Babamı Kaybettim :'(

byzmgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
24
10
38
34
Bundan 1.5 ay önce babamı ani bir kalp krizi sonucu kaybettim. 4 aylik hamileydim. Babamı kaybettikten sonra 3 hafta kadar annem yalnız oldugu için onunla kaldım. Bir gece burun tıkanıklığı ile sıcrayarak uyandım ve o gün bugündür de uyku uyuyamıyorum. Duvarlar üzerime üzerime geliyor annemin evinden kendi evime geçtim ama yine durum degismedi. Uykusuz gecelerin sabahinda işe gidiyorum iş enerjim düştü. Akşam olurken ağlıyorum yine bu gece ne yapacagim nasil sabah olacak diye kendimi bu gece uyuyacaksin diye telkinliyorum ama gece olunca yine uyku yok. Kendimi hocalara bile okuttum nasıl geçecek bu bilmiyorum 20 haftalik hamileyim şimdi bebeğime de zarar veriyorum biliyorum ben sıkıntıdayken oda sıkıntı cekiyordur. Bebege hiç bir sey alasım gelmiyor onunla iletişimim hiç yok. Hic böyle hayal etmemiştim onu çok isteyerek hamile kaldim ama babamdan sonra toparlanamadim. Çaresizim ne yapacagimi bilmiyorum :'((

Zor bir dönemden geçiyorsunuz.
Hamilelikte üstüne gelmiş.
Bir süre psikolojik yardım alsanız belki rahat edersiniz.

En yakın tarihli psikiyatri doktorlarını arıyorum ama hepsi çok geç tarihlere rablndevu veriyor ben bir gece daha nasil uykusuz gecer düşüncesine bile artık tahammül edemiyorum. Gerçekten çok çaresizim.

Destek almalısın canm başın sag olsun Rabbim yerinde dinlendirsin inşallah babacığını bebek doğunca lahusalık bebek sıkıntın daha da artar hemen destek Al derim

Allah rahmet eylesin
Allah size sabır versin
Psikolojik destek alsanız ?

Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun babanızın.
Hamilelik zaten hormonlar yüzünden gel gitli bir dönem. Siz bir de büyük bir acı yaşamışsınız, kolay değil ki...
Psikolojik destek alın. Önce acınızı yaşayın, bebeğinizin sevincini yaşayacak bir ömrünüz olacak zaten. Bir şey almak istemiyorum diye de üzmeyin, kasmayın kendinizi. Babanızın acısı bu kadar tazeyken, koştur koştur bebek eşyası almaya gidememek de normal. Bu sıkıntılı dönemi atlamada bir uzman yardımı almalısınız kesinlikle. Doğum sonrası değişiklikler, lohusalık, yeni bir düzen derken, zaten insanın bir süre psikolojisi allak bullak oluyor. O döneme girmeden yardım almaya başlamanızda fayda var.

Allahım rahmet eylesin inşallah.

İzin almanız mümkün mü? Belki eşinizle 1 hafta başka bir şehire giderseniz, değişiklik , gündüz yürüyüşleri size iyi gelir.

Öncelikle başınız sağolsun. Yaşadıklarınız kolay bir şey degil ..
Hamikelikte ağırlaştikça böyle uyku sorunları olabiliyor.Bir de baba kaybı yaşadınız. O acıyla vücut sarsıldı.

İmkanınız varsa ücretli de olsa iyi bir psikolog bulup tedavi olun. Lütfen kendinizi telkin edin..üfürükcu arayana kadar kendi kendinizi telkin edin,dua okuyun ve iyi bir doktor araştırın.

Başınız sağolsun. Bir uzmandan yardım almalısınız durumunuz daha da kötüleşmeden.

