• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMI BIZE BAĞIŞLA ALLAHIM

Sağolun .
Bebde çocuklarım da tam aşılı şuan gördüklerimi o zaman görseydim çocuklarıma o aşıları yaptırırmıydım bilmiyorum 🤷
Ama aşı herşeyden koruyacak gibi zorlamayla aşı yapılıyor herkese kaç tane devlet personeli tanıyorum işiyle ve başka şeylerle tehdit edilerek zorla aşı vuruldular çok endişeliler çünkü aşının uzun vadede etkileri bilinmiyor .
Mesela biz şimdi neden korkuyoruz sayılardan değil mi peki daha önce kanserden kaç yüz insan ölmüş yılda hiç biliyormuyuz? hayır! Türkiye genelinde bir günde kaç kişi öldü onu biliyormuyuz ? Hayır ! Hiç araştırmadık merak etmedim şimdi TV de çıkan sayılar gözümüzü korkutuyor !
Eskiden bir programda dünya genelinde saniyede bir insan ölür iki saniye de bir insan doğar diye bişey duymuştum çok korkmuştum çocuk aklıma öyle işte !
Valla benim eşim kamu personeli ve yeni aşıyı oldu olmak istemedi aslında . Bende olmasını istemedim fakat şubede hemen isim toplamışlar kim yaptırmadı diye . Yaptırmayanlar zorlanacak bu fikre tamamen karşıyım ben

Aynen öyle ama yooo işte böyle uzaktan boş çene .O an düzgün cvp veremedim valla içime oturdu
Ben ölümden döndüm bu hastalık sebebiyle evladım anasız kalacaktı. Evladım kovid oldu Allah ım benim ömrümü ona ver ona birşey olursa beni de al ayırma diye ağladım. Eşim kovid oldu dünya başıma yıkıldı evladım anasız babasız kalacak diye. Tanıdığım 8 kişi öldü bu hastalıktan. Babam 16 yıldır bağışıklık sistemi olmadan yaşamaya çalışıyor,hastalıklarını saysam sayfalar yetmez,ona bulaşsa bir gece bile dayanamayacağını söylüyor doktorlar. Aklımı oynatacak noktaya geliyorum hala bize aptal deme cüretini gösteriyorlar ya. Yok ilaç almayın ot kaynatın için, yok sen aşı faşistisin, yok çipli aptallar, yok salgın yokmuş,daha neler neler.....Allah ıslah etsin kardeşim

Ben ölümden döndüm bu hastalık sebebiyle evladım anasız kalacaktı. Evladım kovid oldu Allah ım benim ömrümü ona ver ona birşey olursa beni de al ayırma diye ağladım. Eşim kovid oldu dünya başıma yıkıldı evladım anasız babasız kalacak diye. Tanıdığım 8 kişi öldü bu hastalıktan. Babam 16 yıldır bağışıklık sistemi olmadan yaşamaya çalışıyor,hastalıklarını saysam sayfalar yetmez,ona bulaşsa bir gece bile dayanamayacağını söylüyor doktorlar. Aklımı oynatacak noktaya geliyorum hala bize aptal deme cüretini gösteriyorlar ya. Yok ilaç almayın ot kaynatın için, yok sen aşı faşistisin, yok çipli aptallar, yok salgın yokmuş,daha neler neler.....Allah ıslah etsin kardeşim
Amin canım allah korumuş sizi . Çocuğunuz kaç yaşında acaba ? Covidi nasıl atlattı neler yaşadınız

ALLAH acil şifalar versin Tez vakitte hayırlı haberler versin size..Allahım tez vakitte sizi mutluluk gözyaşlarına boğsun..InsaAllah en kısa zamanda babanıza sarılmayı nasip etsin uzun ömür versin InsaAllah
Allah razı olsun ağlıyordum telefonu elime aldım ezanda okunuyor bu msjı gördüm Allahım inşAllah merhamet et bize bağışla babamı ne olur😔

İnşaallah buraya babam çıktı yazarsınız.Umudunuzu yitirmeyin lütfen
Hastaneden aradılar boğazdan delik açılıp hortum takiliyor ya (tıptaki adını suan hatirlamadim) yapılmış tansiyonu biraz düşmüş ağladım,ağlıyorum şuan yazarken ağlarkende Allahım içimdeki umudu alma ne olur diye yalvarıyorum

Amin canım allah korumuş sizi . Çocuğunuz kaç yaşında acaba ? Covidi nasıl atlattı neler yaşadınız
Önce oğlum hastalandı,bacaklarının ağrıdığını söyledi,normalde çok güçlüdür bebekliğinde bile birkaç kez ağlayan bir çocuk hüngür hüngür ağlıyordu ağrıdan,sonra burnu tıkandı hafiften akıyordu,başı ağrımaya başladı gözlerini açamıyordu,yüzü filan kıpkırmızı oldu vücudunda avuç içi kadar kırmızı alanlar oluştu,ağrıkesici şurup içirip masaj yaparak uyuttum,birkaç saat sonra inlemeye başladı baktım ateşi çıkmış kıvranıyor hayal görüyor....sabaha kadar düşüremedik ateşini ilaç filan işe yaramadı. Sabaha kadar masaj yaptım iki saat uyutmayı başardım.sabah olunca hastaneye gittik ve pozitif çıktı.kulağındada ciddi boyutta ödem vardı,antibiyotik kullandı.oğlum 7 yaşında ve astım hastası,ciddi alerjik bir bünyesi var,bronşit sıkıntısı var. Ateş 3.günün sonunda bitti,sıvı ve vitamini arttırdık,viral ilaçlar verdik.bir hafta sonunda bile ağrıları vardı.10 gün derslere katılamadı başının ağrısından. Ondan 3 4 gün sonra ben benden iki gün sonrada eşim hastalandı zaten.
Oğlum daha öncede kovid geçirdi muhtemelen

