hayırlısı olsun tatlım ne dıyım. hatta sevgılımn annesı de babamı bılıyor ve burada sızın memleketten tanıdıklarımız var onlar yonlendırdı de geldık derız babana dıyor gorucu gıbı yani. bu mantıklı geldı bana bı
Kuzenim şuan evli olduğu eşiyle üniversitede okurken aynı evde kalmıştı.Tabi kız arkadaşının ailesinin haberi yoktu.Daha sonra bizim aile istemeye gittiklerinde belli etmemeye çalışmışlardı yani demek istediğim bu durumdaki tek kişi sen değilsin ki rica etsen bunu yalancılık olarak görmezler
Sanırım bende sevgilimin ailesiyle bir konuşmalıyım önce. Peki sana askerlikten hemen önce mantıklı geliyor mu? Yoksa ne acelen var gelince hemen yaparsınız mı dersin?
Vay be bu hikaye süpermiş canım benim Allah mutluluğunu daim etsin. Darısı başıma :)) Bende iş hayatım başlayınca kararımı gözden mi geçirsem. Şimdi sevgilim var desem bi sürü soru, çalışırken belki daha kolay olur ne dersin?
tabi canım kendi ayaklarının üzerinde dur...bana kalırsa sevgilin askerliğini yapsın öyle söyle babana..çünkü babalar askerlik davasını dert ediolar..yok daha askerliğini yapmamış,iş bulabilcekmi böyle adama kızmı verilir fln filan...
naçizane tavsiyem yani....
bu arada evet gençliğin gittiğinin farkında olmak daha da zor,ama sen bu konuyu açana kadar düşünmüyorum eskiyi ama nedense senin hikayen bana yapmayı isteyipte baba baskısından dolayı yapamadığım,başkalarının hayatına imrenerek baktığım yıllarımı hatırlattı....
zaten bızım askerlıkten once olur sanırım tabı olursabır de sevgılım atanacak ınsallah kısa donem ya da asker ogretmenlı yapacak tabı ınsallah. o yuzden askerden once de olabılır bızım ıcın. valla cam yıne de bılemıyorum kı nasıp ya bu ısler. ama kesnılkle sevgılıne soyle desın annesıne senı tanımadıklarını
Asıl korkum soradan biri ağzından kaçırır babam öğrenir, benimle küsebilir ozamn :S
Bence bu korkun yersiz zaten babanın pek evden çıkmayan sizden başka konuştuğu olmayan biri olduğunu yazmışsın.İlerde eşinin :) ailesi istesede ağzından kaçıramaz.
Bu baskıdan kurtulmak adına düşünüyordum bu söz işini ama aklım çok karışık. Babamdan intikam almak gibi bişey oldu aklımda. Her gece biraz daha büyüyor sıkıntım, ağlıyorum. Geçip giden günlere, yanlarına gidemediğim için beni unutan dostlara içim acıyor gerçekten, seni de üzdüysem affola. Ama aklına gelmiyorsa ne mutlu sana, ben her gece düşünmekten hayata küsüyorum. Belki 3 5 yıl sonra unuturum ama şimdi bakıyorum kendime bu ben değilim, bu olmk istediğim ben değilim, bu benim hayatım değil. Bu babamın kızının hayatı..
Evet canım bunu Allaha sığınıp ortaya çıkmasın diye dua edip yapmak zorundayım sanırım. Annesiyle kendim konuşcam en kısa zamanda.
İnşallah öyle olur. Babam ne kadar evci bi adam olduysa da müstakbel yeni ailem gidelim gelelim çok seviyorlar :)
ortaya cıkmaz heralde canm ya korkma ama benım bı korkumda aynı unıde okuduk babam ona nerde okudun dıye sorarsa:18::18: yandıgımın resmıdır. ıste onu napıcam bılmıyorum ınsallah buraya nısanalandık dıye yazarız tatlım. aklıma gelceksın kesnlıkle :13:
sen de bende babamızın yaşamamızı istediği hayatı yaşamaya zorlandık,ne istediğimiz sorulmadan,birey olduğumuzu unutmak zorunda kaldık...
beni üzen keşke sen olsaydın....ağlama yıpratma kendini,çünkü ne yaparsan yap sonuç yok...alışırsın,babanı bizden iyi sen tanırsın,eğer askerlik öncesi sözlenmeni sorun etmeyecekse söyle...