Bende babamı kaybettim ani olarak acın acımdır çok zor ailece psikolojik tedavi goruyoruz ani ölüm büyük tramva 2 ay işe gidemedik ilaçlara daha yeni kendimize geliyoruz rabbim yardımcımız olsun basın sağolsun

Yas dönemindesiniz AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ bu aralar aktif değil galiba ama o da böyle bir kayıp yaşamıştı hamileyken.
Konularına bi göz atın isterseniz. Belki onun yaşadıklarından siz de bir şeyler çıkarırsınız.
Başınız sağolsun
Psikiyatri size şu aşamada çözüm olmaz ilaç kullanamazsınız muhtemelen.
Psikolog ile görüşseniz daha iyi olur

Yas dönemindesiniz AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ bu aralar aktif değil galiba ama o da böyle bir kayıp yaşamıştı hamileyken.
Konularına bi göz atın isterseniz. Belki onun yaşadıklarından siz de bir şeyler çıkarırsınız.
Başınız sağolsun
Psikiyatri size şu aşamada çözüm olmaz ilaç kullanamazsınız muhtemelen.
Psikolog ile görüşseniz daha iyi olur
Mesajiniz için teşekkür ederim psikoloğa direkt randevu vermiyorlar önce psikiyatriste gitmeniz gerekiyor sizi psikoloğa o yönlendirecek dediler.

bu haftalarda boyle nefes darliklari burun tikanikliklari olabiliyor gebelikle alakali alakali ama siz yinede bir uzmana danisin tabi
üfürükçüde keramet olsa kendini kurtarir önce

Bundan 1.5 ay önce babamı ani bir kalp krizi sonucu kaybettim. 4 aylik hamileydim. Babamı kaybettikten sonra 3 hafta kadar annem yalnız oldugu için onunla kaldım. Bir gece burun tıkanıklığı ile sıcrayarak uyandım ve o gün bugündür de uyku uyuyamıyorum. Duvarlar üzerime üzerime geliyor annemin evinden kendi evime geçtim ama yine durum degismedi. Uykusuz gecelerin sabahinda işe gidiyorum iş enerjim düştü. Akşam olurken ağlıyorum yine bu gece ne yapacagim nasil sabah olacak diye kendimi bu gece uyuyacaksin diye telkinliyorum ama gece olunca yine uyku yok. Kendimi hocalara bile okuttum nasıl geçecek bu bilmiyorum 20 haftalik hamileyim şimdi bebeğime de zarar veriyorum biliyorum ben sıkıntıdayken oda sıkıntı cekiyordur. Bebege hiç bir sey alasım gelmiyor onunla iletişimim hiç yok. Hic böyle hayal etmemiştim onu çok isteyerek hamile kaldim ama babamdan sonra toparlanamadim. Çaresizim ne yapacagimi bilmiyorum :'((
Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum.
Psikolojik destek almanızı tavsiye ederim.
Hamilelik zaten zor bir süreç, bir de üstüne yaşadığınız bu kayıp sizde doğal olarak daha fazla etki etmiştir.

Lütfen daha geç olmadan terapi görün.

Öncelikle başın sağolsun damdan düşeni damdan düşen anlarmış derler 5 aylık hamileyken dedemi 8 aylık hamileyken de pat diye babamı kaybettim aort anevrizması nedeniyle, vedalaşamadım helalleşemedim ölüm ani oldu ben batmandaydım..
Senin durumunu çok iyi anlıyorum eve barka sığılmaz çocuğuna sevinsen babana ihanet gibi gelir, sevinmesen çocuğuna ihanet gibi gelir, ben 35 gün sonra bebeğimi kucağıma almıştım annem kardeşim ben bebekle oyalandık yedi içti işedi kontrolü aşısı derken oyalandık, ben yas sürecini iyi yönetemedim o sebeple şu an antidepresan kullanıyorum

Saba tavsiyem doya doya ağla bağır çağır artık nasıl içini boşaltacaksan,
erteleme yaşa bu yas dönemini, ben baş edemediğim için öteledim acıyı sonra çığ oldu altında kaldım

Tekrar başın sağolsun...

Hacıyla hocayla olmaz, devletten randevu alamıyorsanız özel bir hastaneye başvurun hoş genelde devlette de en geç 2 haftaya randevu veriyorlar. Başınız sağ olsun.

Back
X