ya bende akşama vurcak heralde müezzinmi ayarlasam diye düşünürken ( şimdi bööle espri malzemesi ama o zaman yusuf yusuftum) yalanları sıraladım....
o benim okuldan arkadaşımdı,ders notlarım falanca kızın arabasında kalmıştı aradım, kız tophanedeymiş,notları almaya gittim, geri dönerken o arkadaşta kalkıyormuş tramvaya kadar bana eşlik etti,valla sevgilim değil baba nerden çıkardın el elemiydik,konuşmuyorduk bile sen gördün wehüüüüüüüüüüüüü diye ağlamaya başladım:)))
nası yalan ama:)
canım aynı yollardan geçtim bende..
benim babamda beni bunaltırdı hep.. o gelmeden evde olmam gerek, kiminle konuşuyorum telde, ne yapıyorum ne ediyorum tek tek hesap verirdim..
sonra bigün babam bizi el ele gördü.. o günü nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum inan, eve nasıl geldim, odama nasıl girdim, o zilin çalmasını nasıl bekledim, kaç galon ter döktüm anlatamam
sonra eve geldi babam, ben tabi sinmiş bekliyorum odada, kaderime razı olmuşum..bir bağırış çağırışlar, kardeşime sen ne kadar gürültü yapıyosun diye çemkiriyo, anneme yemek niye hazır diye bağırıyo ama bana tık yok.. garip anam gelip yaanıma, ne olmuş bu adama bugün diye söylendi, ben bizi gördü diyince oaracıkta gidicek sandım valla
neyse adamcağız mutfakta oturup bayaa bi saydı (benimle konuşmuyor, yüksek sesle anneme çığırıyor), beni boynuzluyoya kadar ilerletti olayı... babalar için çok zor bi olay tabi.. o zaman çok kızmıştım, üzülmüştüm, hiç unutmuyorum o geceyi, sabah ezanına kadar ağlamıştım..
sonra kim bunlar, neciler fln derken, araştırmış..bigün eve geldim yine surat 5 karış.. anneme ne oldu buna yine didim.. hiç sorma, seninkileri araştırmış, iyi bi aile olduğunu öğrenmiş ondan morali bozuk dedigülsem mi ağlasam mı bilemedim ah canım babacım yaa
sonra aradılar onlar hayırlı bi iş diye.. gerisi malum.. tanışma isteme nişan hepsi 1 haftada oldu bitti, 3 ay sonra düğün var
darısı başına bu arada
bende çok samimiydim aşkımın ailesiyle, ama adaplı insanlardı doğrusu, bişey belli etmediler.. babam anladıysa bile çaktırmadı bana.. zaten kızının elden gitmeye başladığını anlayınca gözü bişey görmedi pek
şu an çok rahatım canım.. babam hiç bişeyime karışmaz.. annem karışsa onu bile susturur inan.. melek oldu bana karşı resmen
bence nişan iyi fikir yani..
bir de canım şunu söylemek istiyorum..takma bu günleri..ben çok üzüldüm, babamla çok kırdık birbirimizi..
ama şimdi gidiyorum ya, o günler bile ne güzelmiş diyorum.. bunu ileride anlıcaksın..
sevgiler
Benimde böyle bi hikayem var aslında unutmuşum bende :) babam sevgilimle yeni çıktığımız zamanlarda bi resmimizi yakalamıştı. Bana gördüğünü hiç belli etmeden annemi yollamış. Ona baban bunu görse kemiklerni kırar de demiş. O şekilde kapanmıştı. Tanır mı ki şimdi acaba sevgilimi, beynine kazımıştır o yüzü heralde :)
hahaha seninki iiymiş ya korkma sen,bu baba sana pek bişey demez:))) bu arada bence hatırlar:)))))))))))))))
hay Allahım yaa kız bak bana neleri hatırlattın,bu iş olsun die ettiğim duaları yan yana getirsem hatim etmiş sayılırdım heralde:)))
@laurana pekı eşinle mutlu musun suan canım? nasılsınız
Bazen bende diyorum bişey olmaz kızsa da öldürcek değil ya.. İnşallah sonumuzda aynı olur lauranacım :) Sen kaç yaşında evlendin canım, ne kadar oldu?
senın baban o kadar kızmaz canm resmı annene soylemıs baksana. benımkı dırekt bana gelırdı heralde
@laurana pekı eşinle mutlu musun suan canım? nasılsınız
eşimle acaip mutluyum şuan,keşke daha önce evlenseymişim diyorum..evliliğin bu kadar güzel olduğunu bilmiyorum,bazen yanıyorum boşa geçen flört dönemime ama zaten söylemeye totom yoktu:)
camilia cnm senin soruna gelirsek,26 yaşında evlendim ben şimdi 28 yaşındayım:)
Çok imrendim canım sanaaynı şeyleri yaşamış biri olarak, darısı başımıza diyorum @reptomim
Çok imrendim canım sanaaynı şeyleri yaşamış biri olarak, darısı başımıza diyorum @reptomim
ayy nerdeen nereye,imrenen benken imrenilene terfii ettim demek:)) inşallah canım,ben senin hikayende olmayacak bişey görmüyorum....umarım raptomim de sende çok mutlu olursunuz sevdiceğinizle:)))
Not: kocişim şuan uyuyor ve hatta horluyor ama ben onun horlamasını severim yaaa...saat 3 gibi sahur hazırlayacam,resmen uyku düzenim bitti ramazanda...
ayy nerdeen nereye,imrenen benken imrenilene terfii ettim demek:)) inşallah canım,ben senin hikayende olmayacak bişey görmüyorum....umarım raptomim de sende çok mutlu olursunuz sevdiceğinizle:)))
Not: kocişim şuan uyuyor ve hatta horluyor ama ben onun horlamasını severim yaaa...saat 3 gibi sahur hazırlayacam,resmen uyku düzenim bitti ramazanda...
Ahh canıım darısı başımaa :) bende yakalatsam mı bizi diye düşündüm bak şimdi :) inşallah bizimde sonumuz böyle olur canım benim, allah mutluluğunuzu daim etsin
Tamamen aynıymışız desene :S bende düşünüyorum ne der nasıl tepki verir. Benim de annem herşeyi biliyor. Hatta erkek arkadaşımın annesiyle tanıştı ama oda kesinlikle babamın tanıştığını bilmesini istemiyor. Bunu o insanlara nasıl anlatırım asıl düşündürende o beni
Tamamen aynıymışız desene :S bende düşünüyorum ne der nasıl tepki verir. Benim de annem herşeyi biliyor. Hatta erkek arkadaşımın annesiyle tanıştı ama oda kesinlikle babamın tanıştığını bilmesini istemiyor. Bunu o insanlara nasıl anlatırım asıl düşündürende o beni
Amin canım, benim annem de beni karıştırma diyo, bende babanla aynı anda öğrenmiş gibi davranıcam diyo. Yani herşey benim üstümde şimdilik. Benim babam ilgisizdir, sevgisizdir. Ancak canımız yanarsa gerçek anlamda o zaman anlayabiliriz bizi sevdiğini. Ben onu anlayamadım hiç, bu kadar sıkmasını, daraltmasını vs. yaşamak istediğim hayatı yaşayamadım hiç, hiç ben olarak içimden geleni yapamadım,ona yanarım yani..
ya babama çok kızgınım istediğim gençliğimi bana yaşatmadığı ve heyecanlarımı söndürdüğü için ama evlendikten sonra beni özleyen,arayan bir baba oldu...çok özlüyorlar çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?