Amin insallah mekanları cennet olsunBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Allah size de bize de sabır versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah mekanları cennet olsunBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah. Allah size de bize de sabır versin
Başiniz sagolsun Allah baska aciyla sinamasin bende 3 yil oldu kaybedeli 50 yasinda sapasaglamdi bir anda yok oldu toprak oldu aci gecmiyo ama alisiyorsun ...icine atma acini yaşa1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.
Rabbimiz sabır versin mekanı cennet olsun. İnşaallah cennette kavuştursun sizi...Şuan ikisi de çok yoğun bende özlemi bile mahvetmeye yetiyor beni 58 yaşındaydi hic hasta degildi genc ruhluydu bi nefes darligi kalp sonra ameliyat hersey iyi oldu ameliyat iyi gecti dendi taburcu oldu taburcu oldugu gun evde kalbi durdu. Bir turlu kabullenemiyorum
Kuzum1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.
Yaşayan bilir1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.
Başınız sağolsun,Allah sabrınızı artırsın ,ailenize dayanma gücü versin.1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.
Allah rahmet eylesin1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.
Başınız sağolsun Allah sabır versin, acınız o kadar tanıdık ki defalarca yaşadım, babam gideli 10 yıl oldu, 61 yaşında hiçbir hastalığı olmayan bir adamdı, soğuk algınlığı sebebi oldu.Şuan ikisi de çok yoğun bende özlemi bile mahvetmeye yetiyor beni 58 yaşındaydi hic hasta degildi genc ruhluydu bi nefes darligi kalp sonra ameliyat hersey iyi oldu ameliyat iyi gecti dendi taburcu oldu taburcu oldugu gun evde kalbi durdu. Bir turlu kabullenemiyorum
O kadar iyi anlıyorum ki... Bir sene önce annemi kaybettim, ameliyat iyi geçmişti iyileşecek diye bekliyorduk ama bir anda kaybettik.O kadar inanmıştım ki iyileşeceğine... ilk zamanlar tam da sizin dediğiniz gibi her gece rüyalarımda o hastaneyi görüyordum dualar ederek uyanıyordum ne olur iyileşsin artık diye, sonra bir anda kaybettiğimizi hatırlayıp tekrar tekrar şok oluyordum inanamıyordum.Çok çok kötü zamanlar geçirdim.Annem olmadan yaşayamam zannediyordum, hatta ameliyat öncesinde bunu söyledim ona.
Ama insan her şeye alışıyor, unutmuyorsunuz ama hafifliyor emin olun.Yeri geliyor gülüyorsunuz, yeni insanlarla tanışıyorsunuz, ne bileyim yeni bir işe başlıyorsunuz ama o sızı hep içinizde bir yerlerde kalıyor.
Babanız emin olun sizi görüyor, arkasından perişan olmanızı istemezdi.O yüzden iyi olmalısınız.Kalanlar için yaşamaya devam etmek, güçlü olmak zorundayız.Sizi çok iyi anlıyorum, geçmeyecek gibi geliyor ama zamanla acınız azalacak inşallah, dualarım sizinle![]()
Başınız sağolsun Allah sabır versin, acınız o kadar tanıdık ki defalarca yaşadım, babam gideli 10 yıl oldu, 61 yaşında hiçbir hastalığı olmayan bir adamdı, soğuk algınlığı sebebi oldu.
Zamanla acınız hafifleyecek sözü inandırıcı gelmiyordur belki, evet hep özleyeceksiniz burnunuzun direği sızlayacak, yaşıtlarını yaşlanırken görünce neden benim babam erkenden gitti diyeceksiniz, acınız bitmeyecek içiniz hep sızlayacak ama hafifleyecek.
Acınızı derinden hissediyorum. Hepimizin kayıpları var bu dünyada ve o acı geçmesi elbette zor ama insanoğlu alışıyor iste acıya da dirençli hale geliyoruz.
Kendini tutma ağlamak rahatlatacaksa ağla der bütün psikologlar. Çünkü insanin sinirlerinin gevşemesi için o gözden o yaş akmalı .
Ben kaybettigim insanların hep beni izlediğini düşünerek daha iyi hissediyorum.
Evladimi koydum mezara. Canımı parcami.
Ilk basta şok etkisiyle hic aglayamamistim bile sonradan ağladım ama aglayinca rahatladim. Sonra yıllar geçti o yara hala kalbimde ama alıştım. O mezarda bebegimin yanında binlerce daha bebek mezari vardı yalnız değilim dedim ve bebegimi arkadaşlarının yanina bırakıp evime döndüm.
Bunları neden anlattım ben de bilmiyorum ama sanırım sadece yalnız değilsin demek için.
Başiniz sagolsun Allah baska aciyla sinamasin bende 3 yil oldu kaybedeli 50 yasinda sapasaglamdi bir anda yok oldu toprak oldu aci gecmiyo ama alisiyorsun ...icine atma acini yaşa
3 yil oldu babami topraga vereli hic oyle alisacaksin yalanlari soylemeyecegim sadece suan yanan 40 mumun 1 tanesi kalacak ama hep yanacak hic gecmeyecek ama hafifleyecek seni oyle derinden anliyorumki babasina asik bi kizdim halada oyleyim cok cok zor allah yardimcimiz olsun dayanmak gucTutamıyorum aklımı kaçıracak gibi oluyorum her gün rüyamda tekrar tekrar ameliyata sokuyorum her sabah kabusa uyaniyorum sanki güçlü olmaya calışiyorum ama değilim kardeşlerim annem var belli etmemeye calissam da oluyorum gibi onlari dusundukce daha da kotu oluyorum umarim hafifler gececegini hic dusunmuyorum zaten ama hafifler inşallah
Gerçekten insanı en çaresiz hissettiren büyük dertleri bile yok eden bir acı yaşamışsınız tekrar güleceksiniz sadece gülüsünüz biraz buruklasacak.Inancinizi kaybetmeyin niye kaybedesiniz babanın yok olacağını toprak olacağını onu bir daha goremeyecegini düşünüyorsun gerçekten?Baban çok güzel bir yerde hepimiz oraya gideceğiz o sadece biraz erken gitti ve inançlı olduğumuz için de bu dünyadan çok daha güzel bir yerde birlikte olacagiz1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.