• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Komplo teorileriyle uğraşmıyorum. Öznel yorumlarla da ilgilenmiyorum. Bu komplo teorisi sözü hiçbir dönemde bu kadar dile pelesenk olmadı maalesef. Who sitesinde influenza 2018-2019 zirve birden 2020 de yok oluyor influenza.
İnfluenza nasıl bulaşıyor biliyor musun?zahmet edip öğrenirsen bugün neden yaygın olmadığını da anlarsın.ayrıca yok olduğu filan da yok 2020 de oğlum influenza geçirdi. Biz hastanedeyken influenza olan 10 dan fazla kişi vardı çevremizde.bu sadece benim tanık olduğum

Siz farkında olmasanız da sizinki de hakaret. Hiç kimse diğer insanların bedeni hakkında karar veremez..İnsanların özgürlüğünü kısıtlama hakkı yok kimsenin. Biz aşı olmak isteyenlere saygı duyuyoruz. Ancak istemeyenlere saygı duymak zorundasınız.
Haklısınız valla herkes birbirine saygı duymalı.nasılki yaşam hakkı varsa ölüm hakkı da var.herkes nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşasın nasıl ölmek istiyorsa öyle ölsün. Ama başkasının vebaline girmesin! Örneğin çiçek hastalığının aşısı bulunduğunda sizin gibi yok ben aşı olmam diyenler çoğunlukta olsaydı bugün hala çoluk çocuk çiçek hastalığından ölüyorduk. Biraz okuyun biraz araştırın,çok değil biraz

Çip falan bunlar ayrı mevzular. Aşı olmak isteyenler ile istemeyenler ayrıştırılmamalı. Herkes birbirine saygı duymalı. Çünkü bu ülkemizi kaos ortamına sürükleyebilir. Bundan herkes zarar görür.
Şu durumda saygı duymam kardeşim.aşı olmayıp benim canıma evladımın canına zarar verenlere saygı maygı duymam.

Şu durumda saygı duymam kardeşim.aşı olmayıp benim canıma evladımın canına zarar verenlere saygı maygı duymam.
Dün bana birisi dedi ki avm avm gezmiyorum onun dışında da hiç bir kurala uymuyorum 😡 şimdi buna ne yapmalı elimden gelse boğazına yapılacağım ama

Kazen Bey konuyu bölmüş gibi olacağım ama,hidroksiklorokinden mi bahsediyorsunuz sıtma ilacı diye yoksa favipiravirden mi?
Evet benim de merak ettiğim bu . Annemlere favipiravir geldi ve annem o ilacın anneannemin tedavisinde kullanıldığını söyledi . Anneannem iltihaplı romatizma hastası

İşte böyle cahil insanlar yüzünden bitmiyor bitmeyecek
İşin garibi böyleleri de ya hasta olmuyor yada grip gibi geçiriyor. Ama senin annene babana bak benimkilere bak hastalanıp hastanende yatıyorlar entübe oluyorlar . Bu nasıl bir adalet diyorum kendi kendime. Dün birşey diyemedim bı olay karşısında ama bir kere daha böyle bir konuşma başlasın iyice laf sayacağım

İşin garibi böyleleri de ya hasta olmuyor yada grip gibi geçiriyor. Ama senin annene babana bak benimkilere bak hastalanıp hastanende yatıyorlar entübe oluyorlar . Bu nasıl bir adalet diyorum kendi kendime. Dün birşey diyemedim bı olay karşısında ama bir kere daha böyle bir konuşma başlasın iyice laf sayacağım
Günahsız insanların günahına giriyorlar işte az evvel ekmek almaya gittim iki kadın konuşuyor sırada diyorken benim yengem oldu hiçte birsey olmuyor millet abartıyor bence.
O kadar sinir oldum ki bağırmak istedim babam keyfemi yatıyor orada diye ama kelimelere vakte acıdım kötü birsey demek istemiyorum ama kim bilerek bir başkasına bulaştırıyorsa hesabını Allaha versin

Babamın yattığı oda camdan tam yanında 20 yaşında genç bir çocuk yatıyordu aynı şekilde entübe.
İnsanlar ben iyiyim bana birsey olmaz kafasında o işler öyle değil işte.
Abim babamı yalnız bırakmıycam dedi ve yanında hastaneye gitti evdeyken yardımcı oldu oda yakalandı 5 gün çok ağır atlattı ki abimde aslan gibidir ama hala etkileri devam ediyor.

