babamı kaybettim

Allah mekanını cennet etsin. Ölüm ne zaman gelirse erken, nasıl gelirse ani oluyor. İyi ki inancı olan insanlarız da onların yok olup gideceğine değil bir gün buluşacağımıza inanıyoruz.

Allah sizlere de sabır versin. Babam
55 yaşında ve miras kavgaları yüzünden çok stresli günler geçiriyor. Bir şey olursa sebep olanları Allaha havale etmeyeceğim.

Başın sağolsun
Babanın seni hissetiğini düşünüyorsan bu seni rahatlatır
Ben de annemi kaybettim ama ölümden sonraki hayata inanmadığım için benim için sonu olmayan bir özlem var sadece
Babanın mekanı cennet olsun.
Sabır dilerim

Allah rahmet eglesin , size de sabir versin
Biz de 2 hafta once babami hastaneyr yatirdik , hergun dua ediyorum iyilessin diye , kotu birsey olabilecegini dusundukce yuregim sıkışıyor :(

Başınız sağolsun. Alışılıyor yani zaman her şeyin ilacı/
Gül kokusu da ölülerin son yıkama suyuna Gül esansı katarlar. Büyük ihtimalle orda yeni vefat etmiş birileri vardı gömüldü sizden önce bu yüzden o koku gelmiştir.

Başınız Sağolsun .
Aynı seyleri bende yaşadım hayat durdu sanki .
Inan bu acı hiç Geçmiyor ama insan acı ile yasamaya da alışıyor .

Ben de babamı 18 yaşındayken kaybettim. Tesadüfe bakın ki 55 yaşındaydı ve kalp krizi geçirip birkaç saat içinde aniden öldü. İşin kötü tarafı akşam o öldü, ben ertesi sabah üniversite sınavına girdim.

Babam benim en büyük destekçimdi, annemle ilişkimiz babamla olduğu gibi değildi. Öldükten sonra da anne olarak sorumluluk alıp beni toparlamak yerine iyice kendini bıraktı annem. Herşey benim sırtıma yüklendi. Çok zor yıllar geçirdim. Ama toparlandım, zorundaydım çünkü.

Unutmadım babamı elbette ama bugün olduğum kadın olmama sebep babamın kaybıdır. Acıya zamanla alışılır ama bıraktığı izler sizi siz yapar. Bugün Allah sağlık verdiği sürece herşeyin üstesinden gelebilirim diye düşünürüm hep mesela. Bu gücü sağlayan o dönemdeki yaşadığım acılardır.

Allah rahmet eylesin babanıza. Size de sabırlar versin inşallah

Babanıza Allah’tan rahmet size ve sevdiklerine sabırlar diliyorum... çok zor yaşadıkların tabi insanın sevdiği birini kaybetmesi çok acı...:KK61::cry:

3yıl oldu babamı kaybedeli tam 1 ay içinde kanser dedıler yaşamıcak dedler dunyam başıma yıkıldı evimzin direği çöktü gitti insan yasıyorda hep yarım kalıyor ne benm evlendığimi gördü ne kardesimi görecek hiç biseyn tadı tuzu olmyacak bi zman daha sonra sadece rüyalara kalıyosun özlemnin geciyor bi nevze alllah sabır versın bizfe bigün kavusmayı dileceğiz allahtan baska cgremz yok ..

