Babamı Nasıl İkna Edicem

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
3,5 yıllık bir birlikteliğim var ikimiz de artık ciddi bi atmak istiyoruz ama babam erkek arkadaşımı istemiyor mafoldumben o gelmesin de kim gelirse gelsin bu kapıya diyo neden böyle yapıyo cahilken bazı hataları oldu ama hepsi geride kaldı :gitme: ben nasıl ikna edicem babamı gerçi ben bişe diyemiyorum çekiniyorum haliye babamla aramız çok iyidir ama bu konuya gelince adam bi sertleşiyo

neden boyle dedi ki?
boyle dedigine gore bir bildigi var demektir.

evet neden boyle dedi,erkek arkadasin ne yapti da baban onu istemiyor?biraz daha anlatabilirmisin?

Şu geçmişteki cahillikleri biraz açarsan sakıncası yoksa bizde baban haklı mı yoksa sevgili kızını koruma hissiyle fazla mı abartıyor anlayıp yardımcı olmaya çalışırız.

o cahilce hatalar herneyse siz unutabilirsiniz ama belli ki babanız unutmamış.. babanızla bu konuyu enine-boyuna konuşun.. yerimseniben

Şöyle diyim 3 sene önce arkadaşı yüzünden vuruldu vuran kişi bundan arkadaşını istiyo bu da vermeyince o vuruyo bunu duymuşlardı ve bir sürü şey söylemişlerdi yok mafya falan filan ya alakası bile yok. Bi de arada sırada esrar içiyodu buna ben de çok kızıyodum ve artık içmediğine eminim abim görmüş o tabi babamı doldurmuş tabi zamanın da benim öz abim daha fazlalarını içen biriydi de neyse yani bu sebeplerden dolayı

Evet, bencede. Babanız ne dese yerden goge kadar hakkıdır..

kaydirigubbakcemile3 eminim şuan da sevgilimi gözünüzde bi esrarkeş zibidi gibi biri olarak canlandırıosunuz. ama değil o cahilken arkadaş ortamında yaptığı bişeydi ve benim aşkım bu zamana kadar benim güvenimi sarsıcak bana zarar vericek hiç bişey yapmadı ön yargılı olmayın a.s.

hmmmm

esrar içiyor arada da olsa,adam vurdu diyorsun bide vuruldu.gençken cahilce yapılan şeyler olsa bile evlilik gibi ciddi bi olayda insanı tereddüte sokan bi durum bu.baban hayır demekte yerden göğe kadar haklı bence.

sen ne kkadar da o artık öle bişi yapmıyor desen de babanın ikna olması çokkkkkkkkkkkkkk zor bence.eminim sen de anne baba ya da ne bilim kardeşlerinden biri olsan böle düşünürdün.onlar senin için endişeleniyorlardır.şimdi duygusal değil de mantıklı baktığında dışarıdan bir göz olarak bunların gerçekten arkada kaldığına inanıyorsan tabiki herkesin gözünde onu aklamak istersin.e tabi herkes pişman olup hatalrını farkedip iyi yolda ilerleyebilir.
eminsen sevgilinden-ama lütfen çok iyi tart-ailene bi süre en azından nişanlı kalma sözü vererek onu tanımalarını isteyebilirsin.yoksa baban da kendince haklı.kızma ona.sen onun biriciğisin.

evlilik gibi ciddi konularda aile büyüklerinizin görüşlerini yabana atmayın bence babanızın neden erkek arkadaşınıza karşı cıktığını sorun ve eğer gerçekten kayda değer bir sorunsa evliliği tekrar düşünün...

ya ben zaten bugün söz olsun yarın evlenelim derdinde değilim gelsinler söz olsun tanısınlar ama tanımaya bile yanaşmıyo ki :gitme: yolda yürürken biri görcek etcek diye artık psikolojim bozuldu çok ağır gelmeye başladı yalan söylemekten sıkıldım bilsinler istiyorum :gitme:

bu mesajı yeni okudum
yanlış bir insan olabilme ihtimali çok yüksek ciddi tedaviye ihtiyacı var erkek arkadaşınızın karanınızı gözden geçirin...

tatlım, sevgilin bunları yaptığında kaç yaşındaydı bilmiyorum ama "cahillik" diyerek küçümsenmeyecek kadar önemli davranışlar.. hele ki ebeveyn gözüyle bakarsak olaya.. onlar için cahillik; sigara içmek, okuldan kaçmak tarzı şeylerdir.. çok da kabullenilecek bir durum değil.. hele hele eninde-sonunda ailelerin dediğinin çıktığını düşünürsek...

ne diyim hakkınızda hayırlısı..

Öyle tabi ki onlar da haklı ama ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz neredeyse 4 sene olucak Allah ın izniyle ayrılmak istemiyorum tanımaya çalışsalar öle karar verseler

canım babanın yerinde olsam ben de çok ama çok zor ikna olurdum
kzını ateşe atmaktan korkuyordur baban
anne babanın tecrübelerinden yararlan derim

bencede canım.ailen istemyorsa emin ol bi bildikleri vardır..ki zaten az çok ortada.evlilik bu sen bu kişiyle bi ömür geçirecesin o yüzden çok iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…