- 19 Temmuz 2017
- 400
- 253
- 18
yaşın kaç merak ettim.Hanımlar o kadar saçma sapan bir konu ki amacım fikir danışmak mı iç rahatlatmak mı bilmiyorum. Babamin babası ve annesi babama karşı aşırı soğuklar. Babama ha bire zararları dokunuyor. Atıyorum 2 yıl önce babamın iznine 1-2 hafta varken apar topar ev aldık sana satalım sen al evi diye babamı memlekete ısrar eden ede çağırdılar paraya sıkışık olduğu halde ücretsiz izin alip gitti. Oraya gidince hooop! vazgeçtiler. Sanki babam 1 yıl boyu calismiyormus gibi yıllık izinde de memlekete çağırıp gece gündüz çalıştırırlar. Telefonda ha bire duygu sömürüsü yaparlar. Buna rağmen bı sağol oğlum demeyi bilmezler. Dedem gecen kış hasta oldu burda daha iyi tedavi olur diye bize geldi. Gayet iyi baktık ettik. Köye gidince millete üşüdüm evlerinde diye anlatmış ya. Ayni hafta içinde halama ev verirler babamdan borc para isterler. Babannem desem ayrı bir şey erkek kardeşim 16 yaşında geçen yıl koca koca kadınların yanında pipin büyüdü mu senin diye sormuş. Saçma sapan konuşuyor biz uzak durunca da millete ağlıyor. Şimdi telefonda konuşuyoruz kardeşinde fıtık ve skolyoz çıktı yüzme iyi geliyormus diye yüzmeye yazdırdı babam. Telefonda babannemlere anlatıyor babannem az yesin diye bağırıyor. Kardeşim kilo konusunda çok takık. Şükür şu an kilo verdi sorun kalmadı ama hala takık. Yüzü düştü kardeşimin de. Annem sinirlendi telefonu kapattırdı babama. Bı yandan aciyorum yaşlı insanlar diye bı yandan da içim acayip soğudu onlara karşı.
sanki bunların bir çoğu kendi fikirlerin veya gözlemlerin değilmiş gibi geldi. annenle dertleşip dolmuşsun gibi daha çok.
aile büyüklerinin işine çok karışma üzülen psikolojisi bozulan sen olursun. yaşının küçük olduğunu düşünüyorum yanılmıyorsam.