• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı kaybettim

Daha şimdiden her gün soylüyorum 32 yaşında insanların babasını kıskanmaya başladım benim babam 58 yaşında gitti diye..melek gibiydi evin neşesi şuan her günüm kabus. Alısacağız alışiyoruz ama bi parcamız söküldü eksildi gibi orası hep boşluk kalacak. Sagolun sizin de başınız sağolsun mekanı cennet olsun babanızın
Amin, acısı olan herkesin acısı hafiflesin inşaallah.
Maalesef o boşluk hissi hiç geçmiyor, alışmak da kolay değil ailece zamana ihtiyacınız var, özlemediğiniz bir an bile olmayacak, an gelecek babanızın sevdiği bir şeyi yaparken bulacaksınız kendinizi, mesela babam deniz aşığı bir adamdı, kendince tekne yapsın, onunla balığa çıksın bayılırdı, ölmeseydi birkaç yıl içinde de Ege'ye yerleşmeyi planlıyordu, siz ister gelin ister gelmeyin ben torunları toplayıp gideceğim demişti:) babam öldü 2 sene sonra Ege'ye yerleştim, ilk işim teknelerin bağlı olduğu yere gidip baba senin hayalini ben yaşıyorum demek oldu, diyeceğim babanızın boşluğu dolmaz özleminiz bitmez ama siz onu yaşattığınız sürece babanız hiç ölmeyecek, siz onun parçası o sizin parçası olmaya devam edecek.

Başınız sağolsun..Mekânı cennet olsun babanızın.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende 25 gün içinde babamı kaybettim.Birlikte yürüyerek hastaneye gittik maalesef ki beraber dönemedik.O acı ,o sızı asla dinmiyor ..
Bol bol kabrini ziyaret edin o hep orda sizi bekleyecek .Siz de gidince onun varlığinı hissedeceksiniz.Gidin kabrinde bol bol konuşun ,içinizi dökün:(

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.

5 yıl olacak aynı duyguları yaşayalı. Bende sizin gibiydim aklıma geldiğinde ağlardım o kadar bağlıydım babama. Ani ölüm çok zor inan ki. Başlarda uzun süre berbat halde oluyorsunuz. Ama Allah sabrını veriyor. Bi süre sonra acınız geçmiyor ama onunla yaşamayı öğreniyorsunuz. Bol bol dua edin babanız için.

Allah'ım rahmet eylesin, nur içinde uyusun.
Allah'ım sizlere sabır versin, cennette kavuşmak nasip etsin inşallah.

Başınız sağolsun çok büyük sabır diliyorum bundan 7 sene önce kaybettim babamı aniden üstelik hasta bile değildi. Rabbim sabrını veriyor.

Önceleri çok zor oluyor sanki kapıdan içeri her an girecekmiş gibi. Daha sonra insanın hayat telaşı ve hayatına yeni giren insanlar ile acı biraz daha hafifliyor. Mekanı cennet olsun insaallah 🤲🤲🤲

Benimki de kendi kendini öldürdü gözümüzde. Aldatti dövdü sövdü ne çocukluk yaşadık ve gençlik. Ne mutlu etti ne izin verdi. Senin yerinde olup 1 saat bile öyle bir babamın olduğunu bilmek o kadar isterdim ki. Baban baba olabilmiş iyi anılar bırakmış ve seni çok sevmiş. Bunun için sukretmelisin. Kardeşlerim vefat ettiğinde kabullenememistim. Insan baya bir süre yok ya diyor. Sonra mezarlığa gittim hep ve beni hep gördüklerini dusunuyordum. Onun mutlu olucagi şekilde hareket ediyor kendimi hirpalamiyordum ama acimida yasadim. Acını yasa yasa ki içine atma. Ona dualar et Rabbim sabır versin. Mekanını cennet eylesin inşallah 🌸

Başın sagolsun canım, Allah rahmet etsin.

Acının nekadar büyük olduğunu hissetmem imkansız. Ara ara ailemden, sevdiklerimden birilerinin ölümünü düşününce ben de kendimi tutamayıp ağlıyorum, ne yaparım diye düşünüyorum. Ne yazik ki ölüm herzaman en son düşündüğümüz hatta hiç düşünmediğimiz bir son. Oysaki doğum kadar o da hayatımızın bir parçası. Ölümü bilen insan dünyanın nekadar boş, hayatımızı nekadar gereksizliklerle dolu olduğunu anlıyor. Şu an belki senin için anlaşılmaz, acın çok taze ama inan bana insan herseye okadar cabuk alışıyor ki.. Anılar hep kalıcı olsa da. Şu hayattan güzel ayrılmak, güzel anılmak duamız. Babana ne mutlu ki, senin gibi bir evladı varmış. Dilerim hayatta herşey sana kolaylıklar getirir bundan sonra ♥️

1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.