Babamın yattığı oda camdan tam yanında 20 yaşında genç bir çocuk yatıyordu aynı şekilde entübe.
İnsanlar ben iyiyim bana birsey olmaz kafasında o işler öyle değil işte.
Abim babamı yalnız bırakmıycam dedi ve yanında hastaneye gitti evdeyken yardımcı oldu oda yakalandı 5 gün çok ağır atlattı ki abimde aslan gibidir ama hala etkileri devam ediyor.

Gençleri duyunca daha çok korkuyorum
Haziranda 20 yaş üstü herkes aşılanacak denildi.
Umarım doğrudur. Ailede aşı olmayan bir ben (hamile olduğum için ama aşı hakkım var) bir de 21 yaşındaki kardeşim kaldı. Onun içinde endişeleniyorum. Eşim babam oldu bir nebze rahatladım. Evet aşı yüzde yüz korumuyor ama en azından ihtimalleri düşürüyor. Annem de 1 ay önce geçirdi covid, biraz da olsa antikoru vardır diye umut ediyorum.
Ne zaman bitecek bu pandemi ya :(
Size de tekrar geçmiş olsun. Annem olduğunda gecem gündüzüm kalmamıştı. O kadar strese girmiştim ki bebem bile hareket etmemişti bir kaç gün. Bir nebze de olsa korkularınızı anlayabiliyorum. Dua edeceğim

Günahsız insanların günahına giriyorlar işte az evvel ekmek almaya gittim iki kadın konuşuyor sırada diyorken benim yengem oldu hiçte birsey olmuyor millet abartıyor bence.
O kadar sinir oldum ki bağırmak istedim babam keyfemi yatıyor orada diye ama kelimelere vakte acıdım kötü birsey demek istemiyorum ama kim bilerek bir başkasına bulaştırıyorsa hesabını Allaha versin
Dünyanın %100 etkileyen bu durum için insanların böyle cahilce davranmalarına anlam veremiyorum. Günde sadece 15 dk bile birşey okusalar dinleseler anlasalar hiç böyle olmayacak . Amaaa yokkkk illa cahil olmayı tercih ediyorlar . Artık nefret ettim bu toplumdan . Annemle konuştum sesi hala çok kötü öksürmekten zor konuşuyor tat alma duygusu 0 . Babam desen oda ayrı kardeşim ayrı birde ayın 6 sında hasta olmuşlardı ne diyeceğimi bilemiyorum 😪 etrafımda hala cahil davrananlara birer Tokat atmak istiyorum

Gençleri duyunca daha çok korkuyorum
Haziranda 20 yaş üstü herkes aşılanacak denildi.
Umarım doğrudur. Ailede aşı olmayan bir ben (hamile olduğum için ama aşı hakkım var) bir de 21 yaşındaki kardeşim kaldı. Onun içinde endişeleniyorum. Eşim babam oldu bir nebze rahatladım. Evet aşı yüzde yüz korumuyor ama en azından ihtimalleri düşürüyor. Annem de 1 ay önce geçirdi covid, biraz da olsa antikoru vardır diye umut ediyorum.
Ne zaman bitecek bu pandemi ya :KK43:
Size de tekrar geçmiş olsun. Annem olduğunda gecem gündüzüm kalmamıştı. O kadar strese girmiştim ki bebem bile hareket etmemişti bir kaç gün. Bir nebze de olsa korkularınızı anlayabiliyorum. Dua edeceğim
Tesekkur ederim böyle giderse hiç bitmeyecek sanki umarım biter aksi halde insanlarda ne dayanma gücü kaldı maddi yönden nede manevi

