Babami kaybettim kendime gelemiyorum

Pelinn10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2019
3
0
1
33
Babami kaybedeli 23 gun oldu.. kendime gelemiyorm.. 1.5 yasinda oglum var onunla ilgilenemiyorum.. cok kotuyum aklimdan cikmiyo canim.cok yaniyo

Allah babamın acısını unutturacak acı vermesin diye dua edin. Ben de babamı kaybettim.
10 sene oldu. 5 yıl kendime gelemedim. Keşke size yardımcı olabilsem. Ama bol bol dua edin. Onun hayrına bir şeyler yapın. Bu sizi biraz rahatlatır. Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin. Hayırlı geceler.

Çok üzüldüm .. Rabbim size şefaatçi kılsın meleğinizi ahirette birlikte olursunuz inşallah
Psikolojik destek almayı deneseniz ?
Bazen herşeyin üstünden kendi başımıza gelemeyebiliriz . Destek almak sizi rahatlatacaktır

Önce kabullenin olayı. (biliyorum cok zor ve içiniz yanıyor =( fakat ölüm diye bir gercek var maalesef . Aman sakın yalnız kalmayın,mümkünse oyalanacak seyler bulun. Temizlik bile olur artık ne olursa. Psikolojik yardımın cok faydasını görürsünüz. En azından anlatır , rahatlatsınız . Allah sabır versin. Güçlü olmaya calısın, evladınız gelsin aklınıza.

Kusura bakmayın bebeğimi okumusum ben Babanızın mekanı cennet olsun inşallah

Başın saolsun.Bende babamı kaybedeli 10 ay oldu.Çok iyi biliyorum ne hissettiğini ama dua et başka elimizden birşey gelmiyor malesef.Böyle hissetmen çok normal.Zamanla düzelmeye başlıyor insan.Yarım yamalak olsada...

Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun kalanlara sabır versin rabbim. O hakka gitti şimdi en çok ihtiyacı olan sizlerin duası. Onun için dua edin. Rabbim cennetinde kavuştursun sizi.

Allah rahmet eylesin. Mekanını Firdevs cennetleri etsin. Babanıza üzülmeniz çok dogal ama babanız sizden şu an dua bekler, kuran okumanızı bekler, sadaka bekler. Siz babanızın kapanmayan amel defterisiniz. Onu mutlu etmek istiyorsanız lütfen onu ahirette rahat ettirecek ameller yapın. Her gün ruhuna kuranlar okuyun gönderin Okuayamazsanız başkalarından okumasını isteyin. Ölüm Allahın emri, O'ndan geldik O'na döneceğiz. Yani bu ölüm sizi ayırmadı elbet kavuşacaksınız. Sadece babanızı uzun bi yolculuğa ugurlamışsınız gibi düşünün ve bir gün siz de babanızın peşinden gideceksiniz. Allahın en sevgili kulu Peygamber Efendimiz Sallallâhu Aleyhi vesellemi alan ölüm kimseye acımıyor işte sırası geleni alıyor...

Başınız sagolsun. Çocuğunuz daha çok küçükmüş sevginize ilginize çok muhtaç yaşta. Ne yazık ki zaman durmuyor hayat devam ediyor.. Babanız da sizin kahrolmanızı değil güçlü olmanızı istedi eminim..

Böyle büyük kayıplarda ilk başta insanın içinde 40 mum gibi yanarmış. Her gün bu mumlardan biri söner, geriye kalan tek mum ise insan ölünceye dek yanarmış.. O kalan son muma çare yok, o acı sizinle birlikte olacak daima.

Zamanla alışıyor insan, emin olun siz de alışırsınız. Şimdi yas tutma süreci, acınızı ne kadar saydam yaşarsanız o kadar kolay atlatırsınız. Kendinizi sıkmayın, kasmayın. İnsanın bir tane babası var, arkasından ağlamak yas tutmak en doğal hakkı. Acınızı özgürce yaşayın, çevrenizdeki eş dosttan yardım isteyin, destek talep edin. Şimdi nereye baksanız aklınızda olan o özlem 10 yıl sonra sadece tesadüfen dinlediğiniz bir şarkıyla aklınıza gelecek. İnsan kendini her duruma adapte edebiliyor. İnançlıysanız bol bol dua edin. Allah dayanma gücü verecektir.

Bebeğinizi de aman ihmal etmeyin, inşallah babanızın güzel huylarını alır. Sağlıkla büyütün..

Benım 3 sene önce amcam cok trajık bır sekılde vefat ettı . Bır kaza sonucu … 5.kattan düşerek. Kuzenım cok uzuldu cok ağladı ama dedı kı benım ıcım cok rahat babamı bır kere bıle uzmedım , benım ıcın uzulmedı tedırgın olmadı ıcım cok rahat ıyı bır evlat oldum dedı.
Bende o günden berı düşünüyorum , ben babamı kaybetsem aynı gonul ferahlığı ıcınde olacak mıyım?
Hersyeı gecıyorum hayatın hengabesıne o kadar akıp gıttık , o kadar karıştık kı kendı yuvamıza, kendımıze vakıt ayıracağız dıye gerı kalan arta kalan zamanımız oluyorsa sadece anne babamızı mutlu eder olduk.

Hafta sonunu harcamasın dıye hafta ıcı 2 saat annesine gıden vardır ıllakı aramızda, mesela onlarda bu vakıtsızlıgın bır gostergesı.
Allah sonumuzu hayır etsın

Başınız Sağolsun.
Acınız daha çok taze.
En az 6 ay böyle sürerse genelde tedaviye başlıyorlar.

başınız sağolsun Allah sabır versin mekanı cennet olsun ama hayat devam etmek zorunda ve size bağımlı bir evladınız var zor olsa da onun için güçlü durmanız gerekiyor Allah yardımcınız olsun

Elimden geleni yapmaya calisiyorm ama.olmuyo acim azda.olsa.dinmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…