Babamı Kaybettim :'(

Allah rahmet eylesin. Psikolojik destek almanız sizi rahatlatır . Kitap okumak aynı zamanda. Müsterih olun. Bebeginizi düşünün, ona odaklanin.

Öncelikle başın sağolsun damdan düşeni damdan düşen anlarmış derler 5 aylık hamileyken dedemi 8 aylık hamileyken de pat diye babamı kaybettim aort anevrizması nedeniyle, vedalaşamadım helalleşemedim ölüm ani oldu ben batmandaydım..
Senin durumunu çok iyi anlıyorum eve barka sığılmaz çocuğuna sevinsen babana ihanet gibi gelir, sevinmesen çocuğuna ihanet gibi gelir, ben 35 gün sonra bebeğimi kucağıma almıştım annem kardeşim ben bebekle oyalandık yedi içti işedi kontrolü aşısı derken oyalandık, ben yas sürecini iyi yönetemedim o sebeple şu an antidepresan kullanıyorum

Saba tavsiyem doya doya ağla bağır çağır artık nasıl içini boşaltacaksan,
erteleme yaşa bu yas dönemini, ben baş edemediğim için öteledim acıyı sonra çığ oldu altında kaldım

Tekrar başın sağolsun...

Seninde başin sağolsun Allah razı olsun mesajin için biz ablam ve ben ikimizde hamileyiz babamiza çok düşkündük çok ani oldu sizin gibi son kez göremedik bile çok agır geldi bana birde bu huzursuzluk hali uykusuzluk eklenince ağlamadığim dk yok. Rabbim sabrımızı arttırsin mesajin için tesekkür ederim. Bana halimden anlayan biri gerekti..

Allah rahmet eylesin..sabir versin...destek almayi deneyin....

Allah rahmet eğlesin. Ben de annemi kaybettim. Acınızı ertelemeyin, içinize atmayın, bol bol anlatın derdinizi burada veya dışarıda.. Kendinize ve bebeğinize dikkat edin.

Allah rahmet eylesin.
Bazen insan ne yapacağını bilemiyor. Destek almak şart oluyor.Psikiyatrise gidemiyorsanız da ölüm ve kayiplarla ilgili kitap okumanızı tavsiye ederim. Bir arkadaşım "giderken bana birşeyler söyle" diye bir kitap okumuştu. Yazari da psikiyatri uzmanıydı. Kitabın iyi geldiğini söylemişti. Bu ve ya benzeri bir kitap okumak size de iyi gelebilir.

Başınız sağolsun. Umarım bir an önce çözersiniz. Size de bebeğinize de zor .

Allah yardımcınız olsun.

Allah rahmet eylesin. Mekani. Cennet olsun babanizin. Ben babami 19 yaşında kaybettim. Babam ne okudugumu,ne evlendigimi nede torunlarıni gördü. Rabbim bu kadar ömür verdi. Ben cok cok geç psikolojik destek aldım bu konu yüzünden. Babamın hastalığı ve ölümü beni derinden sarstı. Daha bugün onu düşünürken gözlerim doldu, aglamamak için kendimi tutuyorum. Acınizi anlıyorum, ama hayatta olduğunuz için suçluluk duymamaniz lazim. Bebeginize sevinerek ve hazırlanarak babaniza ihanet etmiyorsunuz. Lütfen psikolojik destek alın. Allah sabır versin

psikiyatri ilaçlarında etki hemen başlamıyor. ayrıca gebe olduğunuz için de her ilacı kullanamazsınız. gün içinde kendinize uğraşlar bulun. psikolojinize iyi gelen kişilerle sohbetler edin. dindarsanız dua edip kendinizi rahatlatabilirsiniz. dış ortamdan kendinizi soyutlamayın daha kötü olursunuz.

Allah rahmet eylesin.
Panik atak nöbeti olabilir. Randevu için şunu deneyebilirsiniz. Hastaneye gidin, hamile olduğunuzu, çok kötü olduğunuzu, acil olduğunu söyleyin, ısrar edin dil dökün, aradan alsınlar sizi acil hasta olarak. Olmazsa kadın doğum doktorunuz yollasın acil diye. Olmaz ise ilk sefer için özele gidin

Öncelikle başın sağolsun..
Hamilelerin içebileceği sakinleştirici,böyle uyku yapan güzel çaylar var aktarlar da.
Aktara gidip sorun size belki bişeyler hazırlayıp verirler.
2. Hamileliğim aşırı stresliydi çaylarla felan güzel destek olmuştu bana.
Yani doktora gidene kadar aktardan çay deneyin belki işinize yarar.

Back
X