Bir yakını öldüğünde insanın kalbinde 40 mum yanarmış
Zamanla hepsi söner bir tanesi kalırmış
O bir mum hep yanarmış
Annem öldüğünde 59 yaşındaydı, bir zaman yaşlı insanlara sinir olarak yaşadım, annem öldü bunlar yaşıyor diye
Sonra piştim... Alıştım... Kabullendim...
Rabbim sabrını veriyor, ne mutlu ki güzel anılar bırakmış sizlere, mekanı cennet olsun inş, başınız sağolsun

Ben 17 babam 42 yaşındaydı bizi bıraktığında 25 sene oldu ben şimdi 42 yasındayım babam hic yaşamamış ki sanki benim ve kardeşlerimin doğması icin gelmis bu dünyaya. Geciyor mu evet acı hafifliyor ama en mutlu anında aklina geliyor mezuniyet düğün çocukların doğumu gibi...
Allah geride kalanlara uzun ömür versin sizlere bol sabir versin. Başınız sagolsun.

Başa gelmeden anlayamıyor insan aklina gelmiyor hasta değildi hasta gibi bile değildi kalp krizi gecirdi onu da ayakta gecirdi kendi gitti hastaneye 3 damar tikali dendi ameliyat olmasi gerekiyor klasik ne bir risk soylendi ne baska bir sey ameliyat oldu bitti iyi gecti babam ertesi gun ayaklandi yuruyor espiri yapiyor yemek yiyor 6. Gun taburcu oldu evde kalbi durdu cehenneme döndü hayatimiz
En büyük acı Rabbim sabır versin. Bazen diyorum annem babam benden önce olmesin saçma belki böyle düşünmem ecel çünkü ama çok acı bir durum yaşı gençmişte😢😢😢

Ben 17 babam 42 yaşındaydı bizi bıraktığında 25 sene oldu ben şimdi 42 yasındayım babam hic yaşamamış ki sanki benim ve kardeşlerimin doğması icin gelmis bu dünyaya. Geciyor mu evet acı hafifliyor ama en mutlu anında aklina geliyor mezuniyet düğün çocukların doğumu gibi...
Allah geride kalanlara uzun ömür versin sizlere bol sabir versin. Başınız sagolsun.

Benim babam da 58 yaşında 4 çocuk 3ünü peşpeşe evlendirdi tam biraz rahat edeceği zamanları geldi ama yetmedi ömrü insan sevdiklerine hic yakıştıramıyor ölümü aklıma geldikce mideme yumruk iniyor sanki amin sağolun Allah size de sabır versin mekanı cennet olsun babanızın

Bir yakını öldüğünde insanın kalbinde 40 mum yanarmış
Zamanla hepsi söner bir tanesi kalırmış
O bir mum hep yanarmış
Annem öldüğünde 59 yaşındaydı, bir zaman yaşlı insanlara sinir olarak yaşadım, annem öldü bunlar yaşıyor diye
Sonra piştim... Alıştım... Kabullendim...
Rabbim sabrını veriyor, ne mutlu ki güzel anılar bırakmış sizlere, mekanı cennet olsun inş, başınız sağolsun

Şuan aynı ruh hali içindeyim kimin babasını görsem acaba kaç yaşında diye merak ediyorum ve sadece yakınını kaybetmişlerle konusmak iyi geliyor bana babamın evinden ayrilamiyorum sanki gidince iyice kopuyormusum gibi hissediyorum değişik ruh halleri içindeyim yüzünü unutucam diye korkup fotograflarina sesini unutucam diye korkup videolarina bakiyorum sonra onlari gorunce hepten yikiliyorum Allah rahmet eğlesin babanıza size de sabırlar dilerim

Basiniz sag olsun , babanizin mekani cennet olsun insallah . Boyle konular gorunce , herseyi yeni bastan yasiyorum .
Ben de babami kaybedeli 10 ay falan oldu Eylul de bir yil olacak . Agustosun 14 . Gunu aslinda kaybettim . Komaya girdigi gun .
Her gun o anlari yeniden yasiyorum, hic bitmiycek bu aci azalicak belki . Bir kac yil sonra
Yarin ucuyorum Tr ye babamin evine , o kadar zor ki o eve girmek , onun gezdigi mahallamizde yurumek ,, Bir de en zoru onu hic gormek istemedigim yerde mezarina gitmek .. hic unutmuyorsun . Benim her gun aklimda , cok iyi bir baba oldugu icin . Keske kotu olsaydi
Sevmeseydim bu kadar uzulmeseydim diyorum bazen .

Başın sagolsun canım, Allah rahmet etsin.

Acının nekadar büyük olduğunu hissetmem imkansız. Ara ara ailemden, sevdiklerimden birilerinin ölümünü düşününce ben de kendimi tutamayıp ağlıyorum, ne yaparım diye düşünüyorum. Ne yazik ki ölüm herzaman en son düşündüğümüz hatta hiç düşünmediğimiz bir son. Oysaki doğum kadar o da hayatımızın bir parçası. Ölümü bilen insan dünyanın nekadar boş, hayatımızı nekadar gereksizliklerle dolu olduğunu anlıyor. Şu an belki senin için anlaşılmaz, acın çok taze ama inan bana insan herseye okadar cabuk alışıyor ki.. Anılar hep kalıcı olsa da. Şu hayattan güzel ayrılmak, güzel anılmak duamız. Babana ne mutlu ki, senin gibi bir evladı varmış. Dilerim hayatta herşey sana kolaylıklar getirir bundan sonra ♥

Amin insallah sağolun dogal bir süreç evet başa gelince yıkıcı oluyor ve evet acı bir şekilde hayatin gerçekten bomboş olduğunu anlıyorsunuz. Keşke ölüm olmasa

Back
X