorunsuz gecer gider, bunlari unutacak yeni dertler edinmeyiz

Rabbim şifa versin o yoğun bakım sürecini beklemek çok kötü bir duygu benim babam 13 gün dayanabildi (korona değildi) çok zor dayanması. Rabbim sizin babanıza ömür versin iyileşsin İNŞALLAH

Yaşlılar aşı olmadan önce ve sonra kan sulandırıcı kullanmalılar zaten. Yaşlılar da pıhtı atma olayı daha fazla normalde de zaten. Bakınız ben 28 yaşındayım. 26 yaşımda beynime pıhtı attı, üstelik genetik bi pıhtılaşma sıkıntım yok. Aşı çıksa bana nörologum kan sulandırıcı içip sinovac vurulmalısın dedi.
Güvenmiyorum faz 3 çalışmalarına denek oluyoruz etkileri ne bilinmiyor herşey günlük gülistanlık gibi gösteriliyor ama değil bir dayatmadır gidiyor uzun vadede noluyor gelecek nesiller mi bozulacak Afrika'daki denek kabilelerde olduğu gibi başka hastalık mı türeyecek belli değil

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Allah yardımcınız olsun inşallah Rabbim şifa versin tez zamanda sağ sağlık evine gelsin

Rabbim Şafi sıfatıyla tez zamanda şifa versin inşallah. Ağladım okurken, güzel haberini mutlaka yaz, takip ediyor olacağım. Allah babanı korusun, sizlere bağışlasın inşallah

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
ALLAH ım şifa versin İNŞALLAH
çok zor biliyorum babamda hastanede yattı kasım ayında çok şükür atlattı ALLAH birdaha göstermesin.

Biz zaten aşı olmasına rağmen covit olabileceğini biliyorduk ama tek birsey varki televizyonlar bakanımız surekli "aşı önemli %bilmem kaç koruyor yoğun bakım olmadan atlatiyor" dedikleri için 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Sağlık bakanımızın en başından beri dilinden aşı düşmüyor zaten. Hastalıklara karşı güçlü silahımız olan bağışıklıktan ve sağlıklı beslenme üzerine birsey duyamadık. İnsanları korkutarak hastalık hastası yaptılar. Biz evlerde hapisken turistler ülkenin sefasını yaşadı. En başından beri tutarsız konuştular. Tutarsızlıklar silsilesi içinde kalakaldık.
Aşı olayına gelirsekte aşı içerisinde inaktifte olsa virüs veriliyor vücuda. Herkesin bünyesi farklı 9 kişide birşey olmaz 10.kişide olur.
Lütfen doktorunuzdan asie formu doldurmasını isteyin. Eğer yan etkileri yaşayanlar bu formu doldurmazsa gerçek yan etkilerini bilemeyiz. Aşıyı bulan bilim adamları bile aşının ağır yan etkileri olabilir derken, tv deki doktorların hiçbir yan etkisi yok demeleri de ironik.

Size bir tavsiye vermek istiyorum televizyondaki kimseye inanmayın. Çünkü onlar neye inanmanızı isterlerse sadece onu söylüyorlar.

İnşallah Rabb'im tüm hastalara ve senin babana şifa versin, güzel haberlerini mutlu haberlerini burda paylaşırsın inşallah,Rabb'im inşallah senin çocuklarını gorneyi de nasip etsin ikisine

Aşırı cehalet içeren "günde 24 doz ilaca karşıyım" mesajına ithafen:
o ilacın ne işe yaradığı ya da ne yan etkisi olduğu konusunda en ufak fikri olmayan insanların aksine ne işe yaradığını ve yan etkilerini bilen biri olarak söylüyorum. İlaç ilk gün sabah 8 akşam 8 tane içilip sonraki dört gün boyunca sabah 3 akşam 3 içilmektedir. Aşıların da yan etkileri covidin bıraktığı hasarla karşılaştıramayacak derecede azdır. Özellikle de sinovacın yani çin aşısının pek bilinen bir yan etkisi yok.
Babanıza çok geçmiş olsun. Aşının koruyuculuğu ikinci dozdan 14 gün sonra başlıyor. Babanız muhtemelen 14 gün dolmadan hastalığı kapmış çünkü hastaneye yatacak kadar semptom göstermeleri genellıkle 8-12 günleri buluyor hastaların. Bu da demektir ki aşının 2. dozundan sonra 8. ya da 10. gün gibi bulaşmış. Allah şifa versin çok zor gerçekten.
Aşı şirketlerinin dahi sorumluluk almadığı ruhsatı olmayan bir aşının yan etkilerinin az olduğuna nasıl bu kadar emin oldunuz acaba? Aşı karşıtı değilim çocuklarımın aşılarını yaptırdım. Aşı yaptırırken bile onam alınıyor. Onlar bile bu kadar emin değil yan etkilerinden. Bu duyduğum kaçıncı insan Aşıdan sonra vefat eden covid olup ağır geçiren.

