- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 42
- Konu Sahibi pembecanta
Allah sabır versin canımBu nasıl zulüm böylehepimiz aynı acıya duçar olmuşuz
Alışamıyorum Babamın yokluğuna evin heryerinden çıkacakmış gibi bir yere gitmiş gelecekmiş gibi eli omzumdaymış gibi..
Düşündükçe nefesim kesiliyor onun için hastanede yatarken birsey yapamamis olmak zoruma gidiyor doktora yalvardik bizim organlarımızı al babama nakil et kan verince bizim kanımızı ver günlerce hastane kapılarında bekledik özel ilaç dediler aldık hergün küçük meblağlara tatlılar aldık götürdük doktoruyla görüşebilmek için ama olmadı..
Hastane kapısında namaz kılınır mi niyet etmişti abim babamı cikariyim kılacağım umreye götüreceğim kurbanlar keseceğiz binlerce niyet yetimleri sevindirecektik biz yetim kaldik
Kaç yaşında olursanız olun babanız öldüyse minik bir çocuk yetimliği sarar sizi yetemezsiniz kendinize kanadiniz kırılır.
İnşallah anneniz baba emanetiniz sağdır ona sarılın bırakmayın elini
Bize babam emanetini bırakıp gitti ona gözümüz gibi bakmamız gerekir insan anneden yetim kalır derdi büyüklerim hep Allah onları korusun .
Evet burası asıl rüya alemi ebedi uyanış oraya ama elimizden birsey gelmiyor içimizi rahatlatacak biseyde bulamıyorum ben
Babacığına rahmetiyle muamele etsin
Hepimiz bir sebepten göçeceğiz ...