Babamı Nasıl İkna Edicem

o kadar gençsiniz ki sevmek şu anda sevilmekten çok daha güzel geliyor eminim size. Lütfen babanızı dinleyin. Üstelik her konuda çok iyi anlaştığınızı ama bu konuda sertleştiğini söylemişsiniz. Böyle bir babanın bu duruma gelmesi asla sorgulanması gereken birşey değil.

19 yasında kız kardeşimin başından benzeri birşey geçti. Aile olarak biz hepimiz çoook zor günler geçirdik. Lütfen bireysel karar almayın. Bu güzel yaşınız böyle uçup gitmesin.

esrar denilen şeyin bağımlılığı olmaz ben istediğim zaman bırakırım bıraktım içmiyorum şimdi sana bunları söylüyodur biz sana ne desek boş gelir aşk gözünü kör etmiş derler ya o durumdasın çok yakın bi arkadaşımın aynısı başına gelmişti çocuk esrarı bıraktı evlendiler ama sonradan devam etti bence bırakması imkansız onunda abisiyle arkadaştı abisi hiç istemedi evlenmesini şimdi çok pişman eşinin esrar yüzünden dengesi bile bozuk çok sorun yaşıyolar iyi düşün bence biraz ara ver ailenin sözlerinede dikkat et sonra bütün ömrünü acı çekerek geçirmektense şimdiden biraz acısına dayan daha iyidir derim

. Esrar, Bağımlılık Yapar mı?

Esrar hem bağımlılık yapıcı, hem de sigaraya oranla daha fazla kanser yapıcı madde içermektedir ve bireyin yaşam kalitesini düşürür. Esrar, bedende yağ dokusunda biriktiğinden hafıza kaybına, öğrenme ve solunum bozukluklarına neden olabilmektedir.

al canım aynen copy yaptım bilkent üniversitesi sağlık merkezine ait bir yazı... sanırım erkek arkadaşın kendini bu şekilde bağımlılık yapmaz diye savunuyor... çok gariptirki sende ona aşırı inanmış durumdasın... bu arada söylenenlere yorumlara bukadar kapalı olcaktın keşke bu konuyu hiç açmasaydınlmaz:

babanız haklı.o kişiden hayır gelmez,kızımı üzer diye düşünüyor sanırım.babanızın yerinde olsam bende istemezdim.:enbuyukkk:

baban çok haklı esrar içen birisi bırakamaz senden gizli hala içiyordur o. sen daha neden duruyorsun ki yanında. ailem izin evrmiyor deyip uzaklaşmöalısın. hayatını mahvetme lütfen. gecçken içki içiyordu felan desen tmm içkiyi bırakabiliyorlar ama esrar bambaşka bişey. aman uzak dur.

yorumlara kapalı değilim ki ben bakın ben bu uyuşturucu maddelerinin hepsini çok iyi biliyorum bağımlılık yapmaz dedim arada sırada içildiğin de yapmaz ama hergün 3-4 sarma içilirse kişi de sorumsuzluk ve herşeye karşı ilgisizlik gibi durumlar ortaya çıkarır yine de teşekkür ederim :1hug:

Söylediğiniz mantıklı teşekkür ederim bunu yapmaktan hiç bişey kaybetmeyiz a.s.

Uzmansın yani uyuşturucu maddeler konusunda..?
Bir kere bile evet babam haklı,bunlar normal değil demedin.
Baban haksız,sevgilin muhteşem...
Allah'ım evladın da hayırlısını ver ya Rabbim.

Uzmansın yani uyuşturucu maddeler konusunda..?
Bir kere bile evet babam haklı,bunlar normal değil demedin.
Baban haksız,sevgilin muhteşem...
Allah'ım evladın da hayırlısını ver ya Rabbim.

Hayırlı bi evladım canım ben zaten buna sen karar veremezsin

Bence de bu kadar korumacı olma erkek arkadaşına.
Özellikle aileni anlamaya çalış, kimse izin vermez bunları duyduktan sonra.
Birinin biryerlerde vuruluyor olması ve uyuşturucu kullanmış olması , hergün yaşanılan ve normal karşılanacak şeyler değil.
Kişiler bazı şeylerin yanlışlığını farkedip, o yanlışlıktan dönebilir evet, ama bu zor birşeydir.
Bundan bu kadar emin konuşma, iyi değerlendir bence.
Senin işin şans işine dönmüş, ya tutarsa, ya dediğin gibi değilse. Ve malesef ailenin haklı çıkma olasılığı yüksek. Hadi diyelim cidden bu işlerin hepsinden sıyrıldı, bir şansı hakediyordur belki ama, bunu bir ailenin anlaması bekelenemez, nasıl emin olsunlar.

ben her insanın alabileceği,düzenli kullanılan antidepresanlardan söz etmiyorum
şeker yutar gibi antidepresan alan insanlardan bahsediyorum..sağlıklı düşünemiyorlar bir süre sonra

ayrıca herşeyi doktor gerekli gördüyseye getirilmesini de ben anlamam,eroin,lsd ve bilimum uyuşturucu maddelerde zamanında doktorlar tarafından hastalara veriliyordu,ayrıca bi doktor bi ilacı gönül rahatlığıyla verirken diğer doktor kesinlikle kullanılmasına karşı gelebiliyor,

bu başıma da geldi,ilk doktorun verdiği ilaç için 3 tane farklı doktor büyük tepkiler verdi,hatta o doktorla görüşmek istediler.

neyse konu bu değil..

ben de babasının yerinde olsam onaylamazdım..

siz öyle görmek istiyorsunuz sevgilinizi sanırım.bence babanız haklı ve bir erkek için ailenizi arkanıza almayın..

Büyük söylemek gibi olmasın rabbim bunu öyle algılayıp beni cezalandırmasın ama, bence yol yakından vazgeç cnm. Bune böle filmlerde gördüğümüz şeyleri yaşıyo erkek arkadaşın. İnsan çocuğunu ateşe atarmı hiç? Aman allah korusun.

o insanla evlenmen kumar oynamaya benzer burdaki tazıların .oğu şuan sana anlamsız geliyor aşık olduğu için ama sakın ama sakın göz ardı etme burd yazılanları burdaki insnalr senin iyiliğin için söylüyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:

iyiliğin için demek istedin sanırım :)

baba olsam bnde aynını yapardım
insan evladı için hep mükemmel olsun istiyor herşeyi..
ikna olması zor gözüküyor...sizde sakın bi hata yapıp onların güvenini kırmayın.
hakkınızda hayırlı sı olsun
sevgilerrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…