Esrar denilen maddenin bağımlılığı olmaz ama eroin veya hap bunların bağımlılığı bir kere de başlar bu yüzden eminim bu arada bunun için kendisinin de böyle bir tedaviye ihtiyacı olmadı çok şükür a.s.
Şöyle diyim 3 sene önce arkadaşı yüzünden vuruldu vuran kişi bundan arkadaşını istiyo bu da vermeyince o vuruyo bunu duymuşlardı ve bir sürü şey söylemişlerdi yok mafya falan filan ya alakası bile yok. Bi de arada sırada esrar içiyodu buna ben de çok kızıyodum ve artık içmediğine eminim abim görmüş o tabi babamı doldurmuş tabi zamanın da benim öz abim daha fazlalarını içen biriydi de neyse yani bu sebeplerden dolayı
. Esrar, Bağımlılık Yapar mı?
Esrar hem bağımlılık yapıcı, hem de sigaraya oranla daha fazla kanser yapıcı madde içermektedir ve bireyin yaşam kalitesini düşürür. Esrar, bedende yağ dokusunda biriktiğinden hafıza kaybına, öğrenme ve solunum bozukluklarına neden olabilmektedir.
al canım aynen copy yaptım bilkent üniversitesi sağlık merkezine ait bir yazı... sanırım erkek arkadaşın kendini bu şekilde bağımlılık yapmaz diye savunuyor... çok gariptirki sende ona aşırı inanmış durumdasın... bu arada söylenenlere yorumlara bukadar kapalı olcaktın keşke bu konuyu hiç açmasaydınlmaz:
Öyle sokaktan geçen her insana kullandıramazsınız esrarı,bilmemneyi hatta sigarayı bile..
Kişinin mutlaka ruhsal bozukluğu vardır ki bu maddelere eğilim göstermiştir..
Eğer uyuşturucu bağımlısı değil ise ki bu teşhisi ancak bir doktor koyabilir,yine de psikolojik olarak normal bir karakter olmadığı için babanızın izin vermediğini düşünüyorum..
Bence en güzeli, arkadaşınız bir psikoloğa gitsin,bu sıkıntınızı paylaşsın. Psikolog ona "sen bir gençlik hatası yapmışsın,maşallah şimdi aslan gibisin" derse güzel bir rapor alsın..
O zaman babanızın karşınıza çıkınca savunmanız için elinizde bir veri olur en azından..
Her ne olursa olsun babanızın tek amacı sizin mutluluğunuz öyleyse siz de biraz çaba gösterin de adamın içi rahat etsin..
yorumlara kapalı değilim ki ben bakın ben bu uyuşturucu maddelerinin hepsini çok iyi biliyorum bağımlılık yapmaz dedim arada sırada içildiğin de yapmaz ama hergün 3-4 sarma içilirse kişi de sorumsuzluk ve herşeye karşı ilgisizlik gibi durumlar ortaya çıkarır yine de teşekkür ederim :1hug:
Uzmansın yani uyuşturucu maddeler konusunda..?
Bir kere bile evet babam haklı,bunlar normal değil demedin.
Baban haksız,sevgilin muhteşem...
Allah'ım evladın da hayırlısını ver ya Rabbim.
Hayırlı bi evladım canım ben zaten buna sen karar veremezsin
ağır antidepresanların ne alakası var doktorlar gerek görüyor ki veriyor yani..
konu sahibi senin konuna gelince valla ailene katılmamak elde değil.. erkek arkadaşının yaptıkları az buz şeyler değil ki yavlmaz: lmaz:
Şöyle diyim 3 sene önce arkadaşı yüzünden vuruldu vuran kişi bundan arkadaşını istiyo bu da vermeyince o vuruyo bunu duymuşlardı ve bir sürü şey söylemişlerdi yok mafya falan filan ya alakası bile yok. Bi de arada sırada esrar içiyodu buna ben de çok kızıyodum ve artık içmediğine eminim abim görmüş o tabi babamı doldurmuş tabi zamanın da benim öz abim daha fazlalarını içen biriydi de neyse yani bu sebeplerden dolayı
o insanla evlenmen kumar oynamaya benzer burdaki tazıların .oğu şuan sana anlamsız geliyor aşık olduğu için ama sakın ama sakın göz ardı etme burd yazılanları burdaki insnalr senin ,yl,ğ,n ,ç,n söylüyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?