- 5 Haziran 2019
- 16
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi tugbasahin3838
-
Yaşım 22 küçük değil ama evin ilk kızıyım daha önce böyle birşey yaşanmadı ondan mı acaba bilmiyorumBabanin karsi cikmasinin bir sebebi olmali. Yasin kucukse eger o yuzden istemiyor olabilir.
Yaşım 22 düşündüğü biriside yokmuş annem yok diyorBence ya yasin küçük yada babanın düşündüğü birisi var senin için
22 yas cok da buyuk degil. Bir de dedigin gibi ilk oldugun icin duygusal davraniyor. Biraz zaman ver. Olayi kabullensin.Yaşım 22 küçük değil ama evin ilk kızıyım daha önce böyle birşey yaşanmadı ondan mı acaba bilmiyorum
Bnm de aynı sekildeydi. Babam ne yeminler etti vermem diye. Ama şimdi 7 aylık evliyiz ☺ biz de çok zor dönemlerden geçtik. Eşimin ailesi sürekli gidip geldi . İki yıl beklediler.çok dua ettim çok şükür kabul oldu. Ama babam hâlâ hakkını helal etmediArkadaşlar benim 4 senelik ilişkim var sevdiğim kişiden çok eminim bugüne kadar beni hiç üzmedi kırmadı artık ciddi düşünmeye başladık babama söylediler konuştuğum birinin olduğunu ciddi düşündüğünü babam olmaz asla vermem diyormuş ama hiç görmedi onu konuşmadı tanımıyor sevgilimin ailesi de bayramdan hemen sonra gelelim tanışmaya diyorlar nasıl olacak bilmiyorum sizce ne yapmalıyım sizin başınıza geldi mi nasıl çözdünüz ?
Mesleğim var yazilimciyimÖnce mesleğini eline al derim ne bu acele
Evet kabul ettimi geldiklerinde ben kovar diye korkuyorumBnm de aynı sekildeydi. Babam ne yeminler etti vermem diye. Ama şimdi 7 aylık evliyiz ☺ biz de çok zor dönemlerden geçtik. Eşimin ailesi sürekli gidip geldi . İki yıl beklediler.çok dua ettim çok şükür kabul oldu. Ama babam hâlâ hakkını helal etmedi
Tanımıyor işte sevgilimde ona bozuluyor neden tanımadan böyle yapıyor diyeBoyle yapmasi daha kotu en azindan tanisin hemen evlenmenizi istemiyorsa bile soz nisan vs zaten belli bir zaman gecer babaniz hic evlenmeyeceginizi falanmi dusunuyor
Olayın üzerinden 2 ay geçti işte bayramdan sonra gelelim dedi ailesi22 yas cok da buyuk degil. Bir de dedigin gibi ilk oldugun icin duygusal davraniyor. Biraz zaman ver. Olayi kabullensin.
İlk anneme söylemiştim böle bişey var diye . Sonra babama söylemişti.babamin Numarasını istemişlerdi. Vermeyince ben de gizlice verdim. Bi akşam babamı aradı. Konuşup tanistilar. Sonra da gelmek istediklerini söylediler. Güya haber verin gelince demiştim ama babasi biraz değişik bi insan oldgu icin mahallemize gelince babamı aramış geldik diyeEvet kabul ettimi geldiklerinde ben kovar diye korkuyorum
Birinin babama söylemesi lazım gelecekler diye annem ben karışmam diyor korkuyor babamdan halam dese diyorum bende belki kabul ederİlk anneme söylemiştim böle bişey var diye . Sonra babama söylemişti.babamin Numarasını istemişlerdi. Vermeyince ben de gizlice verdim. Bi akşam babamı aradı. Konuşup tanistilar. Sonra da gelmek istediklerini söylediler. Güya haber verin gelince demiştim ama babasi biraz değişik bi insan oldgu icin mahallemize gelince babamı aramış geldik diyeona rağmen babam işten allel acele çıkıp geldi eve. Ben beni mahfedeck diye kendimi yedim bitirdim. Bide üstüne elleri boş gelmesinler mi. Ben onların yerine utandım. Güya tanışmaya geliolr. İnsan hiç mi bişey almaz. Neyse babam da geldi oturup konuştular. Yemektir çaydır falan fistan her şeyi yaptık. Sonra da gittiler. Çok şükür norml gecti
Cnm istersen gel özele konuşalım.Birinin babama söylemesi lazım gelecekler diye annem ben karışmam diyor korkuyor babamdan halam dese diyorum bende belki kabul eder
30 da çok geç yaa sanki ortası 25 iidr22 yaş evlenmek için gerçekten çok erken bir yaş.
Annemle her türlü sevgili, flört durumumu paylaşırım. Yani esnek bir annedir. Ama evlilik konuları açıldı mı, 30uından önce evlenmeni istemem der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?