Çok üzüldüm gerçekten.
Allah şifa versin inşallah.
Dilerim babanız tez zamanda sağlığına kavuşur, siz de babacığınıza kavuşursunuz.
Dualarımdasınız.

Allah şifa versin öncelikle.

Bildiğim kadarıyla Sinovac, Biontech'ten farklı olarak 2. doz vurulduktan 28 gün sonra tam koruma sağlıyor. Dolayısıyla ilk dozdan ya da ikinci dozdan hemen sonra kapma durumu olursa, evet o biraz sıkıntı olabiliyor. Bir şekilde kapmış ya da taşıyıcı taşımış, artık orasını bilemiyorum. Benim ailemde de Sinovac yaptıran çok; eşim ve ben dahil. Babaannem de torunundan covid kapanlardan; aşı olduktan 3-4 ay sonra falan kapıp ayakta atlattı. Temaslı olmasa muhtemelen bilmezdik.

Diliyorum babanız da bir an evvel iyileşip sağlığına kavuşur. Entübeden çıkıp sağlığına kavuşan epey kişi var.

Sağlık bakanımızın en başından beri dilinden aşı düşmüyor zaten. Hastalıklara karşı güçlü silahımız olan bağışıklıktan ve sağlıklı beslenme üzerine birsey duyamadık. İnsanları korkutarak hastalık hastası yaptılar. Biz evlerde hapisken turistler ülkenin sefasını yaşadı. En başından beri tutarsız konuştular. Tutarsızlıklar silsilesi içinde kalakaldık.
Aşı olayına gelirsekte aşı içerisinde inaktifte olsa virüs veriliyor vücuda. Herkesin bünyesi farklı 9 kişide birşey olmaz 10.kişide olur.
Lütfen doktorunuzdan asie formu doldurmasını isteyin. Eğer yan etkileri yaşayanlar bu formu doldurmazsa gerçek yan etkilerini bilemeyiz. Aşıyı bulan bilim adamları bile aşının ağır yan etkileri olabilir derken, tv deki doktorların hiçbir yan etkisi yok demeleri de ironik.

Size bir tavsiye vermek istiyorum televizyondaki kimseye inanmayın. Çünkü onlar neye inanmanızı isterlerse sadece onu söylüyorlar.
Kesinlikle inanın sağlık sektörü canla başla çalışıyor Allah razı olsun onlardan ama isin dışında kalıp uzaktan yönetmeye çalışan herkese kızgınım . Hastaneleri bir görseniz can pazarı herkes sevdiğinin adini duyabilmek için saatlerce kapıda gözleri yaşlı bekliyor. Günde 1 telefonla ne kadar merakınız gidebilir .
Awmde pazarda elini bıraktığınız çocuğunuzu düşünün deliriyor insan dimi ayni şekilde gözünden öteye itemedigin suan ne yapıyor ne halde 😭 of Allahım sen sifa ver

Kardeşim babanın adı nedir? İsmen duama katacagim gönlümden yakararak dua ediyorum rabbim hayirlisiyla kurtarsın inşaallah size kavuştursun ne olur bu süreçte sadaka ver kimin duasına icabet olunur Allah bilir
Allah razı olsun bugün cuma ne olur unutmayın HASAN🙏
Hergün sadaka çıkıyoruz

Allah şifa versin öncelikle.

Bildiğim kadarıyla Sinovac, Biontech'ten farklı olarak 2. doz vurulduktan 28 gün sonra tam koruma sağlıyor. Dolayısıyla ilk dozdan ya da ikinci dozdan hemen sonra kapma durumu olursa, evet o biraz sıkıntı olabiliyor. Bir şekilde kapmış ya da taşıyıcı taşımış, artık orasını bilemiyorum. Benim ailemde de Sinovac yaptıran çok; eşim ve ben dahil. Babaannem de torunundan covid kapanlardan; aşı olduktan 3-4 ay sonra falan kapıp ayakta atlattı. Temaslı olmasa muhtemelen bilmezdik.

Diliyorum babanız da bir an evvel iyileşip sağlığına kavuşur. Entübeden çıkıp sağlığına kavuşan epey kişi var.
İnşallah insanlar acımasızca korkutuyor o zaman içinde solmayan ümidim bitecek gibi oluyor 🥺

Back
X