:)))))))))) bak sen daha vahimsin mutlaka sorar hangi ünide okuduğunu:)))))) aklıma benim bi hikayemi getirdin...
bi gün tophanede eşimle gezerken ( Allahtan kavga etmiştik te el ele değildik ) yolda babamı gördüm,ışıklarda bekliyordu arabada..hemen fırladım doğru eve...bi ton yalan düşündüm ve buldum...dayaktan yıttım son anda...neyse tabii aradan 2 yıl geçti ve tanışmaya gelince bunlar ailecek babam sonra bana dedi bu o çocuk değilmiydi diye:))))
:)))))))))) bak sen daha vahimsin mutlaka sorar hangi ünide okuduğunu:)))))) aklıma benim bi hikayemi getirdin...
bi gün tophanede eşimle gezerken ( Allahtan kavga etmiştik te el ele değildik ) yolda babamı gördüm,ışıklarda bekliyordu arabada..hemen fırladım doğru eve...bi ton yalan düşündüm ve buldum...dayaktan yıttım son anda...neyse tabii aradan 2 yıl geçti ve tanışmaya gelince bunlar ailecek babam sonra bana dedi bu o çocuk değilmiydi diye:))))
ooooooo benım babam olsa ceker vururdu heralde benıdıyorum ya ben vahımın de vahımi durumundayım:)) Allah yardımcımız olsun ne dıyım vallahı dusunmekten bır hal oldum yahu.
ya bende akşama vurcak heralde müezzinmi ayarlasam diye düşünürken ( şimdi bööle espri malzemesi ama o zaman yusuf yusuftum) yalanları sıraladım....
o benim okuldan arkadaşımdı,ders notlarım falanca kızın arabasında kalmıştı aradım, kız tophanedeymiş,notları almaya gittim, geri dönerken o arkadaşta kalkıyormuş tramvaya kadar bana eşlik etti,valla sevgilim değil baba nerden çıkardın el elemiydik,konuşmuyorduk bile sen gördün wehüüüüüüüüüüüüü diye ağlamaya başladım:)))
nası yalan ama:)
canım aynı yollardan geçtim bende..
benim babamda beni bunaltırdı hep.. o gelmeden evde olmam gerek, kiminle konuşuyorum telde, ne yapıyorum ne ediyorum tek tek hesap verirdim..
sonra bigün babam bizi el ele gördü.. o günü nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum inan, eve nasıl geldim, odama nasıl girdim, o zilin çalmasını nasıl bekledim, kaç galon ter döktüm anlatamam
sonra eve geldi babam, ben tabi sinmiş bekliyorum odada, kaderime razı olmuşum..bir bağırış çağırışlar, kardeşime sen ne kadar gürültü yapıyosun diye çemkiriyo, anneme yemek niye hazır diye bağırıyo ama bana tık yok.. garip anam gelip yaanıma, ne olmuş bu adama bugün diye söylendi, ben bizi gördü diyince oaracıkta gidicek sandım valla
neyse adamcağız mutfakta oturup bayaa bi saydı (benimle konuşmuyor, yüksek sesle anneme çığırıyor), beni boynuzluyoya kadar ilerletti olayı... babalar için çok zor bi olay tabi.. o zaman çok kızmıştım, üzülmüştüm, hiç unutmuyorum o geceyi, sabah ezanına kadar ağlamıştım..
sonra kim bunlar, neciler fln derken, araştırmış..bigün eve geldim yine surat 5 karış.. anneme ne oldu buna yine didim.. hiç sorma, seninkileri araştırmış, iyi bi aile olduğunu öğrenmiş ondan morali bozuk dedigülsem mi ağlasam mı bilemedim ah canım babacım yaa
sonra aradılar onlar hayırlı bi iş diye.. gerisi malum.. tanışma isteme nişan hepsi 1 haftada oldu bitti, 3 ay sonra düğün var
darısı başına bu arada
bende çok samimiydim aşkımın ailesiyle, ama adaplı insanlardı doğrusu, bişey belli etmediler.. babam anladıysa bile çaktırmadı bana.. zaten kızının elden gitmeye başladığını anlayınca gözü bişey görmedi pek
şu an çok rahatım canım.. babam hiç bişeyime karışmaz.. annem karışsa onu bile susturur inan.. melek oldu bana karşı resmen
bence nişan iyi fikir yani..
bir de canım şunu söylemek istiyorum..takma bu günleri..ben çok üzüldüm, babamla çok kırdık birbirimizi..
ama şimdi gidiyorum ya, o günler bile ne güzelmiş diyorum.. bunu ileride anlıcaksın..
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?