Allah rahmet eylesin.Bende babamı kaybettim sayılır.Ben küçükken annemle ayrıldı.Hicbirzaman sevgi görmedim.Bana ve kardeşime cok kotu davranırdı.Oyuzden ölünce pek uzulcegimi sanmıyorum.Aramizdaki ilişki maddiyattan ibaret.Zaten hep ben para babasiyim der.Simdi başka bir bayanla evli onu çok seviyor sanırım ki ondan olan çocuğunu da cok sever.Babaniz sizin için çok değerli belliki.Benim de dedem öyleydi.Bir sene olucak nerdeyse vefat edeli.Ama acisi hep içimde.Benim asıl babam da oydu.Gul kokusu duymanız cok guzel.Insallah cok guzel yerlerde babanız.Zaten hepimiz olucez.Inaniyorumki sevdiklerim
ize kavusucaz.Bunu düşünmek bana teselli veriyor.Siz de düşünün biraz da olsa rahatlarsiniz.Ben üzüntüden çok hasta oldum.Sagligim bozuldu.Kist ameliyatı oldum.Cok büyümüştü.Doktor stres kaynaklı hızlı bir şekilde büyümüş dedi.Sonrasinda birçok sağlık sorunu yaşadım.Ruh sağlığım da yine kotu oldu.Kendimi okumaya çalışmaya verdim.Unutmak için sürekli ders çalışıyorum.Bos zamanlarda da geziyorum.Kafanizi meşgul edecek birşeyler bulun.Sagliginiz bozulmasın.Tabiki acınızı yaşayın.Ama sizi sevenler için biraz güçlü olmaya çalışın.Allah yardımcınız olsun.

Başınız sağolsun allah sabır versin. Gül kokusunda anlam aramayın bence psikolojik olabilir,yada yakında biyerdeki güllerden geliyordur.

Başınız sağ olsun. Kaybettiğimde çok küçüktüm o an birşey anlamadım. Ta ki her yaşım ilerlediğinde yokluğu daha da büyük yer kaplamaya başladı. Mesela babamla yaşadığım şeyler çok sınırlıdır zaten belli bir yaşa kadar olan kısmını hatırlamıyorum. Bisikleti sürmeyi babam öğretti. 6 yaşındayken. Bi oyuncak vardı çok istiyordum gece işten gelirken almış yatağıma koymuş uyandığımda gördüm koşup boynuna sarıldım bunu hatırlıyorum. Çikolatayı çok severdim her işten geldiğinde gömleğinin ön cebinde çikolatayla gelirdi koşar boynuna atlardım . Bi kere düşüp kolumu kırmıştım hastane de sıra gelmedi diye hastaneyi inletmişti. Ve en son hatırladığım bir gece kardeşlerimi ve beni kucağına alıp ağlayarak bir gün olurda ölürsem beni sakın unutmayın olur mu annenizide üzmeyin hep birbirinize desyek olun . Size en ufak bir bağırtım olduysada brni affedin diyerek sarılıp ağlamıştı içine doğmuştu. Anılarım bu kadsr işte hatırladıklsrım sınırlj çünkü. Ne ilk okulu bitirdiğimi, ne lise ne üniversite mezuniyetimi göremedi. Evleneceğimide göremeyecek . Düğünümde babamla dansta edemeyeceğim. Beni istemeye geldiklerinde kızından kopmak istemeyen bir baba figürüde olmayacak. Küçüklüğünden beri yeni bir sınıf olduğunda en nefret ettiğim kısım baban ne iş yapıyor kısmıydı. Babam öldü demekten çekindim hep. Babasına sarılan kızları gördükçe eve gidip ağladım. Ama hep şuna inandım beni yukarlarda koruyan hep bir el oldu. Allah yetimleri daha çok korur kollar derlerdi bunada hep inandım. Allahım beni hep iyilerle karşılaştırdı . Yokluğu hala daha büyüyor. Tam 17 yıldır baba demiyorum. Evlendiğimde eşimin babasına bu kelimeyi kullandığımda kim bilir ne kadar garip olacağım. Benimde yazasım varmış kusura bakma

Allah rahmet eylesin Rabbim sabır versin. Benim de babam 5 aydır yatağa bağımlı eskisi gibi değil. İnsan buna bile alışmakta güçlük çekiyor. Ama her şey Rabbimden ölüm de hayat kadar gerçek. Bunu düşünerek acınızı bir nebze de olsa hafifletebilirsiniz.

Basiniz sagolsun. Mekani cennet olsun babanizin insallah. Bende babami 16 sene önce kaybettim. Acisina alisiyorsun bir zaman sonra. Seneler gecerken hep düsünmemeye calisirsin o yarani. Ama belli zamanlar karsina cikar ve dün gibi canin yanmaya baslar. Babam diplomami aldigimi görmedi,dügünümü görmedi,torunlarini görmedi...En mutlu aralarinda bir tarafin buruk kalir. Allahun takdiri. Ömrü bu kadarmis. Babamin ölümünü mecbur kabul ettim,ama canim yinede yanmiyor degil. Ama dünyayin yinede en sansli insanim ki,arkasindan bu kadar göz yasi dökebilecegim iyi bir babam var. Sabretmek lazim. Rabbim sabir versin. Gerekirse profesyonel yardim almaya da cekinmeyin.

