3,5 yıllık bir birlikteliğim var ikimiz de artık ciddi bi atmak istiyoruz ama babam erkek arkadaşımı istemiyor mafoldumben o gelmesin de kim gelirse gelsin bu kapıya diyo neden böyle yapıyo cahilken bazı hataları oldu ama hepsi geride kaldı :gitme: ben nasıl ikna edicem babamı gerçi ben bişe diyemiyorum çekiniyorum haliye babamla aramız çok iyidir ama bu konuya gelince adam bi sertleşiyo
Evet, bencede. Babanız ne dese yerden goge kadar hakkıdır..
sen ne kkadar da o artık öle bişi yapmıyor desen de babanın ikna olması çokkkkkkkkkkkkkk zor bence.eminim sen de anne baba ya da ne bilim kardeşlerinden biri olsan böle düşünürdün.onlar senin için endişeleniyorlardır.şimdi duygusal değil de mantıklı baktığında dışarıdan bir göz olarak bunların gerçekten arkada kaldığına inanıyorsan tabiki herkesin gözünde onu aklamak istersin.e tabi herkes pişman olup hatalrını farkedip iyi yolda ilerleyebilir.
eminsen sevgilinden-ama lütfen çok iyi tart-ailene bi süre en azından nişanlı kalma sözü vererek onu tanımalarını isteyebilirsin.yoksa baban da kendince haklı.kızma ona.sen onun biriciğisin.
hmmmm
esrar içiyor arada da olsa,adam vurdu diyorsun bide vuruldu.gençken cahilce yapılan şeyler olsa bile evlilik gibi ciddi bi olayda insanı tereddüte sokan bi durum bu.baban hayır demekte yerden göğe kadar haklı bence.
bu mesajı yeni okudum
yanlış bir insan olabilme ihtimali çok yüksek ciddi tedaviye ihtiyacı var erkek arkadaşınızın karanınızı gözden geçirin...
tatlım, sevgilin bunları yaptığında kaç yaşındaydı bilmiyorum ama "cahillik" diyerek küçümsenmeyecek kadar önemli davranışlar.. hele ki ebeveyn gözüyle bakarsak olaya.. onlar için cahillik; sigara içmek, okuldan kaçmak tarzı şeylerdir.. çok da kabullenilecek bir durum değil.. hele hele eninde-sonunda ailelerin dediğinin çıktığını düşünürsek...
ne diyim hakkınızda hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?