Dünyanın %100 etkileyen bu durum için insanların böyle cahilce davranmalarına anlam veremiyorum. Günde sadece 15 dk bile birşey okusalar dinleseler anlasalar hiç böyle olmayacak . Amaaa yokkkk illa cahil olmayı tercih ediyorlar . Artık nefret ettim bu toplumdan . Annemle konuştum sesi hala çok kötü öksürmekten zor konuşuyor tat alma duygusu 0 . Babam desen oda ayrı kardeşim ayrı birde ayın 6 sında hasta olmuşlardı ne diyeceğimi bilemiyorum 😪 etrafımda hala cahil davrananlara birer Tokat atmak istiyorum
6 mayısta mı oldular normalde en geç 15 güne geçiyor belirtiler tabi 1 ay devam eden insanlar varmıs

6 mayısta mı oldular normalde en geç 15 güne geçiyor belirtiler tabi 1 ay devam eden insanlar varmıs
Evet babam 9. Gün hastaneye yattı zaten karantina bitiyordu güya . Eşimin yengesi de öyle 10.gün ambulans götürdü

Allahım şifa versin inşallah babanıza ve tüm hastalara :( ne zaman ne şekilde bulaştığını anlamadığım bi virüs bu.. deli gibi korkuyorum bulaşmasından. 240 milyon doz aşı anlaşması yapıldı. İnşallah toplum bağışıklığı sağlanır ve kurtuluruz kimsenin ciğeri yanmaz. Babacığınız da sizi evden hayır dualarla yeni yuvanıza uğurlar 💜

Kimisi güle oynaya kimiside böyle ağır.
Birde bunun psikolojik olarak etkileri var oda ayrı zor
Evet babam muhasebecisi kadından kaptı . Bu arasa o kadın kime bulaştırdıysa hepsi hastanede yattılar . Babam , annem , kendi babası annesi kardeşi .

Bugün 1 ay 30 Babamdan ayrı gecen 30 koca gün.. otuz asırdan çok.evden baska bir yerde 1 gün kalmayan adam hastane kokusundan nefret eden kurban olduğum aslan babam
2019 sonu söz taktık pandemi çıktı..
Bugün yarın biter,kimseye zarar gelmesin diyerek 2021 mayıstayız
Bu süre içinde babam ve annem sayılı dışarı çıktılar yaşları ileri olmamalarına rağmen astım hastaları oldukları için.
Evli olan ablalarıma bebeklerine hasret kaldık ne olur ne olmaz diye.
Marketten aldıklarımızı deterjanla yıkadık,2 maske taktık,kalabalığa karışmadık,gezmedik camiye cumaya gidemedik sayısızca vs..
2 DOZ AŞI YAPTIRDIK!
Ama yinede nasıl olduysa bizi buldu ve suan babam entübe😭 babam o yatakta yatıyor ama acılarını biz on misliyle yaşıyoruz.
Ramazan geldi geçti,bayram geldi biz anlamadık
Bundan 2 ay önce canım sıkılıyor,hamburger canım istiyor,sereserpe yeşilliklere oturmak,bi cafede bir bardak kahve içmek istiyorum diyordum artık hicbisey istemiyorum babam sağ salim gelsin evden çıkmayalım hicbirsey yapmayalım önemli değil😭😭😭
Allahım tüm hastalara şifa ver benim babamla birlikte amiin.
Biz bayram yapmadık bizim babamıza sifa ver Allahım bayram sevinci yaşayalım.
ALLAH RIZASI İÇİN BIR DUADA SIZ EDIN😭
Kızını kendi elinle gelin et babam ne olur
Cok üzüldüm cok gecmis olsun Allah babanıza ve tüm hastalara acil şifalar versin 🙏

Back
X