Babamı kaybettim ama aramızda güçlü bir bağ olmadığı için çok etkilenmedim.
Ama Temmuz ayında ablamı kaybettim aniden. Yoğun bakımda 1 defa gördüm o kadar. Daha 47 yaşındaydı. Bir sürü hevesi,heyecanı vardı. Kızıyla yapmak istediği ne hayaller.
Yeğenimin üniversite okuduğu şehirdeyim. Allah'ın hikmeti bilinmez. Buraya istemeden geldik,tercih dışı yani.
Akabinde ablam vefat etti.
Sanki gelmemizin hikmeti buymuş gibi.
3 aya yakındır antidepresan kullanıyorum. Başka türlü iyileşemezdim zaten çocuklarım da çok ilgisiz kalıyordu.
Zamanla alışacaksın diyorlar ama gece hep başa sarıyorum. Kafam çok karışıyor.
O düşüncelerin etkisiyle sık sık rüyalarımda görüyorum. Hep güzel,temiz iyi görüyorum.
Bütün ağrılarım geçti,vücudum rahatladı dedi en son gördüğümde.
Yeğenim Cuma geldi bana,bugün gitti. Sevdiği yemekleri,tatlıları yapıyorum ona hep. Ablamın yaptığı gibi işte.
Ama olmuyor hissine kapılıyorum. Anne gibi olmuyor.
İçimden "ah be çocuk keşke bunları annen yapıp önüne koysaydı,bin neşeyle ikram etseydi." Diye söyleniyorum.
Her şey buruk,eksik geliyor.
Annemlerde her hafta Cuma günleri toplanırdık kardeşler. Şimdi onun da tadı yoktur.
Ablamsız olmaz ki...

20 yıl oldu babam öleli hiç tanımadığım halde, nefret ettiğim halde bazen diyorum ki acaba gelirmi ?

Ölen o olmayabilir mi ?

Başın sağolsun , mekanı cennet olsun . Rabbim sana ve ailene sabırlar versin ...

Babamı kaybettim ama aramızda güçlü bir bağ olmadığı için çok etkilenmedim.
Ama Temmuz ayında ablamı kaybettim aniden. Yoğun bakımda 1 defa gördüm o kadar. Daha 47 yaşındaydı. Bir sürü hevesi,heyecanı vardı. Kızıyla yapmak istediği ne hayaller.
Yeğenimin üniversite okuduğu şehirdeyim. Allah'ın hikmeti bilinmez. Buraya istemeden geldik,tercih dışı yani.
Akabinde ablam vefat etti.
Sanki gelmemizin hikmeti buymuş gibi.
3 aya yakındır antidepresan kullanıyorum. Başka türlü iyileşemezdim zaten çocuklarım da çok ilgisiz kalıyordu.
Zamanla alışacaksın diyorlar ama gece hep başa sarıyorum. Kafam çok karışıyor.
O düşüncelerin etkisiyle sık sık rüyalarımda görüyorum. Hep güzel,temiz iyi görüyorum.
Bütün ağrılarım geçti,vücudum rahatladı dedi en son gördüğümde.
Yeğenim Cuma geldi bana,bugün gitti. Sevdiği yemekleri,tatlıları yapıyorum ona hep. Ablamın yaptığı gibi işte.
Ama olmuyor hissine kapılıyorum. Anne gibi olmuyor.
İçimden "ah be çocuk keşke bunları annen yapıp önüne koysaydı,bin neşeyle ikram etseydi." Diye söyleniyorum.
Her şey buruk,eksik geliyor.
Annemlerde her hafta Cuma günleri toplanırdık kardeşler. Şimdi onun da tadı yoktur.
Ablamsız olmaz ki...
Allah rahmet etsin.Cok üzücü.Allah sabir versin.

Back
X