Babamın anlamsız baskıları.. Nasıl basetmeli artık bilmiyorum :(

Benimde böyle bi hikayem var aslında unutmuşum bende :) babam sevgilimle yeni çıktığımız zamanlarda bi resmimizi yakalamıştı. Bana gördüğünü hiç belli etmeden annemi yollamış. Ona baban bunu görse kemiklerni kırar de demiş. O şekilde kapanmıştı. Tanır mı ki şimdi acaba sevgilimi, beynine kazımıştır o yüzü heralde :)

ya babama çok kızgınım istediğim gençliğimi bana yaşatmadığı ve heyecanlarımı söndürdüğü için ama evlendikten sonra beni özleyen,arayan bir baba oldu...çok özlüyorlar çok...

hahaha seninki iiymiş ya korkma sen,bu baba sana pek bişey demez:))) bu arada bence hatırlar:)))))))))))))))

hay Allahım yaa kız bak bana neleri hatırlattın,bu iş olsun die ettiğim duaları yan yana getirsem hatim etmiş sayılırdım heralde:)))

@laurana pekı eşinle mutlu musun suan canım? nasılsınız

Bazen bende diyorum bişey olmaz kızsa da öldürcek değil ya.. İnşallah sonumuzda aynı olur lauranacım :) Sen kaç yaşında evlendin canım, ne kadar oldu?

Bazen bende diyorum bişey olmaz kızsa da öldürcek değil ya.. İnşallah sonumuzda aynı olur lauranacım :) Sen kaç yaşında evlendin canım, ne kadar oldu?

senın baban o kadar kızmaz canm resmı annene soylemıs baksana. benımkı dırekt bana gelırdı heralde

senın baban o kadar kızmaz canm resmı annene soylemıs baksana. benımkı dırekt bana gelırdı heralde

Inan bende çok farklı tepkiler beklerdim canım. Annem gelmese ve bunu bana biri nolurdu diye sorsa kesin cevabım öldürür döver affetmez filan olurdu. Ama babalar gözümüzü korkutuyo sonra yüzgöz olmaktan çekiniyor galiba. Beni ozaman dövse sövse biliyo ki ondan nefret ederdim, bunu göze alamadı bence. Ama bakma ben hala çok korkarım bi mesaj bişey görcek yakalıcak diye. Nasılsa bişey yapmıyo diye bişey yok yani bizde o bi kerelikti..

@laurana pekı eşinle mutlu musun suan canım? nasılsınız

eşimle acaip mutluyum şuan,keşke daha önce evlenseymişim diyorum..evliliğin bu kadar güzel olduğunu bilmiyorum,bazen yanıyorum boşa geçen flört dönemime ama zaten söylemeye totom yoktu:)

camilia cnm senin soruna gelirsek,26 yaşında evlendim ben şimdi 28 yaşındayım:)

Çok imrendim canım sana aynı şeyleri yaşamış biri olarak, darısı başımıza diyorum @reptomim

Çok imrendim canım sana aynı şeyleri yaşamış biri olarak, darısı başımıza diyorum @reptomim

amin canm ınsallah bız de guzel bır evlılık yaparaız
@laurana Allah mutlulugunu daım etsın ınsallah

ayy nerdeen nereye,imrenen benken imrenilene terfii ettim demek:)) inşallah canım,ben senin hikayende olmayacak bişey görmüyorum....umarım raptomim de sende çok mutlu olursunuz sevdiceğinizle:)))

Not: kocişim şuan uyuyor ve hatta horluyor ama ben onun horlamasını severim yaaa...saat 3 gibi sahur hazırlayacam,resmen uyku düzenim bitti ramazanda...

ınsallah canım sagol:))

Uyandırınca varlığına şükredip öpersin :) Aynen öyle bak artık imrenilen tarafsın.
Haklısın ramazan benim de düzenim bozuldu. Sahurdan sora yatıp 1e kadar uyku :S

senin yine annen biliyormuş sanada destek olmuş bende oda yok ikiside asabi insanlar bende kaç aydır açılmayı düşünüyorum ama caseretim yok nerde tnıştın nasıl tanıştın bizi kandırdın daha neler ama kendileri bizi mecbur bırakıyolar yalan söylemeye sonrada insan daha çok hata yapmaya ve yalan söylemeye mehilli oluyor bakalım ne zaman açılıcam zaten düğüm bir çözülürse tamam daha ikisininde laflarından kurtulamam birde babam kestirip atarsa işim dahada zor

bncea ynen öyle anlat herşeyi onlar snn ileride ailen olacak babanın baskıcı biri olduğunu neden saklıyorsun ki.. bnce anlayışla karşılarlar herşeyii söyle bn sizinle taışmk iiççin geldm ama tabi bunu yumuşak baba bile kabul etmez zaten sn kararını vermişsin evlerine gitmişsin der.. bunu her baba söyler yani emin ol onlara durumu anlat nasıl anlatacağın konusundada yumuşak halli anlat yaw zaten hiç sıkıntı yapma anlarr sennii merak etmee..

hiç bişeye yanma baban seni kötü yola düşşmekten kurtarmış hanii şu yaprak dök. dizisinin bilirsiniz adam kızlarını üni.ye bıraktı neler başlarına geldi.. bnce hiç öyle kötü durumda değilsiniz ne kadar katı olsada en büyük sevgi wardır onlarda hiç merak etme..

ya babama çok kızgınım istediğim gençliğimi bana yaşatmadığı ve heyecanlarımı söndürdüğü için ama evlendikten sonra beni özleyen,arayan bir baba oldu...çok özlüyorlar çok...

çok doğru canım ya..
gençken de herşeyi iyiliğimiz için yaptıklarını düşünüyolar.. sanıyolar ki bu kadar koruyup kollayınca bu dünya bize hiç zarar veremicek..
zarar görmeyelim derken kanatlarımızı kırdıklarının farkında değiller oysa..
yine de insan özlüyo işte ama..
tespihini bile sakladım, gidince koklayayım diye.. o derece

ben de yaptım aynı şeyi 4,5 senedir çıkıyorduk nişanlandığımızda ki geçtiğimiz şubatta nişanlandık, bi kaç kez de gitmiştim ailesinin evine dedim sakın ne onlar beni gördüler ne ben onları. 4,5 seneyi de 1 sene yaptık

babam öyle asarım keserim bir adam değil ama evlerine gittiğimi bilse bir giderdi kalpten 4,5 seneyi bilse iki Allah korusun. ailesi de anlar ya yalan değil sonuçta sadece o muhabbetler açılmıyor yalan söylemelerini gerektiren bi durum olmuyor yani. bu ayın 24ünde düğünümüz var gerçi nikahı yaptık çoktan, düğünden sonra söylesem mi acaba diyorum en azından anneme ama ona bile cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…