Önce oğlum hastalandı,bacaklarının ağrıdığını söyledi,normalde çok güçlüdür bebekliğinde bile birkaç kez ağlayan bir çocuk hüngür hüngür ağlıyordu ağrıdan,sonra burnu tıkandı hafiften akıyordu,başı ağrımaya başladı gözlerini açamıyordu,yüzü filan kıpkırmızı oldu vücudunda avuç içi kadar kırmızı alanlar oluştu,ağrıkesici şurup içirip masaj yaparak uyuttum,birkaç saat sonra inlemeye başladı baktım ateşi çıkmış kıvranıyor hayal görüyor....sabaha kadar düşüremedik ateşini ilaç filan işe yaramadı. Sabaha kadar masaj yaptım iki saat uyutmayı başardım.sabah olunca hastaneye gittik ve pozitif çıktı.kulağındada ciddi boyutta ödem vardı,antibiyotik kullandı.oğlum 7 yaşında ve astım hastası,ciddi alerjik bir bünyesi var,bronşit sıkıntısı var. Ateş 3.günün sonunda bitti,sıvı ve vitamini arttırdık,viral ilaçlar verdik.bir hafta sonunda bile ağrıları vardı.10 gün derslere katılamadı başının ağrısından. Ondan 3 4 gün sonra ben benden iki gün sonrada eşim hastalandı zaten.
Oğlum daha öncede kovid geçirdi muhtemelen
Çok geçmiş olsun 😪çok üzüldüm sorduğuma pişman oldum

Hastaneden aradılar boğazdan delik açılıp hortum takiliyor ya (tıptaki adını suan hatirlamadim) yapılmış tansiyonu biraz düşmüş ağladım,ağlıyorum şuan yazarken ağlarkende Allahım içimdeki umudu alma ne olur diye yalvarıyorum
😔baban için dua ediyorum

Yaa , çok üzüldüm
Allah şifa versin
İnşallah atlatacaktır

Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.Ben de dua ediyorum

Son düzenleme:
Burada bir gönlü güzelin kalbi yanıyor sen şifanla merhametinle yangınını dindir Yarabbi!
Babasına ve tüm şifa bekleyen masum biçarelere rahmet ırmaklarını akıt afiyetle şifalarını nasip eyle Yarabbi!
Senin nasip ettiğin şifayı kullarına sunan doktorlara hemşirelere hastabakıcılara korunma nasip eyle Yarabbi!
Hasan kulunun evladını babasız koyma Yarabbi!
Sen tek merhametlisin tek kudret sahibisin Hasan kulunu ailesine sağ salim kavuştur Yarabbi!

amin amin amin
Aminler aminlere karışsın gün doğmadan hayırlı haberler duyulsun İnşaallah

Entübe olup iyileşen çok duyduk. İnşallah babanız da iyileşecek dualarım sizinle. Allah şifa versin inşallah.

Burada bir gönlü güzelin kalbi yanıyor sen şifanla merhametinle yangınını dindir Yarabbi!
Babasına ve tüm şifa bekleyen masum biçarelere rahmet ırmaklarını akıt afiyetle şifalarını nasip eyle Yarabbi!
Senin nasip ettiğin şifayı kullarına sunan doktorlara hemşirelere hastabakıcılara korunma nasip eyle Yarabbi!
Hasan kulunun evladını babasız koyma Yarabbi!
Sen tek merhametlisin tek kudret sahibisin Hasan kulunu ailesine sağ salim kavuştur Yarabbi!

amin amin amin
Aminler aminlere karışsın gün doğmadan hayırlı haberler duyulsun İnşaallah
Sizler iyiki varsınız😭
Hepinizden Allah razı olsun sesime ses duama eş oldunuz çok sağolun😭

Sizler iyiki varsınız😭
Hepinizden Allah razı olsun sesime ses duama eş oldunuz çok sağolun😭
Senden de Allah razı olsun kardeşim.ister İnan ister inanma ağlaya ağlaya dua ediyorum babana.
Ben babam için çok çaresiz kaldım çok yoğun bakım kapılarında bekledim.acın okadar tanıdıkki.
Bana kızma sakın bunu söylediğim için, herşey bizim için, her türlü ihtimalle karşılaşabilirsin, dua bizden takdir Yaradan dan. Bunları düşünüp kendini harap etme ama gerçekleride unutma

trakeotomi mi açıldı?

üzülmeyin bu illa kötü bir anlama gelmiyor. :)

uzun süre mekanik ventilatöre yani solunum cihazına bağlı kalan hastalarda,akciğer temizliği daha rahat yapılsın,entübasyon borusuna bağlı yapışıklık/travmalar olmasın ve verilen oksijen akciğere inene kadar ölü boşluklarda kaybolmasın diye,akciğere inen yolu kısaltsın diye açılıyor . pes etmek yok,dua etmeye devam canım konu sahibi :) 💫😘

Back
X